Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Sport
F1világ Fórum > Élet a versenypályán kívül > Csevegő
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Ruckoj_Ndugu
Szafin ezúttal csak asszisztálni tudott Federer teniszbemutatójához!

Nagyon meglepődnék ha nem Federer nyerné az idei Wimbledont.

Vinokourov, Klöden, Moreau, Sastre és Pereiro Sio is trónra léphet!

Gyerünk Vino. smile.gif
Ruckoj_Ndugu
Ma Burgundiában hajtott a mezőny és 8 kisebb emelkedő nehezítette a versenyt. Közben Chavanel a hegyeken gyűjtött pontjaival átvette a hegyi pöttyös trikót.

A cél előtt 30km-rel előbb Klöden bukott, ő még felzárkózott, majd 20km-rel a befutó előtt Vinokourov is elesett, aki kicsit késve kapott segítséget. Így hiába próbálta csapata 7 tagja felvezetni az élbolyhoz, ez nem sikerült nekik, így közel másfél perces időhátrányba került.

Vinokourov hősiesen küzdött, bár a kísérő kocsiról későn kapott tartalékkerékpárt, ráadásul amikor a mezőny többi tagja megtudta, hogy Vinokourov bukott, nagyobb sebességre kapcsoltak. Ugyan csak másfél perc hátrányba került Vinokourov, meglehet hogy a végelszámolásnál ez a hátrány nem fog jól jönni az összetettben győzelemre vágyó kazah fiúnak.

A hajrában Pozzato több mint 70km-es sebességgel hajtott és célfotóval előzte meg a spanyol Freire Gomez-t. Pozzato az időjóváírásoknak köszönhetően a 3. helyre jött fel Cancellara és Klöden mögé.

Holnap sima etap vár a bringásokra, mert szombattól már az Alpok szerpentinjén kell majd tekerniük.
--------------------------------------------------

Remélem Vino behozza az Alpokban a lemaradását.
Tarzaan
Nagyon visszatetsző, ahogy ezt a doppingos bandát sztárolják angry.gif
Ruckoj_Ndugu
IDÉZET(Tarzaan @ Jul 12 2007, 07:14) *
Nagyon visszatetsző, ahogy ezt a doppingos bandát sztárolják angry.gif


Senki sem kötelez arra, hogy kövesd a Tour-t.
A jelentős többségük NEM doppingol.
idarpidi
IDÉZET(Ruckoj_Ndugu @ Jul 12 2007, 09:25) *
A jelentős többségük NEM doppingol.


Ezt én így nem merném kejelenteni, ettől függetlenül én is nézem. Kegyetlen taktikai csaták zajlanak az elején.
Tarzaan
IDÉZET(idarpidi @ Jul 13 2007, 12:18) *
Ezt én így nem merném kejelenteni, ettől függetlenül én is nézem. Kegyetlen taktikai csaták zajlanak az elején.


Több sportorvos is nyilatkozta már, hogy arra a teljesítményre, amire ma egy nagy körversenyen szükség van az emberi szervezet természetes úton ne mképes. Persze ez igaz más sportágakra, pl. az atlétikára is.
idarpidi
IDÉZET(Tarzaan @ Jul 13 2007, 12:33) *
Több sportorvos is nyilatkozta már, hogy arra a teljesítményre, amire ma egy nagy körversenyen szükség van az emberi szervezet természetes úton ne mképes. Persze ez igaz más sportágakra, pl. az atlétikára is.Én is így gondolom. 3 héten keresztül napi 150-200km-t letekerni, néha fölugrani 3-4 1500-2000 méteres hegyre ilyen tempóban...
peet
IDÉZET(idarpidi @ Jul 13 2007, 12:42) *
Én is így gondolom. 3 héten keresztül napi 150-200km-t letekerni, néha fölugrani 3-4 1500-2000 méteres hegyre ilyen tempóban...

