Silverstone-ban jönnek a Force India új fejlesztései - F1VILÁG.HU

Silverstone-ban jönnek a Force India új fejlesztései

HIRDETÉS

Jelentős fejlesztésekkel készül a júliusi Brit Nagydíjra a Force India alakulata.


Jelentős fejlesztésekkel készül a júliusi Brit Nagydíjra a Force India alakulata.

A silverstone-i központú alakulat remek formában vágott neki az idei bajnokságnak, jelenleg a negyedik helyen áll a konstruktőrök versenyében.

Az istálló a legutóbbi, spanyolországi hétvégére csak kisebb újításokkal készült, versenyzői pedig nem is tudtak olyan jól szerepelni. Sergio Pérez sokat panaszkodott a leszorítóerő hiányára, Bob Fernley, a Force India csapatfőnöke pedig úgy nyilatkozott, a jelentős frissítésekre júliusig kell várni.

„Kínában és Spanyolországban működtek a fejlesztéseink, noha ezek a pályák nem feltétlenül fekszenek nekünk. Fogalmazhatunk úgy is, a károk minimalizálásáról szóltak ezek a versenyek” – mondta a szakember.

„Most Monaco következik – itt hős és vesztes is lehetsz. Csak abban reménykedsz, hogy előbbi légy! Montrealban jók lehetünk, Silverstone-ra pedig jelentős fejlesztésekkel készülünk.”

„Javítanunk kell a leszorítóerőn, a teljesítményen, de alapvetően a versenyzésről szól minden, és azt gondolom, az elmúlt öt versenyen látottak alapján a Force India javult ezen a téren.”

„Minden futamon pontokat szereztünk. Most meg kell bizonyosodnunk arról, hogy folytatjuk a fejlesztési programunkat, és a versenyeken is jól szerepelünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!