Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: F1 LIGA 2011
F1világ Fórum > F1világ > F1liga
Oldalak: 1, 2, 3
Fafa
Gondoltam indítok egy témát az idei ligának... Hajrá!
Ivancia
Remélem ez bejön majd:

Alguersuari
Heidfeld

Motor: Lotus
Karosszéria: Sauber
Személyzet: Marussia
rolleyes.gif
nm_
Az AbsolutVodka liga várja régi és új tagjait 2001-2009 legütősebb slágereivel.
Kimi a legjobb. ennyi. cool.gif
Blonda
IDÉZET(nm_ @ Mar 15 2011, 07:53) *

Bebocsájtást kértem a ligába ! smile.gif
Fdino
Idén is lesz F1vilag forum liga az aktív tagoknak?
nm_
IDÉZET(Blonda @ Mar 15 2011, 08:29) *
Bebocsájtást kértem a ligába ! smile.gif

Másfél hétig nem volt netem, csak mobilról, meg innen-onnan tudtam feljönni. Már bent vagy, személyed pedig a liga számára külön megtiszteltetés! smile.gif
send
IDÉZET(nm_ @ Mar 15 2011, 08:53) *

Ez tuti! smile.gif
Már kértem is az engedélyt.
Ati08
Tudom, hogy nagy változtatás, de nem lehetne azt megcsinálni, hogy ne lássuk egymás csapatát a következő futamra, hanem az előző futamon használtat. Mert például így a végjátékban lemásolom a mögöttem lévőét és nem tud elém kerülni. Simán vissza lehet ezzel élni(bár ez ha nincs nyeremény, nem olyan fontos) :-/

A másik kérdésem pedig, hogy most nem lesznek nyeremények? Vagy csak nem publikusak?

Választ előre is köszönöm.
Fafa
IDÉZET(Ati08 @ Mar 20 2011, 09:34) *
Tudom, hogy nagy változtatás, de nem lehetne azt megcsinálni, hogy ne lássuk egymás csapatát a következő futamra, hanem az előző futamon használtat. Mert például így a végjátékban lemásolom a mögöttem lévőét és nem tud elém kerülni. Simán vissza lehet ezzel élni(bár ez ha nincs nyeremény, nem olyan fontos) :-/

A másik kérdésem pedig, hogy most nem lesznek nyeremények? Vagy csak nem publikusak?

Választ előre is köszönöm.

Szia Ati,

Ez már sokunkban felmerült, de az elején talán ennek nincs sok jelentősége... esetleg később bevezethetjük, hogy ne lássuk más "két futam közti" csapatmódosításait...

Nyeremények... Tárgyalások folynak, bízunk abban, hogy idén is lesznek nyeremények, de egyelőre ezekről még nem tudunk - így nem is akarunk - nyilatkozni... smile.gif

Fafa
zion00
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a szabályzatban azt olvastam, hogy "A csapatnál a két versenyző helyezésének átlaga, lefelé kerekítve adja meg a helyezést, e szerint változik a csapat értéke", ez azt jelenti, hogy ha nekem van 1 RedBullom és ők monjuk 1 és 2 lesznek akkor annak az átlaga lefele kerekítve 1 és akkor az első helyezés után járó csapat pontot kapom(45 pont) meg és nem a 1 és 2 után járót(45p+35p) vagy ez teljesen másra vonatkozik?

Válaszokat előre is köszönöm.
Massa1997
IDÉZET(zion00 @ Mar 22 2011, 07:41) *
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a szabályzatban azt olvastam, hogy "A csapatnál a két versenyző helyezésének átlaga, lefelé kerekítve adja meg a helyezést, e szerint változik a csapat értéke", ez azt jelenti, hogy ha nekem van 1 RedBullom és ők monjuk 1 és 2 lesznek akkor annak az átlaga lefele kerekítve 1 és akkor az első helyezés után járó csapat pontot kapom(45 pont) meg és nem a 1 és 2 után járót(45p+35p) vagy ez teljesen másra vonatkozik?

Válaszokat előre is köszönöm.