Egyet értek. Ezt a szintet így tartani éveken keresztül, ilyen hajtásban "segítség" nélkül nem lehetséges. De azért mint sportot szeretem.
Ruckoj_Ndugu
Vinokourov feltámadt
A Tour 13. szakasza drámai küzdelmet hozott. A rekkenő hőség után hűvös szél és szakadó eső nehezítette a versenyzők dolgát. A kazah Vinokourov sérüléséből felépülve bejelentkezett ismét a sárga trikóért.


A sárga trikós csirke becenévre hallgató Rasmussen ezúttal nem főtt meg az időfutamon és őrzi a sárga trikót.

A viharos esőben sokan buktak, köztük a legrosszabbul a világbajnok Cancellara járt, akinek megsérült a csuklója, de elesett az összetettre pályázó Klöden, és Popovics is.

Vinokourov az összes időmérő pontnál a legjobb volt, és végül a technikás, nehéz pályán közel 49-es óraátlaggal győzött.

Klöden is kitett magáért, de a legjobban az ausztrál Cadel Evans járt, aki az időfutamon elszálló Mayot és Valverdét megelőzve a 2. helyre jött fel az összetettben.

A fiatal Contador is jól hajtott és jelenleg a harmadik helyen áll.

Külön történet a dán Rasmussen teljesítménye. A cingár hegyimenő az Alpokban megszerzett sárga trikóját a számára kedvezőtlen időfutamban is megtartotta, és reménykedve várhatja holnaptól a Pireneusok szerpentinjeit.

Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb Tour-ján az első kilenc kerekes még megnyerheti a sárga trikót, mert még három hegyiszakasz következik, és egy nehéz 55 km-es egyéni időfutam

A boldog győztes Vinokourov azt mondta: -Nehéz volt a sérülésemmel az Alpokban tekerni, ma mindent beleadtam, a csapatomért és a hazámért, Kazahsztánért is hajtottam. Nem adom fel, amíg nem ér véget a verseny. cool.gif

Nos a Tour tehát nem ért véget, holnap egy nehéz hegyi befutó következik.


1. VINOKOUROV Alexandre 191 ASTANA 1h 06' 34"

2. EVANS Cadel 41 PREDICTOR - LOTTO 1h 07' 48" + 01' 14"

3. KLÖDEN Andréas 196 ASTANA 1h 08' 13" + 01' 39"

4. KASHECHKIN Andrey 195 ASTANA 1h 08' 18" + 01' 44"

5. WIGGINS Bradley 149 COFIDIS CREDIT PAR TELEPHONE 1h 08' 48" + 02' 14"

6. POPOVYCH Yaroslav 118 DISCOVERY CHANNEL TEAM 1h 08' 50" + 02' 16"

7. CONTADOR Alberto 112 DISCOVERY CHANNEL TEAM 1h 08' 52" + 02' 18"

8. CHAVANEL Sylvain 141 COFIDIS CREDIT PAR TELEPHONE 1h 09' 12" + 02' 38"

9. LEIPHEIMER Levi 111 DISCOVERY CHANNEL TEAM 1h 09' 13" + 02' 39"

10. ASTARLOZA Mikel 73 EUSKALTEL - EUSKADI 1h 09' 16" + 02' 42"

11. RASMUSSEN Michael 58 RABOBANK 1h 09' 29" + 02' 55"

12. GUSEV Vladimir 113 DISCOVERY CHANNEL TEAM 1h 09' 30" + 02' 56"
------------------------------------------------------------------------------------
Hatalmasat ment Vino! rolleyes.gif Még él a remény a végső győzelemre. cool.gif
Ruckoj_Ndugu
Vino nagyon szépen ment.
Bebizonyította, hogy őt soha nem lehet leírni.
Bár már nincs reális esélye a győzelemre, de még szakasz győzelmet szerezhet. rolleyes.gif

