Telefonok |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Telefonok |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Nem kell annyira végletekben gondolkodni, görgethető a kontaktlista, de az én elvárásom a kopp és azonnal suhint (gördül a lista) és erre adok egy századmásodpercet. De ennél a telefonnál ez nem századsec, hanem van, hogy 2 sec. De van, hogy kicsit még több. Sokszor van, hogy le kell zongoráznom 3 hívást egymás utánban és akkor nincs időm tíz másodperceket várni a betárcsázásra, majd a hívás lezárására, utána a névjegyzékbe való visszalépésre, újbóli keresésre, stb. Nekem az az elvárásom, hogy abban a pillanatban,a hogy megérintem, abba az almenübe, névjegybe vagyok, ahova koppintottam. Ezt én még ilyen alsóközép kategóriás androidtól nem láttam, sőt, csillagromboló kategóriás samuknál is láttam néha mikrolagot. Érdekes módon ebben a kategóriában a wp gyors. Szifonnál pedig nincs ilyen kategória. Az enyém is melegszik, mint a kurvaisten, még szilikontokon keresztül is. Ezt a next launchert kipróbálom, hátha jobb lesz. Samsungok alapból millió felesleges soha nem használt appal vannak felszerelve. Cardio app meg ilyen baromságok, kb a 0.5% használja. De mind fut félig meddig a háttérben. Ezért jobb néha egy csupasz android, amit praktizálnak a kínai mobil gyártók. Gyengébb hardvert nem akarják még pluszba terhelni feleslegesen. -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Ezt most úgy mondod, mintha minden napra jutna ennyi. Rájöttek, majd megoldják. Ennyi erővel ne használjon az ember semmit se, mert úgyis baja lehet. Aki értesült a hibáról(elég sok helyen írtak róla) és mégsem tesz ellene semmit, akkor meg is érdemli. Ez kb. olyan, mint a PC-n a cryptolocker vírus. Ha kapsz egy ismeretlentől egy idegen nyelven írott, csatolmánnyal rendelkező e-mailt, akkor azt alapból nem nyitod meg. Ha mégis, akkor így jártál. Te írtad, hogy ezekkel nem stabil az OS. Nekem 5.1.1 van. Szerinted ezzel már az? ![]() ![]() még ha minden napra nem is, elég sűrűn kerülnek ki androidos biztonsági falűrök. az meg egy dolog, hogy értesültél a hibáról, és most már tudsz ellene mit tenni, de 1, a felhasználóknak szerinted hány százaléka olvas ilyen jellegű híreket? 2, tudod hogy működnek ezek a biztonsági réseket kutató cégek? találnak valamit, jelzik az oprendszert futtató vállalattal, hogy ez van, de x hónapig titokban tartják, ha addig nem érkezik rá javítás, akkor kerül a nyilvánosság elé. ergo ezt a hibát már hónapokkal ezelőtt felfedezték, ki tudja mennyivel előtte létezett már... minden bizonnyal az, nem tudom, nem láttam még 5.1.1-es androidos készüléket. mindössze arra akartam utalni, hogy kb 10-ből 9 androidos telón nincs (és nem is lesz?) lollipop, azok meg hajukra kenhetik, hogy 5.0-tól felfelé már nem veszélyes rájuk. neked nyilván ebből gondod már nem lesz. ![]() nm: nem tudom, a múltkor valamelyik népszerű billentyűzetről (swype vagy a swiftkey, ezeket mindig keverem) derült ki, hogy azon keresztül kis túlzással azt nyúlnak le a telefonodról, amit nem szégyellnek. iOS-nél szintén volt valami ilyesmi sztori, mondjuk úgy, hogy nem taszajtott abba az irányba, hogy a leendő gyerekem tarkójára harapott almát beretváljak, na. ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Zava te vindóz fanboj vagy?
