Verstappent is meglepte a szingapúri szenvedés - F1VILÁG.HU

Verstappent is meglepte a szingapúri szenvedés

HIRDETÉS
Meglepő módon gyengélkedett a Red Bull Forma-1-es csapata a Szingapúri Nagydíj pénteki nyitónapján – Max Verstappen elismerte, őket is váratlanul érte a küszködés.
SINGAPORE, SINGAPORE - SEPTEMBER 15: Max Verstappen of the Netherlands driving the (1) Oracle Red Bull Racing RB19 on track during practice ahead of the F1 Grand Prix of Singapore at Marina Bay Street Circuit on September 15, 2023 in Singapore, Singapore. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202309150619 // Usage for editorial use only //

A holland világbajnok végül csak a 8. legjobb köridővel zárta a napot, jócskán lemaradva az élen végző Ferrariktól. Verstappen azt mondja, hiába próbálkoztak a beállításokkal a második gyakorláson, egész egyszerűen nem tudták jobbá tenni az RB19-est, így rengeteg munka vár rájuk ahhoz, hogy javulást érjenek el a szombati időmérő edzésre.

„Váratlan volt a mai teljesítményünk” – ismerte el a világbajnoki éllovas. „Jó néhány dolgot kipróbáltunk a második edzésen – volt, ami működött, volt, ami nem. Nem igazán sikerült eltalálni az autót ma, különösen az egyensúllyal küszködtem, szóval van jó néhány dolog, amin dolgoznunk kell a csapattal ma este.”

„Természetesen megpróbálok javulni szombatra, de elég nagy a lemaradás, a Ferrarik gyorsnak tűnnek. Meglátjuk, milyen fejlődést tudunk elérni az éjszaka folyamán.”

A Forma-1-es Szingapúri Nagydíj programja szombaton az utolsó szabadedzéssel folytatódik majd, míg az időmérőt magyar idő szerint 15 órától rendezik az utcai versenypályán.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!