Vinokourov nyilatkozata:„Nem adom fel, a Tour de France számomra a legszentebb dolog, még van egy nehéz etap és egy időfutam. A csapatomat nem hagyom magára, Andreas Klödent fogom segíteni, hogy a dobogóra felállhasson Párizsban.”

rolleyes.gif cool.gif
peet
IDÉZET(Ruckoj_Ndugu @ Jul 23 2007, 10:29) *
Vino nagyon szépen ment.
Bebizonyította, hogy őt soha nem lehet leírni.
Bár már nincs reális esélye a győzelemre, de még szakasz győzelmet szerezhet. rolleyes.gif

Vinokourov nyilatkozata:„Nem adom fel, a Tour de France számomra a legszentebb dolog, még van egy nehéz etap és egy időfutam. A csapatomat nem hagyom magára, Andreas Klödent fogom segíteni, hogy a dobogóra felállhasson Párizsban.”

rolleyes.gif cool.gif

Már megint dopping...
Ruckoj_Ndugu

MTI hír - 2007. június 18. hétfő
Budapest jelentkezett a Tour de France 2010-es vagy 2011-es rajtjára

Az MTI értesülése szerint Budapest bejelentkezett a 2010-es vagy 2011-es Tour de France kerékpáros körverseny rajtjára.
A hírt Eisenkrammer Károly, a franciaországi viadal rendezőivel jó kapcsolatot ápoló, Tour de Hongrie-főszervező megerősítette. A főváros nevében Demszky Gábor főpolgármester, Krizsanits János, a Magyar Kerékpársportok Szövetségének elnöke, valamint Eisenkrammer Károly küldött levelet a Tour de France vezetőinek, amelyben a világ leghíresebb bringás viadalának első hétvégéjének megtartására tett javaslatot.

Az AFP francia hírügynökség szerint Budapest mellett Rotterdam és Utrecht , Liege, Düsseldorf, Lugano és Firenze is szívesen lenne házigazdája az első két napnak. Eisenkrammer a távirati irodának elmondta: az idei, londoni rajt szervezőitől származó információk alapján kb. 3-3,5 milliárd forint lenne egy prológ és egy szakasz megtartására, ám az angolok előzetes számításaik alapján már a versenynapon megtérül a költség. Hozzátette: az első napon a tervek szerint egy 7 vagy 14 km-es egyéni időfutamot tartanának, amelyen közel 3 órás garantált közvetítéssel világszerte több milliárdan látnák Budapestet, míg másnap budapesti rajttal lehet közelíteni Franciaország felé, például Pozsony vagy Bécs bevonásával.

Közben a Tour de France szervezői hétfőn bejelentették, hogy a 2009-es rajtnak Monaco ad otthont.


És ami a hír mögött van:

2004-ben vettük fel a kapcsolatot a Tour de France vezetőivel Nyírő András javaslatára, aki Magyar Körverseny kommunikációját irányította abban az időszakban. A kapcsolatfelvételt meghívás követte, találkozó Jean-Marie Leblanc úrral, a Tour de France versenyigazgatójával az A.S.O székházában. Kiemelt VIP vendégek voltunk egy szakaszon a Francia Körversenyen, sőt, Leblanc úr elfogadta a mi meghívásunkat is Budapestre: két szakaszt követett végig személyesen (többnyire az én kísérőkocsimban) a Magyar Körversenyen.

Ezt követően számos szakmai segítséget, meghívást kaptunk (tanulmányutak a szervező csapatunk kulcsemberei részére az A.S.O által szervezett versenyeken), és 2005 telén a meghívásunkra Magyarországon járt a Tour de France szervezőbizottságának tagja, Jean-Louis Pagés, aki az útvonal kijelölésének a felelőse.