![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() nevenincs user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,321 Regisztrált: 12-February 10 Azonosító: 5,533 ![]() |
még ha minden napra nem is, elég sűrűn kerülnek ki androidos biztonsági falűrök. az meg egy dolog, hogy értesültél a hibáról, és most már tudsz ellene mit tenni, de 1, a felhasználóknak szerinted hány százaléka olvas ilyen jellegű híreket? 2, tudod hogy működnek ezek a biztonsági réseket kutató cégek? találnak valamit, jelzik az oprendszert futtató vállalattal, hogy ez van, de x hónapig titokban tartják, ha addig nem érkezik rá javítás, akkor kerül a nyilvánosság elé. ergo ezt a hibát már hónapokkal ezelőtt felfedezték, ki tudja mennyivel előtte létezett már... minden bizonnyal az, nem tudom, nem láttam még 5.1.1-es androidos készüléket. mindössze arra akartam utalni, hogy kb 10-ből 9 androidos telón nincs (és nem is lesz?) lollipop, azok meg hajukra kenhetik, hogy 5.0-tól felfelé már nem veszélyes rájuk. neked nyilván ebből gondod már nem lesz. ![]() nm: nem tudom, a múltkor valamelyik népszerű billentyűzetről (swype vagy a swiftkey, ezeket mindig keverem) derült ki, hogy azon keresztül kis túlzással azt nyúlnak le a telefonodról, amit nem szégyellnek. iOS-nél szintén volt valami ilyesmi sztori, mondjuk úgy, hogy nem taszajtott abba az irányba, hogy a leendő gyerekem tarkójára harapott almát beretváljak, na. ![]() Szerintem az elég egyértelmű, hogy tökéletes rendszer nincs, még az egekig magasztalt iOS is tartalmaz hibákat. Én használtam már WP-t és Androidot is. A WP-s telóm egy olcsó L520 volt, de egész gördülékenyen működött rajta az oprendszer, de rengetegszer kidobált csak úgy alkalmazásokból és párszor az is előfordult, hogy indokolatlanul csak úgy befagyott az egész, se kép, se hang. Aztán váltottam egy Sony Xperia M-re, amit csak úgy vettem, hogy adjatok már valamit, mert kell egy telefon gyorsan(szolgáltatóváltás miatt, kellett lecserélnem az L520-at, mert nem tudták a kártyafüggetleníteni, így inkább megpróbáltam eladni, de azóta is megvan). Mikor hazaértem akkor néztem meg róla a review-kat és mindenhol rosszat írtak róla, lehúzták, na mondom szép vásárt csináltál hülyegyerek. Aztán azóta semmi bajom a telefonnal, meglepően gyors, nem laggol, mindennapi használatra tökéletes, ha nem vágysz tökéletes képminőségre, stb. Nem tudom mitől függ, hogy kinek mennyire működik az android, de én megszerettem, semmi problémám vele. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
még ha minden napra nem is, elég sűrűn kerülnek ki androidos biztonsági falűrök. az meg egy dolog, hogy értesültél a hibáról, és most már tudsz ellene mit tenni, de 1, a felhasználóknak szerinted hány százaléka olvas ilyen jellegű híreket? 2, tudod hogy működnek ezek a biztonsági réseket kutató cégek? találnak valamit, jelzik az oprendszert futtató vállalattal, hogy ez van, de x hónapig titokban tartják, ha addig nem érkezik rá javítás, akkor kerül a nyilvánosság elé. ergo ezt a hibát már hónapokkal ezelőtt felfedezték, ki tudja mennyivel előtte létezett már... minden bizonnyal az, nem tudom, nem láttam még 5.1.1-es androidos készüléket. mindössze arra akartam utalni, hogy kb 10-ből 9 androidos telón nincs (és nem is lesz?) lollipop, azok meg hajukra kenhetik, hogy 5.0-tól felfelé már nem veszélyes rájuk. neked nyilván ebből gondod már nem lesz. ![]() nm: nem tudom, a múltkor valamelyik népszerű billentyűzetről (swype vagy a swiftkey, ezeket mindig keverem) derült ki, hogy azon keresztül kis túlzással azt nyúlnak le a telefonodról, amit nem szégyellnek. iOS-nél szintén volt valami ilyesmi sztori, mondjuk úgy, hogy nem taszajtott abba az irányba, hogy a leendő gyerekem tarkójára harapott almát beretváljak, na. ![]() Erről a cikkről lemaradtam, pedig gyakran olvasom az oldalt. Szerintem ami elterjedt, azt feltörik. Hát ez a frizura meg... ![]() A hozzászólást -nm_- szerkesztette a következő időpontban: Jul 29 2015, 08:49 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLarenben bizakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,819 Regisztrált: 16-March 08 Azonosító: 585 ![]() |