Nem, te a 45p-t és a 35p-t megkapod.
Ez arra vonatkozik hogy az egyes csapatoknak az ára mennyivel változik és ezt az árfolyamnál tudod megnézni.
Remélem érthetően fogalmaztam rolleyes.gif
zion00
IDÉZET(Massa1997 @ Mar 22 2011, 05:54) *
Nem, te a 45p-t és a 35p-t megkapod.
Ez arra vonatkozik hogy az egyes csapatoknak az ára mennyivel változik és ezt az árfolyamnál tudod megnézni.
Remélem érthetően fogalmaztam rolleyes.gif

Értem, köszönöm szépen a segítséget.
antihamilton01
del

szerk:still

Pali
Perez,Karthikeyan,Virgin és Vörös bikák kétszer.
Remélem bejön.
Ati08
Ligákat mikor lehet rendezni létszám és név szerint?
stoke
IDÉZET(Ati08 @ Mar 25 2011, 09:10) *
Ligákat mikor lehet rendezni létszám és név szerint?

Nyomj rá az 'összes'-re az oldal teteje felé. Alapértelmezettként csak 'Toplostába' tartozó ligákat mutatja a szűrő, és ott nem lehet rendezni.
stoke
IDÉZET(Fdino @ Mar 16 2011, 09:36) *
Idén is lesz F1vilag forum liga az aktív tagoknak?

Mindjárt bontok-töltök egyet. wink.gif
stoke
No, akkor akit érdekel, lehet jönni csőstül ide. smile.gif Ha valaki számomra ismeretlen nicken jön (tehát nem a fórumossal), az jelezze, és beengedem/jük.
Fafa
IDÉZET(stoke @ Mar 25 2011, 09:36) *
No, akkor akit érdekel, lehet jönni csőstül ide. smile.gif Ha valaki számomra ismeretlen nicken jön (tehát nem a fórumossal), az jelezze, és beengedem/jük.

Jóváhagyásra várok tongue.gif
stoke
IDÉZET(Fafa @ Mar 25 2011, 09:43) *
Jóváhagyásra várok tongue.gif

wink.gif
SilverArrows
IDÉZET(stoke @ Mar 25 2011, 09:36) *

Én Lollipop néven vagyok. smile.gif
stoke
IDÉZET(SilverArrows @ Mar 26 2011, 07:29) *
Én Lollipop néven vagyok. smile.gif

OK, bent vagy! smile.gif

kovacsroni2, topcsi, Zsu_ ismerősek valakinek? unsure.gif
Zagyvala
De hülye vagyok, elfelejtettem menteni a csapatom. Mindig varriálgattam, aztán túl sokat vártam.
Na, majd jövőre smile.gif
tomasz
Ki hogy zárta az időmérő után a pontokat?
Nekem ha jól számoltam 35 rolleyes.gif
Clyde
IDÉZET(stoke @ Mar 26 2011, 10:19) *
OK, bent vagy! smile.gif

kovacsroni2, topcsi, Zsu_ ismerősek valakinek? unsure.gif

Zsu a Silverarrows anyukaja tongue.gif
zsuko
IDÉZET(Clyde @ Mar 26 2011, 11:43) *

Így van. smile.gif
still
IDÉZET(Clyde @ Mar 26 2011, 11:43) *

Akkor miért nem GoldenArrows? tongue.gif
gallpszabi
Nekem is 35. Lehetett egyáltalán ennél többet szerezni?
Ati08
IDÉZET(gallpszabi @ Mar 26 2011, 03:54) *
Nekem is 35. Lehetett egyáltalán ennél többet szerezni?

35 az hogy jött ki? biggrin.gif
gallpszabi
IDÉZET(Ati08 @ Mar 26 2011, 09:12) *
35 az hogy jött ki? biggrin.gif

maldonado 5
perez 7
redbull 15 + 8

így:)
Free_Frag
149 pont az jó szerintetek?