2006 elején erre a személyes kapcsolatra alapozva tettük fel a kérdést Leblanc úrnak, hogy mit kell ahhoz tennünk, hogy a világ legnagyobb kerékpárversenye hazánkból induljon? Az eredeti ötlet Kozák Dániel fiatal újságírótól származott, akinek meggyőződése volt, hogy a mi kapcsolatrendszerünk segítségével, valamint Budapest és a Kormányzat illetékeseinek várhatóan pozitív hozzáállása esetén esélyesei lehetünk egy Tour de France prológ pályázatnak.

Akik ismerik a média erejét és a Tour de France helyét a világban, azok számára nem kell megindokolni, hogy miért is éri meg ezt az eseményt Budapestre hozni. Amikor a verseny ismertsége és nézettsége kerül szóba, akkor a Francia Körverseny szervezői viccesen úgy szoktak fogalmazni:
"Négyévente van vetélytársunk, az Olimipia és a Labdarúgó Világbajnokság, de Tour de France-ot évente rendezünk."

Az eddig elért eredményekben kulcsszerpe volt Kozák Dánel lelkesedésének és Tam Csilla kiváló kapcsolatteremtő képességének. De nem jutottunk volna előre Bodor Ádám a kerékpáros ügyekért felelős miniszteri biztos, Krizsanits János az MKSz elnöke és a Főváros sport ügyeiért felelős Szabó István segítsége nélkül. És természetesen külön köszönettel tartozunk Demszky Gábornak, aki aláírta a felkérést.

Most ott vagyunk a várólistán Rotterdam, Utrecht , Liege, Düsseldorf, Lugano és Firenze társaságában, és várjuk a további fejleményeket, a részletes pályázati anyagot.

Az A.S.O. egy magánkézben levő sport és média vállalkozás. A döntéseiket a sportszakmai szempontok mellett az üzletiek is befolyásolják. Mi bízunk abban, hogy Budapestnek a régióban betöltött szerepe, a város egyedi szépsége plusz pontokat jelent majd a döntéshozatalkor.

Eisenkrammer Károly
2007-06-18
--------------------------------------------------------------------------

Azért ez nagy lenne. Remélem sikerül bár kevés az esély rá, de olyan jó lenne. rolleyes.gif cool.gif
Tarzaan
Mit keresnek a TDF-es hírek a Sport topikban?
peet
IDÉZET(Tarzaan @ Jul 26 2007, 12:41) *
Mit keresnek a TDF-es hírek a Sport topikban?

Nem TdD-t akartál írni? wink.gif smile.gif

D=dopping
Pepperoni
Volt olyan hír is, hogy valamelyik éven Budapesten kezdődik a Dakar...
Az hogyan?
Elég messze van a sivatag v annyit autóznak közúzon, annak meg semmi értelme
Patya
Pedig már tárgyalnak, hogy 2009-ben innen induljon. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Rajtunk kívül Róma, Barcelona és Madrid is pályázik.
Ruckoj_Ndugu
IDÉZET(Tarzaan @ Jul 26 2007, 11:41) *
Mit keresnek a TDF-es hírek a Sport topikban?

Más sportokban is van ennyi doppingolás!
Csak azt kevésbé fújja fel a sajtó.
A lényeg:De folyik a szarkavarás rendesen, sokáig tartana részletezni, de rövidre fogom. Történt ugyanis, hogy egy nagy fejes az UCI-ban kitalálta a Pro-tour sorozatot ebbe szeretné "beleolvasztani" a Tour-t, de a Tour szervezői meg nem hajlandóak beleolvadni a pro-tour sorozatba. Ezért a Pro-tour sorozat szimpatizásai ahol csak lehet keresztbe tesznek a Tour-nak.Botrányokat keltenek, dopping ügyek stb.

Egyszóval UCI=FIA! angry.gif
Ruckoj_Ndugu
Förster naplója! smile.gif Ő a Gerolsteiner csapat tagja, sprinter!


"A grupetto a „Narancsok hegyén”.

Pau 2007. július 25.

