Új tagoknak, Egy kis bemutatkozás, csak udvariasan :) |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Új tagoknak, Egy kis bemutatkozás, csak udvariasan :) |
Sep 23 2008, 07:06
Létrehozva:
|
|
|
életművész ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2,322 Regisztrált: 23-September 08 Innen: Magyarország / Győr Azonosító: 1,167 |
Üdv Mindenkinek a fórumon!
Már régóta olvasgattam cikkeket az oldalon, valamint a hozzátartozó hozzászólásokat is.4 Forma1-es weblapot látogatok, de bizton állíthatom ennek a helynek van a legnormálisabb, legszínvonalasabb közössége.Ezért is döntöttem úgy , hogy csatlakozok ki-ki örömére, vagy bánatára.Ez majd elválik.A szót nem szaporítom tovább, a lényege ennek a kis topiknak az, hogy aki új tag, itt bemutatkozhat a többieknek.Szerintem "illetlenség" is úgy bemutatkozni egy fórumban, hogy mindjárt belecsapunk a lecsóba és vitázunk a már ittlévőkkel.Remélem jó néven veszitek kezdeményezésemet. Rólam annyit, hogy istenigazából, rendszeresen 98 óta nézem a versenyeket.Eddie Irvine szurkoló voltam, míg a jó öreg "Őrült-Eddie" vissza nem vonult,azóta Alonsoért szorítok a leginkább.Ha valakit érdekel más is, az majd kiderül:) Akkor mégegyszer köszöntem mindenkinek! Gracias -------------------- |
|
|
|
Sep 24 2008, 12:55
Létrehozva:
|
|
![]() ... the Phantom! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 5,598 Regisztrált: 25-July 07 Azonosító: 83 |
98 óta nézem a versenyeket.Eddie Irvine szurkoló voltam, míg a jó öreg "Őrült-Eddie" vissza nem vonult,azóta Alonsoért szorítok a leginkább. Engem ezekután azért érdekelne, hogy a nick neved akkor miért James Hunt? -------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 24 2008, 06:20
Létrehozva:
|
|
|
Alonso hasta la muerte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 6,588 Regisztrált: 23-October 07 Innen: Budapest Azonosító: 250 |
Üdv Mindenkinek a fórumon! Már régóta olvasgattam cikkeket az oldalon, valamint a hozzátartozó hozzászólásokat is.4 Forma1-es weblapot látogatok, de bizton állíthatom ennek a helynek van a legnormálisabb, legszínvonalasabb közössége.Ezért is döntöttem úgy , hogy csatlakozok ki-ki örömére, vagy bánatára.Ez majd elválik.A szót nem szaporítom tovább, a lényege ennek a kis topiknak az, hogy aki új tag, itt bemutatkozhat a többieknek.Szerintem "illetlenség" is úgy bemutatkozni egy fórumban, hogy mindjárt belecsapunk a lecsóba és vitázunk a már ittlévőkkel.Remélem jó néven veszitek kezdeményezésemet. Rólam annyit, hogy istenigazából, rendszeresen 98 óta nézem a versenyeket.Eddie Irvine szurkoló voltam, míg a jó öreg "Őrült-Eddie" vissza nem vonult,azóta Alonsoért szorítok a leginkább.Ha valakit érdekel más is, az majd kiderül:) Akkor mégegyszer köszöntem mindenkinek! Gracias Üdvözlünk a csapatban!Az F1világosban és az Alonsósban egyaránt! |
|
|
|
Sep 24 2008, 07:27
Létrehozva:
|
|
|
was here from 2007-2010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 14,968 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 3 |
Üdv Mindenkinek a fórumon! Már régóta olvasgattam cikkeket az oldalon, valamint a hozzátartozó hozzászólásokat is.4 Forma1-es weblapot látogatok, de bizton állíthatom ennek a helynek van a legnormálisabb, legszínvonalasabb közössége.Ezért is döntöttem úgy , hogy csatlakozok ki-ki örömére, vagy bánatára.Ez majd elválik.A szót nem szaporítom tovább, a lényege ennek a kis topiknak az, hogy aki új tag, itt bemutatkozhat a többieknek.Szerintem "illetlenség" is úgy bemutatkozni egy fórumban, hogy mindjárt belecsapunk a lecsóba és vitázunk a már ittlévőkkel.Remélem jó néven veszitek kezdeményezésemet. Rólam annyit, hogy istenigazából, rendszeresen 98 óta nézem a versenyeket.Eddie Irvine szurkoló voltam, míg a jó öreg "Őrült-Eddie" vissza nem vonult,azóta Alonsoért szorítok a leginkább.Ha valakit érdekel más is, az majd kiderül:) Akkor mégegyszer köszöntem mindenkinek! Gracias Udv a fedelzeten, es kosz a kezdemenyezest a topikod miatt. Ugyanakkor orulok annak is, ha ez a velemenyed igy sokat olvasvan a forumot. Szervezodoben vagy egy forumtalalkozo, ott gyorsan integralodhatsz. -------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 24 2008, 07:31
Létrehozva:
|
|
![]() Tüzes cica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 4,906 Regisztrált: 23-January 08 Innen: Dublin Azonosító: 426 |
Engem ezekután azért érdekelne, hogy a nick neved akkor miért James Hunt? James Huntról vannak jó történetek. Jó fej volt, egy ideig... -------------------- |
|
|
|
Sep 24 2008, 09:59
Létrehozva:
|
|
|
életművész ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2,322 Regisztrált: 23-September 08 Innen: Magyarország / Győr Azonosító: 1,167 |
Köszike mégegyszer!
