Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: 2017-es szezon értékelő
F1világ Fórum > F1világ > F1 Aktuális
Pali
Arra gondoltam, hogy leírhatnátok a véleményetek a szezon eddigi történéseiről, hiszen szerencsére egy egész korrekt évünk van. A csata kiélezett, a futamok izgalmasak de minimum nézhetőek és véleményes helyzetekből sem volt hiány.
Pali
Kezdésként akkor én:
Jöjjenek a nagyok, Ferrari, Mercedes
Egyértelmű hogy Vettel és Hamilton megy a címért. Egyelőre a Ferrari jobbnak tűnik és Vettel is összeszedettebb de mivel nüanszok vannak a két autó között ezért ez még bőven változhat. Következő versenyt én Hamiltonnak adnám. Szereti Kanadát és ott amúgy is kell a motorerő abban meg talán még mindig a Mercedes a jobb. Gond lehet viszont ott is a gumimelegítés. A kérdés az, hogy ezt mennyire tudják orvosolni. Az is kérdés hogy tévedek-e ha Bottast így előre leírom de őt nem érzem azon a szinten hogy beleszóljon a vb cím kérdésébe.

Red bull: Hát jó lenne ha ők is felzárkóznának. Két remek versenyzőjük van, habár néha úgy érzem mintha csak az egyiket kezelnék az értékének megfelelően. Ugyanazért a teljesítményért Verstappen sokkal többre van értékelve mint Ricci. Motorsport magazinban (nem tudom mennyire nézitek) olyan simán le Webber kettőzik Riccit mint a huzat. Ha verstappen jobb is nála olyan nagy különbség nincs a kettő között, ráadásul azt sem lehet kijelent hogy Verstappen jobb mint Ricciardo. Tavalyi szezonban Ricciardo szinte az összes futamon megverte, de jött a brazil csodamenés és bumm a plebs a kisgyereknek adta az egész évet. Azonkívül van az a bohóc szavazás hogy ki a futam legjobbja, Verstappen olyat is berántott ezekből ahol a verseny elején kiesett vagy csak simán szar volt.

Mclaren: Hát monacoban látszódott hogy a kasztni nem olyan gáz, sőt... a honda lemondhat. Szegény Vandoornenak annyi, nem tudom sajnáljam-e mert nem tűnik nagy tehetségnek, de az igazat megvallva az autó is trágya. Az év további részében talán harcolhatnak majd a pontszerzésért, Alonsoval lesz is erre esélyük, na meg az autó is kezd működgetni. Mondjuk Kanada pont szopó lesz.

Az egyik legelképesztőbb ebben a szezonban a csapattársak közötti különbség. Hát Palmer, Stroll és Ericson katasztrófa.Ez a három versenyző (habár Vandoorne is közéjük vehető) annyit kap a csapattársaktól hogy nem bírják számolni. Mi volt Ericssonnak ez 20-al falnak menős mutatványa vagy Vandoorne Barcelonai kiesése.Mondjuk közülük is kiemelkedik Stroll. Hát elképesztő a pali. Ennyire alkalmatlan versenyzőt még nem láttam a forma 1-ben versenyezni. Kíváncsi vagyok mire viszi itt még. Rengeteget vezetett már f1-es autót de a fejlődés legkisebb szikrája sem látszódik.
Vaant
A Honda szar.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.