Ma a startnál, ahogy azt már vélhetően olvastátok, megkíséreltük, hogy egy kis jelzést tegyünk a dopping ellen. Sokáig gondolkodtunk rajta, mit is tegyünk. Elinduljunk-e egyáltalán? De a teljes kiszállás szemben a szponzorokkal, a rajongókkal, nem megy. Ezt nem tehetjük meg. Az lenne a legjobb, ha vagy 100 ember csak nagyon lassan indulna el, megmutatva, hogy mi is megrendültünk. Nem tudom, mi lesz az eredménye, de legalább megpróbáltunk valamit tenni. A francia csapatok, mi a Gerolsteinerből, a T-Mobile és egypáran a Milramból vettünk részt az akcióban. A többiek ügyet nem se vettek rá.

A verseny nyugodtan kezdődött. 20 km-nél megszökött az első csoport. Megkíséreltük, hogy egy óriási grupettot alakítsunk. 90 ember vett részt benne, természetesen a vezérfigurák - Boonen, Hushovd - is. Az első hegyen Boonenék elmentek, de a csapat másik felét elfelejtették eltávolítani. 40 ember maradt ott. Ezt követően úgy zajlott a napunk, ahogy mindig is szokott. Az első hegyen még féltünk a limitidőtől, elég gyorsan tekertünk. Lefelé mindig teljes gázzal jöttünk, a völgyben összerázódtunk, felfelé a hegyen pedig „regulare” haladtunk, ahogy az olasz mondja. Nem könnyű. A hátrány nőtt, de csak vánszorogva. A tudatunk mélyén mindig ott mozgott, hogy meg lesz a limitidő.

Amikor spanyol földön jártunk, az úton folyton feltűnt az „ETA” felirat. Biztos a szimpatizánsok voltak. A robbantásokat nem észleltük. Ronny Scholz mesélte, hogy ő látott egy füstfelhőt, de egyéb nem volt. A harmadik hegy egy függőleges, meredek, hosszú, rossz út volt. Mi nyolc gerolsteini hátul voltunk, csak Kohl volt elöl. De szerencsére kaptam egy kis segítséget. Fötchen segített nekem, nem egyszer hozott nekem kólát. Az ilyen szituációkban ez rém fontos.

Végül teljes sebességgel az utolsó hegyen. A limitidő 46 perc volt, arra számítottunk, hogy 40 percre bejövünk. Végül is 42 lett. És anélkül sikerült, hogy halálra hajtottuk volna magunkat. De azért ez nagy kínzás. Az idő nem halad. Egy tábla: a hegyi hajrá 17 km. Egy óra hegymenet. Fejet le! Miközben rengeteg, rengeteg néző kísért bennünket. Egész meglepődtem, hogy mennyi néző volt ott. Olyan sok baszk trikót láttam, hogy úgy tűnt számomra, ez a „Narancsok hegye”. Úgy viselkedtek, ahogy a baszk szoktak. Frenetikus bulit tartottak. "
Tarzaan
IDÉZET(Ruckoj_Ndugu @ Jul 26 2007, 05:43) *
Más sportokban is van ennyi doppingolás!
Csak azt kevésbé fújja fel a sajtó.
A lényeg:De folyik a szarkavarás rendesen, sokáig tartana részletezni, de rövidre fogom. Történt ugyanis, hogy egy nagy fejes az UCI-ban kitalálta a Pro-tour sorozatot ebbe szeretné "beleolvasztani" a Tour-t, de a Tour szervezői meg nem hajlandóak beleolvadni a pro-tour sorozatba. Ezért a Pro-tour sorozat szimpatizásai ahol csak lehet keresztbe tesznek a Tour-nak.Botrányokat keltenek, dopping ügyek stb.

Egyszóval UCI=FIA! angry.gifIlyen szintű dopping max az atlétikában/nehézatlétikában van.
GoldMaker
IDÉZET(Tarzaan @ Jul 26 2007, 07:25) *
Ilyen szintű dopping max az atlétikában/nehézatlétikában van.