még ha minden napra nem is, elég sűrűn kerülnek ki androidos biztonsági falűrök. az meg egy dolog, hogy értesültél a hibáról, és most már tudsz ellene mit tenni, de 1, a felhasználóknak szerinted hány százaléka olvas ilyen jellegű híreket? 2, tudod hogy működnek ezek a biztonsági réseket kutató cégek? találnak valamit, jelzik az oprendszert futtató vállalattal, hogy ez van, de x hónapig titokban tartják, ha addig nem érkezik rá javítás, akkor kerül a nyilvánosság elé. ergo ezt a hibát már hónapokkal ezelőtt felfedezték, ki tudja mennyivel előtte létezett már... minden bizonnyal az, nem tudom, nem láttam még 5.1.1-es androidos készüléket. mindössze arra akartam utalni, hogy kb 10-ből 9 androidos telón nincs (és nem is lesz?) lollipop, azok meg hajukra kenhetik, hogy 5.0-tól felfelé már nem veszélyes rájuk. neked nyilván ebből gondod már nem lesz. ![]() nm: nem tudom, a múltkor valamelyik népszerű billentyűzetről (swype vagy a swiftkey, ezeket mindig keverem) derült ki, hogy azon keresztül kis túlzással azt nyúlnak le a telefonodról, amit nem szégyellnek. iOS-nél szintén volt valami ilyesmi sztori, mondjuk úgy, hogy nem taszajtott abba az irányba, hogy a leendő gyerekem tarkójára harapott almát beretváljak, na. ![]() windows-10-hiba-microsoft-pc-mobil-phone-szoftver.html Természetes dolog, hogy ahol több applikáció van, ott nagyobb arányban fordulhat elő hiba. Egyébként a swiftkey volt a bűnös, de az is csak a Samsung bizonyos telefonjaira. (S6, S5, S4 vagy S4 Mini) cikk Én swype-ot használok. ![]() De most te komolyan ennyire paranoiás vagy? Akkor ennyi erővel ne használj csak vezetékes telefont, bár azt is lehallgathatják. ![]() A Windows 10 is egy nagyszerű dolog, hogy ingyenesen lehet rá áttérni, de a Microsoft is tud hibás dolgokat csinálni: ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fallout Shelter mától Androidon is játszható. Vártam már egy ideje. Ami érdekes hogy play áruházra fellépve nem találtam meg. Egyszerűen nem dobta ki a kereső. Operával rágugliztam, kotaku.com kitett egy linket ami direkt a play áruházra küld és úgy már megvolt a játék. Milyen balfasz trükközés ez? Nem akarják hogy minden országban játszák vagy mi?
-------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Fallout Shelter mától Androidon is játszható. Vártam már egy ideje. Ami érdekes hogy play áruházra fellépve nem találtam meg. Egyszerűen nem dobta ki a kereső. Operával rágugliztam, kotaku.com kitett egy linket ami direkt a play áruházra küld és úgy már megvolt a játék. Milyen balfasz trükközés ez? Nem akarják hogy minden országban játszák vagy mi? A régi telómmal nekem is volt ilyen. Asszem ott az volt, hogy az én Android verziómat hivatalosan nem támogatta az app. Arra gyanakodtam, hogy a Google Play ezért nem hozta fel. -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
windows-10-hiba-microsoft-pc-mobil-phone-szoftver.html Természetes dolog, hogy ahol több applikáció van, ott nagyobb arányban fordulhat elő hiba. Egyébként a swiftkey volt a bűnös, de az is csak a Samsung bizonyos telefonjaira. (S6, S5, S4 vagy S4 Mini) cikk Én swype-ot használok. ![]() De most te komolyan ennyire paranoiás vagy? Akkor ennyi erővel ne használj csak vezetékes telefont, bár azt is lehallgathatják. ![]() A Windows 10 is egy nagyszerű dolog, hogy ingyenesen lehet rá áttérni, de a Microsoft is tud hibás dolgokat csinálni: ![]() ![]() Én 2 nap után visszatettem a win 7-et. -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLarenben bizakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,819 Regisztrált: 16-March 08 Azonosító: 585 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
Nálam működik már, kb másfél hete. Nincs vele semmi gondom, szerencsére. ![]() Akkor nekem nem tudom mi volt. Állandóan lefagyott, indulásnál csomószor kékhalál, stb. -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 211 Regisztrált: 3-May 09 Innen: Bátonyterenye Azonosító: 3,432 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Valószínűleg valamelyik drivereddel lehetett a gond. Nekem is gond nélkül működik ![]() Már a telepítés utáni első indulás lefagyott a betöltésnél. Esélyem nem volt bedriverezni. Aztán néha elindult... néha nem ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Akkor nekem nem tudom mi volt. Állandóan lefagyott, indulásnál csomószor kékhalál, stb. Olvasgattam előtte ezt a topikot link és kicsit félve nyomtam rá a frissítés gombra, de végül sikerült. Egyedül a VGA driverét nem tudta felrakni magának, azt nekem kellett telepíteni, addig nem volt fullHD felbontás sem. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A régi telómmal nekem is volt ilyen. Asszem ott az volt, hogy az én Android verziómat hivatalosan nem támogatta az app. Arra gyanakodtam, hogy a Google Play ezért nem hozta fel. Évente dobnak új OS-t a roboték. Egy éves telefonommal szerintük már nem vagyok kompatibilis. CSAK ha operával kiguglizom magamnak. Akkor kompatibilis vagyok. Egyék meg az apjuk f..... ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Olvasgattam előtte ezt a topikot link és kicsit félve nyomtam rá a frissítés gombra, de végül sikerült. Egyedül a VGA driverét nem tudta felrakni magának, azt nekem kellett telepíteni, addig nem volt fullHD felbontás sem. ![]() ![]() ![]() Én már frissítettem BIOS-t is rajta. Nem barátkozik össze a procival sehogy sem. Egy régi I5-ösöm van. -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
windows-10-hiba-microsoft-pc-mobil-phone-szoftver.html Természetes dolog, hogy ahol több applikáció van, ott nagyobb arányban fordulhat elő hiba. Egyébként a swiftkey volt a bűnös, de az is csak a Samsung bizonyos telefonjaira. (S6, S5, S4 vagy S4 Mini) cikk Én swype-ot használok. ![]() De most te komolyan ennyire paranoiás vagy? Akkor ennyi erővel ne használj csak vezetékes telefont, bár azt is lehallgathatják. ![]() A Windows 10 is egy nagyszerű dolog, hogy ingyenesen lehet rá áttérni, de a Microsoft is tud hibás dolgokat csinálni: bocs, most látom csak. azért ezt szerintem te is érzed, hogy ez a paranoiásozás nagyon rossz duma ![]() amúgy meg lehet nyugodni, kiadták a javítást! ...csak épp semmit sem ér. ![]() jött amúgy ma is újdonság - mondjuk ahogy nézem, ez nem akkora, mint a fenti. windows 10: persze, hogy tudnak hibás dolgokat csinálni, épp ezért nekem még eszembe se jutott a 10-re frissítés (mondjuk nekem később se fog eszembe jutni, amíg az egyetem ad ingyen licenszt, addig egyszerűbb egy új clean install, mint ingyen upgradelni, aminek azt se tudom épp hol tartanak a feltételei), és egy darabig még nem is fog. Vaanttal dumáltam, hogy neki milyen betegségeket produkál a win10, az is meggyőzött arról, hogy én még ráérek vele. ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bocs, most látom csak. azért ezt szerintem te is érzed, hogy ez a paranoiásozás nagyon rossz duma ![]() amúgy meg lehet nyugodni, kiadták a javítást! ...csak épp semmit sem ér. ![]() jött amúgy ma is újdonság - mondjuk ahogy nézem, ez nem akkora, mint a fenti. windows 10: persze, hogy tudnak hibás dolgokat csinálni, épp ezért nekem még eszembe se jutott a 10-re frissítés (mondjuk nekem később se fog eszembe jutni, amíg az egyetem ad ingyen licenszt, addig egyszerűbb egy új clean install, mint ingyen upgradelni, aminek azt se tudom épp hol tartanak a feltételei), és egy darabig még nem is fog. Vaanttal dumáltam, hogy neki milyen betegségeket produkál a win10, az is meggyőzött arról, hogy én még ráérek vele. ![]() Ami ellen tudok védekezni az ellen megteszem én is az óvintézkedéseket. Van vírusírtóm, telefonon kikapcsoltam az automatikus MMS fogadást. Többet nem tehetek. Mindenki azt választja, ami a számára kedvező. Nem akartalak meggyőzni az android kivállóságáról csak leírtam a véleményem a hibás rendszerekről. Hibátlan és mindenben a legjobb nem létezik. Kompromisszumot kell kötni és úgy dönteni. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 85 Regisztrált: 30-June 15 Azonosító: 6,903 ![]() |
Véletlenül kitöröltem egy mappát a képeknél, amiben a legfontosabbak voltak. Ötlet a visszaállításra? Memória kártyán volt mind.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Véletlenül kitöröltem egy mappát a képeknél, amiben a legfontosabbak voltak. Ötlet a visszaállításra? Memória kártyán volt mind. Biztonsági mentésed nem volt? Esetleg ha van a telefonodon File Commander Pro, akkor a kukában megtalálod. android adatvisszaállítás- Én még nem használtam ezt, de egy próbát megérhet. Az ilyen esetek elkerülésére én felhőbe is szoktam tárolni őket. Google Drive(15GB), Dropbox(2GB),Mega(50GB)-ig ingyenesek. |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 February 16th - 23:39 |