Red Bull
Toro Rosso
HRT

Perez
D'Ambrosio
Pali
152 pont kezdésnek kiváló!!! biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
McLarenTheOne
Nekem csak 144 sad.gif ( ha jól számoltam)
eduka
na így a sauber kizárása után kinek mennyi pontja van?
hajól számoltam nekem csak 134
SEBecske
Ömm, khm, izé... A pontokat mikor írják jóvá?biggrin.gif Először játszom, ezért nem tudom, hogy mennek a dolgok, ezért kérdem. rolleyes.gif
Zava
IDÉZET(SEBecske @ Mar 27 2011, 02:19) *
Ömm, khm, izé... A pontokat mikor írják jóvá?biggrin.gif Először játszom, ezért nem tudom, hogy mennek a dolgok, ezért kérdem. rolleyes.gif

hétfő 00:01kor, asszem. addig várnak, pont az ilyen sauberes esetek miatt.
Ati08
Sauberes pontok úsztak? :-/ Formula-1.com szerint DQ, de a 16-17. helyen vannak rangsorolva. Valamint a HRT-s pilótákért milyen pont jár? Pl. Liuzzi 23. helyéért az időmérőn 1 pont jár, elvileg a futamon is a 23. helyen végzett az is 1 pont? És még Glock is kérdéses mivel 9 kör volt a hátránya, de beért, gondolom az ő 15. helye érvényes itt.

Ha Perez 16. és Liuzzi is kap 1 pontot, akkor 133 pontom van biggrin.gif

Perez,Liuzi,Virgin,Torro,Red Bull volt a csapatom.
Zava
IDÉZET(Ati08 @ Mar 27 2011, 04:01) *
Sauberes pontok úsztak? :-/ Formula-1.com szerint DQ, de a 16-17. helyen vannak rangsorolva. Valamint a HRT-s pilótákért milyen pont jár? Pl. Liuzzi 23. helyéért az időmérőn 1 pont jár, elvileg a futamon is a 23. helyen végzett az is 1 pont? És még Glock is kérdéses mivel 9 kör volt a hátránya, de beért, gondolom az ő 15. helye érvényes itt.

Ha Perez 16. és Liuzzi is kap 1 pontot, akkor 133 pontom van biggrin.gif

Perez,Liuzi,Virgin,Torro,Red Bull volt a csapatom.

asszem a futam 90%-át kell teljesíteni hogy lekörözöttként, és ne kiesettként jelenítsenek meg, ez itt (fölfele kerekítve) 6 kör hátrány. de ebben nem vagyok biztos.
Pali
Na b@zdmeg. Perez pontjai elúsznak ez minimum 30 pont hátrány. angry.gif Szvsz 12? már nincs kedvem pontosan utána számolni mert többminden változott. dry.gif
Gerrard8
Sziasztok.A tegnapi futamon kizárt Sauberek miért kapnak pontokat?Köszi!
stoke
IDÉZET(Gerrard8 @ Mar 28 2011, 06:31) *
Sziasztok.A tegnapi futamon kizárt Sauberek miért kapnak pontokat?Köszi!

Ne légy irigy, aki berakta a Saubereket, az így is óriást bukott. wink.gif

16.-17. helyekért kaptak egy kevéske pontot. Vlsz azért, mert a Formula1.com a kiesettek elé veszi a kizártakat.

picipocok33
Nekem nem ezek a pontok jöttek ki.Biztos,hogy jól számolt a rendszer?Pl:nálam a Buemi-nél 25 pont jött ki a rendszer 35 pontot számoltA Force Indiánál 30 pontot számolt nálam az csak 22 pont,viszont a Red Bullra és Petrovra annyit számolt mint én.Ezt így nemigazán értem!
stoke
IDÉZET(picipocok33 @ Mar 28 2011, 10:39) *
Nekem nem ezek a pontok jöttek ki.Biztos,hogy jól számolt a rendszer?Pl:nálam a Buemi-nél 25 pont jött ki a rendszer 35 pontot számoltA Force Indiánál 30 pontot számolt nálam az csak 22 pont,viszont a Red Bullra és Petrovra annyit számolt mint én.Ezt így nemigazán értem!