Nomeg a súlyemelőknél... sad.gif
Pepperoni
IDÉZET(Patya @ Jul 26 2007, 03:45) *
Pedig már tárgyalnak, hogy 2009-ben innen induljon. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Rajtunk kívül Róma, Barcelona és Madrid is pályázik.

jó de nekik szomszédos ország jófomán Afrika...
Ruckoj_Ndugu
Végül Contador nyerte a sárgát és a fehéret is. Gratula neki.(egyébként Induran óta nem nyert spanyol).
Soleré a pöttyös. Neki is nagy gratula!
A zöldet pedig Boonen nyerte, neki is gratula.

És végül mindenkinek egy hatalmas gratuláció aki végig bírta.
Tarzaan
IDÉZET(Ruckoj_Ndugu @ Jul 29 2007, 08:00) *
Végül Contador nyerte a sárgát és a fehéret is. Gratula neki.(egyébként Induran óta nem nyert spanyol).
Soleré a pöttyös. Neki is nagy gratula!
A zöldet pedig Boonen nyerte, neki is gratula.

És végül mindenkinek egy hatalmas gratuláció aki végig bírta.


Gratula a laborjának is:)
Clyde
IDÉZET(Tarzaan @ Jul 31 2007, 09:39) *
Gratula a laborjának is:)


Hehe... ez a nap dumaja. biggrin.gif
peet
IDÉZET(Clyde @ Jul 31 2007, 09:02) *
Hehe... ez a nap dumaja. biggrin.gif

Az a baj, hogy valahogy igaza van sad.gif Ez a sport nem "az a sport" ...
GoldMaker
EGY ÉV MÚVLVA PEKINGI OLIMPIA!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Ruckoj_Ndugu
IDÉZET(GoldMaker @ Aug 9 2007, 09:05) *
EGY ÉV MÚVLVA PEKINGI OLIMPIA!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif


Kíváncsi leszek rá.
Arról volt szó az utóbbi napokban, hogy sok sportág, nem lesz "jelen" az Olimpián.
Mert Kína sokszor nem veszi figyelemben az emberi szabadság jogokat és ezért sok sportág bojkottálja az Olimpiát.
GoldMaker
IDÉZET(Ruckoj_Ndugu @ Aug 9 2007, 05:21) *
Kíváncsi leszek rá.
Arról volt szó az utóbbi napokban, hogy sok sportág, nem lesz "jelen" az Olimpián.
Mert Kína sokszor nem veszi figyelemben az emberi szabadság jogokat és ezért sok sportág bojkottálja az Olimpiát.

blink.gif Ezt nem is hallottam! Nem tudod melyik sportágak volak ezek???
Clyde


Kint voltam. smile.gif
Clyde
Min-den-ki szur-kol-jon

biggrin.gif
tifosi
Vajnon tétmeccsen is így játszanak majd?
Nyilok
IDÉZET(Clyde @ Aug 23 2007, 11:10) *


Az a csúnya, pufi, kopasz, nem kicsit volt bunkó.

Nyilok
IDÉZET(tifosi @ Aug 23 2007, 01:28) *
Vajnon tétmeccsen is így játszanak majd?

Azt nem tudom, de az biztos, hogy az Olaszok ezzel a teljesítménnyel még a 4-be se kerültek volna be a VB-n.
Visszatérve a mieinkre, remélem tétmeccsen is tudják hozni ezt a színvonalat.
GoldMaker
Szávay Ági rolleyes.gif rolleyes.gif

Legígéretsebb tiniszcsillagunk!!! rolleyes.gif
tifosi
IDÉZET(GoldMaker @ Sep 4 2007, 06:08) *
Szávay Ági rolleyes.gif rolleyes.gif

Legígéretsebb tiniszcsillagunk!!! rolleyes.gif

Könnyen elődöntős lehet. Kuznyecovát meg is verheti.
peet
IDÉZET(tifosi @ Sep 4 2007, 08:01) *
Könnyen elődöntős lehet. Kuznyecovát meg is verheti.