James Huntról sajnos csak olvasni tudtam, de mindenképpen megfogott az a jellem és viselkedésforma ahogy ő hozzáállt ehhez a sporthoz.Ilyen talán még Irvine volt, valamint most Vettel tűnik kicsit lazább srácnak. A hozzászólást -James Hunt- szerkesztette a következő időpontban: Sep 24 2008, 09:59 -------------------- |
|
|
|
Sep 24 2008, 10:01
Létrehozva:
|
|
![]() Tüzes cica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 4,906 Regisztrált: 23-January 08 Innen: Dublin Azonosító: 426 |
Köszike mégegyszer! James Huntról sajnos csak olvasni tudtam, de mindenképpen megfogott az a jellem és viselkedésforma ahogy ő hozzáállt ehhez a sporthoz.Ilyen talán még Irvine volt, valamint most Vettel tűnik kicsit lazább srácnak. Kimi? -------------------- |
|
|
|
Sep 24 2008, 10:03
Létrehozva:
|
|
|
Kimi? jajj igaz:) elnézést.ő aztán tényleg szarik mindenre ami nem a pályán történik:) -------------------- |
|
|
|
Sep 24 2008, 10:06
Létrehozva:
|
|
![]() szlájder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 6,459 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Váci út felelj neki Azonosító: 4 |
jajj igaz:) elnézést.ő aztán tényleg szarik mindenre ami nem a pályán történik:) Üdv. Szimpatikus a topiknyitód... De azért Rajkót ne vedd egy kalap alá Hunttal vagy Eddievel. Más a lazaság, és más a nyegleség. -------------------- You think we're so mysterious
Don't take us all too serious Be original, and remember that What we do is what you just can't do |
|
|
|
Oct 21 2008, 06:31
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 14 Regisztrált: 21-October 08 Innen: Kelet-Mo. Azonosító: 1,290 |
Hozzászólás
|
|
|
|
Nov 7 2008, 06:06
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 102 Regisztrált: 30-June 07 Azonosító: 22 |
jajj igaz:) elnézést.ő aztán tényleg szarik mindenre ami nem a pályán történik:) Néha úgy tűnik, arra is, ami a pályán van. -------------------- "Olyanok a politikusok, mint a galambok: amikor még a földön vannak a tenyeredből esznek, ha meg már felemelkedtek, szarnak a fejedre." - Vazul néni.
|
|
|
|
Apr 15 2009, 03:07
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 48 Regisztrált: 9-April 09 Innen: Magyarország / Páty Azonosító: 3,052 |
Húúú. Jó rég szoltak ehhez a témához. Magamról csak annyit, hogy én is új vagyok. Tavaly óta nézem a forma-1 et, úgyhogy igazából nincs sok tapasztalatom.