A Saubereket kizárták, így mindenki előrelépett, aki mögöttük végzett. Ez okozza a különbséget.

Buemi így 8.-ik lett (25 pont + 10 az időmérőért = 35), az FI pedig 9., 10. (16+14 pont + 0 az időmérőért = 30.)
picipocok33
IDÉZET(stoke @ Mar 28 2011, 10:53) *
A Saubereket kizárták, így mindenki előrelépett, aki mögöttük végzett. Ez okozza a különbséget.

Buemi így 8.-ik lett (25 pont + 10 az időmérőért = 35), az FI pedig 9., 10. (16+14 pont + 0 az időmérőért = 30.)

Köszi,igaz

És Kobayashi és Perez mért a 16-17-dik helyen van elszámolva ha kizárták őket?A kizárással maximum a HRT elé a 21-22-dik helyre kerülhetnének,nem?A tabellán igaz,hogy oda vannak sorolva,de ott mindegy hova teszik őket,mert ott csak a 10-dik helyig jár pont ebben a játékban viszont az utolsó helyezetten kívül mindenkinek!Ha előbb észreveszik el sem indulhattak volna a futamon ahogy a HRT sem a 107% miatt.
Fafa
IDÉZET(picipocok33 @ Mar 28 2011, 11:36) *
Köszi,igaz
Viszont Kobayashi és Perez az időmérőn 9 és 13-dik lett amire a tábla szerint 11 és 7 pont jár a verseny pontszám 0 és mégis 15 és 11 pont van elszámolva nekik

Szia,

Ez nem így van.
A formula1.com által közölt eredményeket vesszük hivatalosnak.

Ott Perez az időmérőn a 13., a versenyen a 16. lett. Ezért kapott 7+4=11 pontot.
Kobayashi az időmérőn a 9., a versenyen a 17. lett. Ezért kapott 11+4=15 pontot.

Remélem segítettem.

Fafa
F1 Mánia
Ha a Sauberek vissza kapják a helyezésüket, akkor korrigálva lesznek a pontjaik? Töbször ellenőrizték már az autókat a hétvége folyamán, hogy lehet, hogy nem vették észre? A játékban a jelenlegi pontszámításban nem lesz változás, mert a jelenlegi helyzet elég érdekes? Aki a csapatra tesz, sokkal kevesebb pontott kap annak ellenére, hogy sokkal nagyobb a találati aránya.
Pali
IDÉZET(F1 Mánia @ Mar 28 2011, 06:50) *
Ha a Sauberek vissza kapják a helyezésüket, akkor korrigálva lesznek a pontjaik? Töbször ellenőrizték már az autókat a hétvége folyamán, hogy lehet, hogy nem vették észre? A játékban a jelenlegi pontszámításban nem lesz változás, mert a jelenlegi helyzet elég érdekes? Aki a csapatra tesz, sokkal kevesebb pontott kap annak ellenére, hogy sokkal nagyobb a találati aránya.

Ez azért van mert könnyebben ér el jó eredményt az aki két pilótára (csapatra) támaszkodhat. És egy csapat még jóval olcsóbb is mint egy pilóta.
Ati08
IDÉZET(F1 Mánia @ Mar 28 2011, 06:50) *

Már nem lesznek korrigálva a pontok, mivel varásnap 23:59 a zárási dátum a játékban, utána nincs változtatás, ez már így marad. smile.gif
kistomy
Sziasztok!

Nem tudom, hogy hol kell jelezni, de a 3. helyen álló Taksony nevű felhasználónak nem 170, hanem 169 pontja van!!!
Kérem javítani.
Köszönöm.
painman
IDÉZET(kistomy @ Apr 9 2011, 12:13) *
Sziasztok!

Nem tudom, hogy hol kell jelezni, de a 3. helyen álló Taksony nevű felhasználónak nem 170, hanem 169 pontja van!!!
Kérem javítani.
Köszönöm.

Hello! 170 pontja van csak a Maláj nagydíjra csapatot cserélt!!
ha jobban megnézed rá jössz magadtól is.
Virgin csere Sauber-re.
Csao
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.