Remélem meg is teszi wink.gif
Tarzaan
Hajrá!:)
tifosi
Az m1-en élőben közvetítik Szávay Ági meccsét ma 18:30-kor.
GoldMaker
Sajnos Áginak nem sikerült a továbbjutás! Le a kalappal az eddigi teljesítménye előtt, és ne felejtsük, hogy párosban a négy között vannak!!! rolleyes.gif A tagnapi meccsről csak a nnyit, hogy az első szettben sztem nem igazán volt Ági "jelen"....a másodikban már sikerült szépen megfogni az oroszt! Jó volt Ágit az arénában látni!!! Szép volt! Ja és persze hajrá a párosban a GS döntőért!!!! rolleyes.gif
tifosi
Látni lehetett rajta, hogy egy kicsit megilletődött. Szép volt!
Boszi27
Eurosport: N. Ireland Trophy Snooker smile.gif
O'Sullivan 147-et csinált egy menetben. Carter szóhoz se jutott. cool.gif Persze nem értek még ehhez a sporthoz, mindenesetre érdekes és nem unalmas. smile.gif
tifosi
IDÉZET(Boszi27 @ Nov 8 2007, 05:23) *
Eurosport: N. Ireland Trophy Snooker smile.gif
O'Sullivan 147-et csinált egy menetben. Carter szóhoz se jutott. cool.gif Persze nem értek még ehhez a sporthoz, mindenesetre érdekes és nem unalmas. smile.gif

Tegnap Fordot verte, nem kis szerencsével.
nm_
Elárulná nekem valaki mi a lószart keres Izrael az úszó EB-n? blink.gif
Lancelot
IDÉZET(nm_ @ Mar 21 2008, 07:51) *
Elárulná nekem valaki mi a lószart keres Izrael az úszó EB-n? blink.gif

Kb. annyit, mint amennyit a focicsapataik az európai kupákban és a foci EB-n! blink.gif sad.gif
Ruckoj_Ndugu
Newcastle United-Fulham
2:0

rolleyes.gif
Clyde
Egy kis erdekesseg, aki lemaradt rola:

FTC-Sheffield United: 0:1 lett, az oreg 82 evesen is megallta a helyet, a McCabe csapatok baratsagos merkozesen.
Tortenelmi teny, az atkosban Grosics ur ha jol tudom nem igazolhatott a Fradihoz.
befana
Csacsi szívem azt dobogja:FIGO,FIGO,FIGO...Miatta talán még a lest is megérteném egyszer!Mindenesetre magasabbnak gondoltam,de úgy látszik,nekem nem adatik meg,hogy bármilyen sportágból a favoritom megüsse a nem túl nagy kihívás 180 centit. smile.gif
Clyde
IDÉZET(befana @ Mar 27 2008, 11:32) *
Csacsi szívem azt dobogja:FIGO,FIGO,FIGO...Miatta talán még a lest is megérteném egyszer!Mindenesetre magasabbnak gondoltam,de úgy látszik,nekem nem adatik meg,hogy bármilyen sportágból a favoritom megüsse a nem túl nagy kihívás 180 centit. smile.gif


Mar mindent ertek:

Miért reklámoz Figo egy magyar terméket?wink.gif

tifosi
IDÉZET(befana @ Mar 27 2008, 10:32) *
de úgy látszik,nekem nem adatik meg,hogy bármilyen sportágból a favoritom megüsse a nem túl nagy kihívás 180 centit. smile.gif

Kis ember nagy bottal jár.
(Bocs biggrin.gif )
befana
IDÉZET(tifosi @ Mar 27 2008, 12:54) *
Kis ember nagy bottal jár.
(Bocs biggrin.gif )

Hát ennek nem tudtam utánajárni... tongue.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.