Alonso 2011-től a Ferrarié? |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Alonso 2011-től a Ferrarié? |
Dec 29 2008, 09:07
Létrehozva:
|
|
|
Administrator ![]() Csoport: Root Admin Hozzászólások: 1 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 1 |
Hozzászólások a következő cikkhez: Alonso 2011-től a Ferrarié?
|
|
|
|
Dec 29 2008, 09:12
Létrehozva:
|
|
![]() Forma1 rajongó (McLaren szúrkoló!) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 954 Regisztrált: 7-September 08 Innen: Bp Azonosító: 1,101 |
Hozzászólások a következő cikkhez: Alonso 2011-től a Ferrarié? Na most akkor mi van? Mégis csak a Ferrárihoz megy? Kimit kirúgják???? -------------------- |
|
|
|
Dec 29 2008, 09:14
Létrehozva:
|
|
![]() Tekintetes Úr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 7,669 Regisztrált: 3-November 08 Azonosító: 1,375 |
Na most akkor mi van? Mégis csak a Ferrárihoz megy? Kimit kirúgják???? -------------------- |
|
|
|
Dec 29 2008, 09:27
Létrehozva:
|
|
|
kis róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3,441 Regisztrált: 30-July 08 Innen: Románia,Szatmárnémeti Azonosító: 989 |
Na most akkor mi van? Mégis csak a Ferrárihoz megy? Kimit kirúgják???? 2011!!!! Kiminek 2010-ig van szerződése utána meg nem lesz meglepő ha visszavonul. Nem kell mindig a fellegekben járni. -------------------- KOS-A vakmerő
Energikus.Vállalkozó szellemű és természetes.Magabiztos és lelkes.Vicces.Szereti a kihívást.Nagyon türelmetlen, néha önző.Lobbanékony(könnyű felmérgesíteni).Lendületes, szenvedélyes és éleseszű.Társaságkedvelő.Hamar elveszti az érdeklődését-könnyen unatkozik.Egoista.Bátor és rámenős. "Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít."-Ayrton Senna |
|
|
|
Dec 29 2008, 09:38
Létrehozva:
|
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 359 Regisztrált: 20-July 08 Innen: Győr Azonosító: 942 |
Én se hullatnék érte krokodil könnyeket.
Pedig már állítólag megtörtént tavaly Monacóban. Hótrészegre itta magát a pénteken és állítólag nagyon nehezen bírták autóba ültetni az időmérőn. -------------------- "17 éve versenyzek. Veterán vagyok, bár mindig a legfiatalabb voltam az összes versenyen." by Fernando, the best.
|
|
|
|
Dec 29 2008, 10:01
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,019 Regisztrált: 19-August 08 Innen: Románia,Gyergyó Azonosító: 1,030 |
öööö
én vagyok egyedül Alonsos,aki nem szivesen látná őt a Ferrarinal? -------------------- "Szeretnék egy napra az ő bőrébe bújni-csak hogy tudjam milyen érzés lehet ilyen tökéletesen teniszezni." (Mats Wilander) "Ha teniszező akarsz lenni, célozd be Federert. Nyertem 3 Wimbledont, így is azt mondom, bár tudnék úgy játszani, mint ő." (John McEnroe) "Ő a legtökéletesebb játékos. Minden tiszteletem Samprasé, Agassié, meg a többieké a bandából, de soha senki ellen nem éreztem magam olyan pocsékul a pályán, mint Roger ellen. " (Marat Safin) |
|
|
|
Dec 29 2008, 10:07
Létrehozva:
|
|
![]() hűtőmágnes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,315 Regisztrált: 20-March 08 Azonosító: 617 |
öööö én vagyok egyedül Alonsos,aki nem szivesen látná őt a Ferrarinal? Én is a Renault-ban látom a legszívesebben, de valljuk be a Ferrari mindig top csapat és top pilóta top csapatba való. Azért bármennyire is szeretem Alonsot nem szeretném ha esetleg a Ferrari-Alonso párosítással újabb Sumi évek jönnének ahol már a francia nagydíjon bajnok lesz. Ja, hogy nem lesz francia nagydíj? Akkor a következőn. A hozzászólást -Azzaro- szerkesztette a következő időpontban: Dec 29 2008, 10:08 -------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 29 2008, 10:31
Létrehozva:
|
|
|
bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2,171 Regisztrált: 10-November 08 Azonosító: 1,412 |
Én is a Renault-ban látom a legszívesebben, de valljuk be a Ferrari mindig top csapat és top pilóta top csapatba való. Azért bármennyire is szeretem Alonsot nem szeretném ha esetleg a Ferrari-Alonso párosítással újabb Sumi évek jönnének ahol már a francia nagydíjon bajnok lesz. Ja, hogy nem lesz francia nagydíj? Akkor a következőn. na ha majd Ferrari-Schumi evek fognak kezdodni Alonsoval akkor lesz nehany szabad hetvegem -------------------- Kulfoldi vagyok es tanulok magyarul irni.
|
|
|
|
Dec 29 2008, 10:42
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 722 Regisztrált: 10-July 08 Azonosító: 917 |
De nagyon uborka szezon van... Már várom a "hírt", hogy 2011-től a Ferrari Alonso - Hamilton párossal indul...
|
|
|
|
Dec 29 2008, 11:17
Létrehozva:
|
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,332 Regisztrált: 15-May 08 Innen: Budapest-Bécs Azonosító: 761 |
Szerintem minden pilóta(Hamilton kivételével) szeretne egyszer a Ferrarinál versenyezni. Mint Rönós én se örülnék neki, de mivel a Ferrarinál nincs olasz versenyző akit mindenben támogatnának, így nem lenne olyan rossz választás Alonso számára.
