A volt Ferrari-versenyző szerint Hamilton nem lesz újra bajnok - F1VILÁG.HU

A volt Ferrari-versenyző szerint Hamilton nem lesz újra bajnok

HIRDETÉS
A korábbi Forma-1-es versenyző, Eddie Jordan szerint nem valószínű, hogy Lewis Hamilton képes lesz még világbajnoki címet nyerni a sportban.
2023 Qatar Grand Prix, Saturday - LAT Images Lewis Hamilton

A 39 éves Hamilton jelenleg érvényes szerződése 2025 végén jár le a Mercedesnél, a brit pilóta pedig abban bízik, az előtte álló két idény során képes lesz újra a győzelmekért és a vb-trófeákért csatázni. A Ferrari egykori versenyzője, Eddie Irvine szerint Hamilton továbbra is az F1-es mezőny egyik legjobbja, mégsem gondolja úgy, hogy a brit újra a csúcsra érhet.

„Hamilton és a Mercedes diadalának időszaka már lejárt, de Lewis még mindig egy nagyon jó versenyző, nagyon fókuszál a céljaira, és szeretne eredményeket elérni” — mondta a vol F1-es versenyző a Gazzetta dello Sport című lapnak. „Továbbra is nagyszerű munkát végez egy F1-es autó volánja mögött.”

„Nehéz ött összehasonlítani Verstappennel, mivel Max fiatalabb, egy kicsit jobb a sebessége, és rendkívüli módon hisz a képességeiben. Hamilton esélyei azon múlnak majd, hogy mennyire lesz versenyképes a Mercedes 2024-ben. Tapasztalatával bizonyította, hogy tudja, miképp kell megragadni minden kínálkozó lehetőséget az időmérőn és a versenyen. Kétlem azonban, hogy képes lesz újra világbajnoki címet nyerni, valóra váltva a nyolcadik vb-trófeáról szőtt álmait.”

A Forma-1 2024-es szezonja március első hétvégéjén rajtol majd Bahreinben.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!