Kevin Magnussen |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Kevin Magnussen |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
![]() ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Q: (Ralf Bach - R&B) Kevin, one question: I think Mercedes is a very good engine. Would you like to stay with it next year?
NR: Careful. He’s really dangerous so best to say no comment. KM: No comment. NR: When he asks a question, no comment. KM: I’m happy just to be with McLaren. I think what Mercedes and McLaren have done together is amazing and really looking forward to what’s coming ahead. Rosberg figyelmezteti! ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
![]() Ricciardo kizárásával a legjobb bemutatkozást újoncként Kevin Magnussen követte el Jacques Villeneuve 1996-os bemutatkozása óta! |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLarenben bizakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,819 Regisztrált: 16-March 08 Azonosító: 585 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 872 Regisztrált: 18-November 12 Innen: Harrogate, UK Azonosító: 6,581 ![]() |
Mindig így kezdődik. Mindenki odáig van, hogy mekkora király, aztán mikor elkezdi verni a saját kedvenceket akkor jönnek a szokásos rinyák, szabálytalan, ez is csak egy fasz stb dumák.
Azért remélem nem lesz igazam, mert szimpatikus figura. Remélem esélye lesz futamot, futamokat nyerni idén! Már most többet tett le az asztalra mint Perez egy év alatt!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,127 Regisztrált: 15-September 08 Innen: Budapest Azonosító: 1,145 ![]() |
-------------------- Jake Humprey: If Formula1 is the ballet of motorsports, Rallying is the Heavy Metal. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLarenben bizakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,819 Regisztrált: 16-March 08 Azonosító: 585 ![]() |
Így igaz. ![]() ![]() Lehet gyakorolni a Magyar- nagydíjig. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,127 Regisztrált: 15-September 08 Innen: Budapest Azonosító: 1,145 ![]() |
Így igaz. ![]() ![]() Lehet gyakorolni a Magyar- nagydíjig. ![]() Nincs mit. ![]() -------------------- Jake Humprey: If Formula1 is the ballet of motorsports, Rallying is the Heavy Metal. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Végre egy jó futam tőle, sajnos nem abban a pozícióban, ahol egy McLarennek lennie kellene, de ettől függetlenül egy hatalmasat küzdött. Ezt hiányoltam már ebből a steril-1-ből, a fej-fej melletti csatákat. Nem a DRS zóna, meg a boxban majd megelőzöm, vigyázok a gumira és még öt futamot is kibír mentalitást, hanem az igazi küzdelmet.
Alakul ez. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Végre egy jó futam tőle, sajnos nem abban a pozícióban, ahol egy McLarennek lennie kellene, de ettől függetlenül egy hatalmasat küzdött. Ezt hiányoltam már ebből a steril-1-ből, a fej-fej melletti csatákat. Nem a DRS zóna, meg a boxban majd megelőzöm, vigyázok a gumira és még öt futamot is kibír mentalitást, hanem az igazi küzdelmet. Alakul ez. ![]() Kellenek neki az ilyen tapasztalatok. Előzött is szípeket. -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kellenek neki az ilyen tapasztalatok. Előzött is szípeket. Így van. Én végig azt láttam, hogy nagyon a határon nyomja,(ez az autó jól vezethetőségének és fantasztikus tapadásának is köszönhető) de még a szabályokon belül. Voltak látványos kiterelései, na de ezek mióta tiltottak? Főleg most, amikor többet engedünk a pilótáknak felfogás van. Vettel átment rajta, na és? Ezen a McLarenen az nem megy át, aki nem akar. Most legalább meg kellett érte küzdeni. ![]() McLarenesként meg éppen most kellene rosszul érezni magunkat, mert nem engedte el Buttont sem, pedig ő aztán megérdemelte volna igazán. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Így van. Én végig azt láttam, hogy nagyon a határon nyomja,(ez az autó jól vezethetőségének és fantasztikus tapadásának is köszönhető) de még a szabályokon belül. Voltak látványos kiterelései, na de ezek mióta tiltottak? Főleg most, amikor többet engedünk a pilótáknak felfogás van. Vettel átment rajta, na és? Ezen a McLarenen az nem megy át, aki nem akar. Most legalább meg kellett érte küzdeni. ![]() McLarenesként meg éppen most kellene rosszul érezni magunkat, mert nem engedte el Buttont sem, pedig ő aztán megérdemelte volna igazán. ![]() ![]() Button kiszorítása valóban nagy tragédia. Sírtam is kicsit. ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
Csak megkapta a 20mp-es büntetését Magnussen. Várható volt. ![]() ![]() Az F1 tragédiája, hogy egy ilyen küzdelemsorozatot sem hagynak büntetés nélkül kifutni. Tökönszúrják magukat. Linkelni kellene nekik pár Youtube-videót 1-2-3 évtizeddel ezelőttről, ez mindennapos volt. És élvezhető. Pirro is elmehet a picsába. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A szólásszabadság helyi élharcosa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 5,762 Regisztrált: 29-May 12 Innen: Alba Azonosító: 6,497 ![]() |
Az F1 tragédiája, hogy egy ilyen küzdelemsorozatot sem hagynak büntetés nélkül kifutni. Tökönszúrják magukat. Linkelni kellene nekik pár Youtube-videót 1-2-3 évtizeddel ezelőttről, ez mindennapos volt. És élvezhető. Pirro is elmehet a picsába. Ilyen trágya szezonjukban Buttin erőből végezhetett volna Alonso és Vettel előtt. Értem én, hogy Steril1 és minden kis csatának örülni kell, de könyörgöm, elbaszott a csapatnak egy nagyon jó hétvégét akkor is, ráadásul tök feleslegesen - Alonso és Vettel Button előtt, ő meg büntetéssel ment a levesbe. -------------------- BBC: Mi villan át az ember agyán, ha elesik egy motorral?
Barry Sheene: A segge, ha elég gyorsan megy. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
Ilyen trágya szezonjukban Buttin erőből végezhetett volna Alonso és Vettel előtt. Értem én, hogy Steril1 és minden kis csatának örülni kell, de könyörgöm, elbaszott a csapatnak egy nagyon jó hétvégét akkor is, ráadásul tök feleslegesen - Alonso és Vettel Button előtt, ő meg büntetéssel ment a levesbe. Ilyen alapon Rozinak is járt volna a húsz másodperc. Tetejébe ő egy kettősgyőzelmet kefélt el a csapatának. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A szólásszabadság helyi élharcosa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 5,762 Regisztrált: 29-May 12 Innen: Alba Azonosító: 6,497 ![]() |
Ilyen alapon Rozinak is járt volna a húsz másodperc. Tetejébe ő egy kettősgyőzelmet kefélt el a csapatának. A két eset szerintem egyáltalán nem hasonló, maximum abban, hogy én is Rosberget látom hibásnak. De ott ő a verseny legelején, külső ívről támadott mint vb-aspiráns, hátrébb volt és rontott, míg Button tisztán Magnussen mellett volt jobb gumikon a verseny legvégén, erre ki lett szorítva a 'csába úgy, hogy Vettelék köszönték is szépen és elmentek mellette ott helyben. Utána Kevin még velük is faszkodott egy sort feleslegesen. Szóval, alma-körte. -------------------- BBC: Mi villan át az ember agyán, ha elesik egy motorral?
Barry Sheene: A segge, ha elég gyorsan megy. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() nevenincs user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,321 Regisztrált: 12-February 10 Azonosító: 5,533 ![]() |
Melyik esetért kapta a büntit? Az egyenesben leterelésért?
Azt én megnézném még egyszer, mert mintha egy Caterham is bezavarta volna a képbe. |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018 April 22nd - 23:01 |