A hozzászólást -rfer- szerkesztette a következő időpontban: Dec 29 2008, 11:19 |
|
|
|
Dec 29 2008, 11:18
Létrehozva:
|
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 287 Regisztrált: 1-April 08 Innen: Kunszállás Azonosító: 671 |
Az egész hír lényege: "ha Kimi rosszul teljesít kirúgják!" szegény, mekkora nyomás lesz majd rajta, látom magam előtt ahogy idegesen rángatja majd a kormányt, sőt az is meglehet rászokik az alkoholra
-------------------- "Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned" - Michael Schumacher
|
|
|
|
Dec 29 2008, 11:19
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 12,862 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 |
De nagyon uborka szezon van... Már várom a "hírt", hogy 2011-től a Ferrari Alonso - Hamilton párossal indul... Ez simán lehet... Remélem, hogy lesz is. -------------------- ![]() Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül. |
|
|
|
Dec 29 2008, 11:25
Létrehozva:
|
|
|
bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 4,701 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 |
De nagyon uborka szezon van... Már várom a "hírt", hogy 2011-től a Ferrari Alonso - Hamilton párossal indul... Az nagy csemege lenne, ezért 0 a valószínűsége. -------------------- "So did Senna replicate Prost's settings? Very often, said Ramirez. Prost was much better as a test driver as an engineer, than Ayrton"
|
|
|
|
Dec 29 2008, 11:31
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2,331 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 |
Hozzászólások a következő cikkhez: Alonso 2011-től a Ferrarié? 2011 azért még nagyon messze van. Addig sok víz lefolyik még a Dunán. Meg a Pón. Mi lesz, ha mondjuk 2010-ben drasztikusan visszaesik a Ferrari teljesítménye? Újabb Button-saga? -------------------- |
|
|
|
Dec 29 2008, 11:41
Létrehozva:
|
|
![]() Just Faith ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,003 Regisztrált: 12-September 08 Innen: Balatonfüred Azonosító: 1,127 |
|
|
|
|
Dec 29 2008, 11:46
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 6,371 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 |
öööö én vagyok egyedül Alonsos,aki nem szivesen látná őt a Ferrarinal? Én se néztem boldogan mikor Kimi átlépett a Piros oldalra, tesóm meg azóta nem követi az F1-et. Elég furcsa dolog is ez nekem hogy az egyik top csapatból át ül egy pilóta a másik top csapatba! Kicsit olyan mintha a rajongói pofájába lépne, mert sokan vannak akik a csapatnak és a pilótának együttesen szurkolnak, és amikor szétvállik a kettő akkor az ember nem is tudja hogy akkor drukkoljon a régi csapatnak tovább, vagy a kedvenc pilótájának aki az esküdt ellenség csapatnál hajt!? -------------------- Lewis Hamilton's donuts ;)
![]() McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans – the ’triple crown’ of the motor sport world. "You can criticise us or him but we are a racing team and he is a great racing driver. He was pushing to the end - that's how he is." Martin Whitmarsh "the racer in me wants to win by overtaking the guys in front, not by seeing them crash out in front of me. Rather than inheriting a win, it's much nicer to fight your way past your rivals and earn the win the hard way" Lewis Hamilton ...The eyes are the nipples of the face...:D |
|
|
|
Dec 29 2008, 12:05
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 12,862 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 |
Jelentkezem! Szerintem csak Befana meg 1-2 pár emberke akarja a Ferrarinál látni. Alonso a Ferrarinál lesz, akkor a Ferrari pár évre újrak ibéreli az első 2 rajtkockát. Ezért szeretném csak, hogy oda kerüljön -------------------- ![]() Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül. |
|
|
|
Dec 29 2008, 12:10
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 6,371 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 |
Alonso a Ferrarinál lesz, akkor a Ferrari pár évre újrak ibéreli az első 2 rajtkockát. Ezért szeretném csak, hogy oda kerüljön Nenenenene....nem jól tudod!!!!!! -------------------- Lewis Hamilton's donuts ;)
![]() McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans – the ’triple crown’ of the motor sport world. "You can criticise us or him but we are a racing team and he is a great racing driver. He was pushing to the end - that's how he is." Martin Whitmarsh "the racer in me wants to win by overtaking the guys in front, not by seeing them crash out in front of me. Rather than inheriting a win, it's much nicer to fight your way past your rivals and earn the win the hard way" Lewis Hamilton ...The eyes are the nipples of the face...:D |
|
|
|
Dec 29 2008, 12:16
Létrehozva:
|
|
-------------------- ![]() Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül. |
|
|
|
Dec 29 2008, 12:33
Létrehozva:
|
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 359 Regisztrált: 20-July 08 Innen: Győr Azonosító: 942 |
Nekem tökmindegy hol versenyez, csak acélos legyen alatta a vas.
Ha van egy ütőképes kocsija, akkor tökmindegy, hogy Ferrarinak, McLarennek, BMW-nek vagy Renaultnak hívják. Viszont kell mellé még egypár dolog: - szerencse (2006: Suzuka - Schumi motorhibája, 2007: Interlagos - Hamilton bénázása; 2008: Interlagos: Glock nem boldogult a száraz gumikon) - rendes boxmunka a csapatnál (ugye Szingapúr? kedves SF; 2006 Hungaroring - autót tudnak építeni, a kerékcserét nem gyakorolták 2005-ben - Renault) A hozzászólást -ThibczyF1- szerkesztette a következő időpontban: Dec 29 2008, 12:45 -------------------- "17 éve versenyzek. Veterán vagyok, bár mindig a legfiatalabb voltam az összes versenyen." by Fernando, the best.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2010 September 7th - 10:22 |