|
|
|
|
Apr 15 2009, 03:45
Létrehozva:
|
|
|
Alonso hasta la muerte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 6,588 Regisztrált: 23-October 07 Innen: Budapest Azonosító: 250 |
Húúú. Jó rég szoltak ehhez a témához. Magamról csak annyit, hogy én is új vagyok. Tavaly óta nézem a forma-1 et, úgyhogy igazából nincs sok tapasztalatom. Percet se aggódj,mivel van,aki kedveli a tapasztalatlanokat,mi többiek pedig örülünk,hogy csatlakoztál közénk! |
|
|
|
Apr 15 2009, 03:53
Létrehozva:
|
|
![]() cukimis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 7,427 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 |
Percet se aggódj,mivel van,aki kedveli a tapasztalatlanokat,mi többiek pedig örülünk,hogy csatlakoztál közénk! úgy van! üdv köztünk, Zagyvala! -------------------- The Bull Webberről: F-csatornát sem használja Vettel meg szinte minden kigyorsításnál....valószínűleg már nincs a kocsijában!
![]() Carlo Pedersoli - forza üzenete: *csak az idei év alapján Kubis első kalap |
|
|
|
Apr 15 2009, 04:13
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 7,972 Regisztrált: 23-April 08 Innen: Budakeszi Azonosító: 716 |
Húúú. Jó rég szoltak ehhez a témához. Magamról csak annyit, hogy én is új vagyok. Tavaly óta nézem a forma-1 et, úgyhogy igazából nincs sok tapasztalatom. Amikor elkezdtem nézni a Forma-1-et, akkor asszem 3 pilótának tudtam a nevét (Alonso, Bari, Schumi) és semmit sem tudtam a Forma-1-ről, pl. még azt sem, hogy hogyan lesz vki bajnok. Egyébként én sem nézem nagyon rég óta a Forma-1-et. -------------------- ![]() |
|
|
|
May 21 2009, 05:01
Létrehozva:
|
|
![]() Petrov fan ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 183 Regisztrált: 12-May 09 Innen: Etyek Azonosító: 3,551 |
Most találtam meg ezt a fórumot. Azt hiszem nekem is illik bemutatkozni.
Születésem óta nézem a F-1-et (apukám miatt). De igazán úgy 2000 táján kezdett érdekelni. Most már mondhatni, hogy beleszerettem Szerettem Schumachert, és szeretem a Ferrarit. De egyik pilótáról se mondom, hogy rossz. Elismerésem Alonsonak a 2 vb címéért, és Hamiltonnak is. Sosem értettem az ellenszurkolást. Aki jó annak dícséret jár. A kedvencünk meg majd a következő versenyen vagy évben bizonyíthat. Remélem engem is "befogadtok" a fórumba. |
|
|
|
May 21 2009, 05:16
Létrehozva:
|
|
![]() Befana fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 12,246 Regisztrált: 28-September 08 Azonosító: 1,189 |
Most találtam meg ezt a fórumot. Azt hiszem nekem is illik bemutatkozni. Születésem óta nézem a F-1-et (apukám miatt). De igazán úgy 2000 táján kezdett érdekelni. Most már mondhatni, hogy beleszerettem Szerettem Schumachert, és szeretem a Ferrarit. De egyik pilótáról se mondom, hogy rossz. Elismerésem Alonsonak a 2 vb címéért, és Hamiltonnak is. Sosem értettem az ellenszurkolást. Aki jó annak dícséret jár. A kedvencünk meg majd a következő versenyen vagy évben bizonyíthat. Remélem engem is "befogadtok" a fórumba. Hát a Schumacher-vonalat kissé nehezen tudom feldolgozni,de üsse kő:üdv itt köztünk -------------------- ![]() ICAMEN (nm) |
|
|
|
May 21 2009, 05:27
Létrehozva:
|
|
|
was here from 2007-2010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 14,968 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 3 |
Hát a Schumacher-vonalat kissé nehezen tudom feldolgozni,de üsse kő:üdv itt köztünk Javithat a merlegen,valami csini szemelyes fenykeppel... -------------------- ![]() |
|
|
|
May 21 2009, 05:34
Létrehozva:
|
|
![]() Petrov fan ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 183 Regisztrált: 12-May 09 Innen: Etyek Azonosító: 3,551 |
Nah majd ha találok egy szalon képes képet azt is teszek fel
|
|
|
|
May 21 2009, 05:35
Létrehozva:
|
|
![]() Befana fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 12,246 Regisztrált: 28-September 08 Azonosító: 1,189 |
Nah majd ha találok egy szalon képes képet azt is teszek fel Nem ismered Klájdot:neki kifejezetten nem szalonképes kép kell -------------------- ![]() ICAMEN (nm) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2010 September 7th - 10:22 |