Szerintem.

Szombat: időmérőn Vettel és Hamilton küzdenek a pole-ért, Button és Grosjean lesz még a top4-ben. Alonso és Kimi 5-6. helyről rajtolnak (hogy milyen sorrendben, azt nem tudom).
Vasárnap: a futam elindul, Hamilton vezet, Vettel a második, Grosjean a harmadik, Button a negyedik. Alonso-Kimi a további sorrend. Hamilton nyeri a futamot, hisz Ő most eléggé le van ahhoz maradva Alonso-tól, hogy nyerhessen. Vettel kiesik, ez törvényszerű - hisz már veszélyes közelségbe került. Alonso már negyedik. Grosjean második boxkiállását elbaccák, így Alonso lesz a harmadik, Kimit pedig a francia elé TO-zzák negyediknek. Így Alonso előnye 42 pontra nő Hamilton előtt.
Futam után: Alonso lenyilatkozza, hogy nagyon jó ez a dobogó, de ha nem fejlődnek, bajba kerülhetnek, hisz még nagyon sok van hátra, és Hamilton nagy ellenfél. Zoli és rfer egyetért, fejlesztésekért kiáltanak. Hunt szerint nem mákkal került a dobogóra Alonso, mert ez csapatsport, emellett befanával felvázolják, hogy most már Kimi a TO-k császára. Én megint elmagyarázom, hogy szerintem nincs igazuk, aztán nyugtázzuk, hogy megint nem jutottunk dűlőre. Syd megint leírja, hogy mi a fenéért vitatkozunk felesleges dolgokon, amikor Alonso épp most nyerte meg a vb-címet. Újfent be kell látnom, hogy igaza van. Ekkor 1-2 Alonso-drukker beírja majd, hogy 'csak nyugtával a napot', meg hogy 'még szerezhető 125 pont, és csak 42 az előny'. Mikor ezt olvassuk, azonnal sokkal jobb kedvünk lesz. Hirtelen legyintünk egyet Vettel kiesésére, meg a 42 pontos előnyre, és várjuk a következő nagydíjat, ahol vélhetően Hamilton fog kiesni, és Vettel hoz pár pontot Alonson.
Nekem persze Senna-fronton is harcolni kell Zavával, mert igenis szép teljesítmény az az 1 pont, miközben Maldonado a 7. helyről falhoz vágta a futam elején (amikor Senna még 21. volt).
Euloálius nem fikázza Kimit, mert Button lett a második, és Őt még sokkal jobban utálja. De legalább most nem Peppével, hanem Danksonnal kapnak össze, fő a ciklikusság. Lóri elmondja, hogy ez egy igazi klasszik win volt Hamiltontól, így kell ezt csinálni, együnk egy nagy adag telemetriát.
Szóval semmi extra.

Én viszont most akartam fogadni Alonso vb-címére a bwinen, de már csak 1,45 a szorzója. Még ha nagyobb összeg lenne a számlán, megtenném, mert jól jönne potya pártízezer forint. De az az 1500 forint, ami van, abból nem gazdagszom meg. Ugyanakkor az is igaz, hogy 45%-os profit, és mindössze másfél hónapot kell várni rá, hmm... Még meggondolom!