Megmutatta idei fényezését a McLaren F1-es csapata - F1VILÁG.HU

Megmutatta idei fényezését a McLaren F1-es csapata

HIRDETÉS
Február 14-én mutatja be 2024-es Forma-1-es versenyautóját a McLaren csapata, a wokingi istálló viszont az új autó fényezését már ma megmutatta a nagyközönségnek.
2024 Hero Side

A patinás istálló tavaly a 4. helyen zárta a konstruktőrök versenyét, idén pedig szeretne a győzelmekért harcba szállni. Egy ideje már pletykáltak arról, hogy az új versenyautóról Valentin-napon rántják le a leplet, ezt pedig kedden hivatalosan meg is erősítették a wokingiak. Az is kiderült, az idei versenyautó az MCL38-as kódjelet viseli majd.

A McLaren ezzel együtt megmutatta azt a fényezést is, mellyel az istálló rajthoz áll majd a 24 versenyhétvégéből álló 2024-es bajnokság során. Nagy változás nem történt azért, a csapat kitart a papaya és az antracit kombinációja mellett az előttünk álló idényre is.

A brit istálló a következő szezonban is változatlan felállással, a Lando Norris – Oscar Piastri kettőssel áll majd rajthoz. Az előszezoni tesztelést február 21-23. között rendezik meg, az évad első versenyét pedig Bahreinben futják március 2-án.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!