Kiss Norbert, Magyarország leggyorsabb túraautó pilótája |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Kiss Norbert, Magyarország leggyorsabb túraautó pilótája |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Speechless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,884 Regisztrált: 16-June 09 Innen: Hungary Azonosító: 3,808 ![]() |
Biztosan ért hozzá, de attól még érthetően beszélhetne...
-------------------- Memento Mori! Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig küzdeni fogok azért, hogy mondhasd! Hiszek a sárkányokban, boszorkányokban, becsületes politikusokban, és egyéb mesebeli lényekben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 234 Regisztrált: 21-July 08 Azonosító: 951 ![]() |
Biztosan ért hozzá, de attól még érthetően beszélhetne... Azért az sem annyira biztos... KPT-nek vele szemben legalább van komoly formulaautós tapasztalata, ha jól tudom Kiss meg csak valami komolytalan hazai bajnokságban tolta 1 szezonig. Szóval még csak azért sem indokolt a jelenléte, mert akkor nagy szakértelem lenne. Még mielőtt valaki idekeverné Micheliszt, szerintem ő nagyon sokat fejlődött e téren, egyáltalán nem kellemetlen hallgatni, átgondoltan, értelmes beszél, általában okosakat is mond + nem állt be soha riporternek. Ahogy már Szujónál is felvetettem: A suszter maradjon a kaptafánál. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,346 Regisztrált: 10-January 09 Azonosító: 1,839 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
En nem ertek hozza. Biztos sok mindenhez ert, de teny, hoyg akkor faszsagokat beszelt, amikor en hallottam. Tobbi dolog meg szubjektiv, szerintem egy unszimpatikus pocs. Megfelel? O semmilyen szinten nem mediaember, nem ert hozza. Valamennyire infantilis is, de en egy jo es kedves embernek ismertem meg. Tavaly a pannonia ringes versenyunk tele volt elbaszassal, mar tenyleg eldurrant az agyam a sok embertol, epp viharzottam egyik helyrol a masikra, amikor elemugrott a Norbi es kerdezett vmit, amire baromira nem volt kedvem (es idom) valaszolni, ezert elhajtottam. Kerdezte hogy mi bajom, ideges vagyok-e. Mondom igen, nagyon. Gyere akkor kapsz egy olelest, nevetett es megolelt, megszorongatott. Most ez csak egy pelda, hogy nem biztos, hogy egy komoly felnottol kapod amire szukseged van epp abban a pillanatban. Belolem akkor 2 mp alatt elszallt a feszko es nevetve mentem tovabb. Szoval egy embernek sok oldala van. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,346 Regisztrált: 10-January 09 Azonosító: 1,839 ![]() |
O semmilyen szinten nem mediaember, nem ert hozza. Valamennyire infantilis is, de en egy jo es kedves embernek ismertem meg. Tavaly a pannonia ringes versenyunk tele volt elbaszassal, mar tenyleg eldurrant az agyam a sok embertol, epp viharzottam egyik helyrol a masikra, amikor elemugrott a Norbi es kerdezett vmit, amire baromira nem volt kedvem (es idom) valaszolni, ezert elhajtottam. Kerdezte hogy mi bajom, ideges vagyok-e. Mondom igen, nagyon. Gyere akkor kapsz egy olelest, nevetett es megolelt, megszorongatott. Most ez csak egy pelda, hogy nem biztos, hogy egy komoly felnottol kapod amire szukseged van epp abban a pillanatban. Belolem akkor 2 mp alatt elszallt a feszko es nevetve mentem tovabb. Szoval egy embernek sok oldala van. En hiszek neked, siman lehet, hogy rendes csavo egyebkent. Amit mondtal rola, ez is kedves dolog. De a kepernyon keresztul nincs jo kisugarzasa. Akkor ennyiben modositom a velemenyem, illetve pontositom. Mediaemberkent szamomra pocsnek tunik. De ettol meg lehet jo srac maganemberkent. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
Azért az sem annyira biztos... KPT-nek vele szemben legalább van komoly formulaautós tapasztalata, ha jól tudom Kiss meg csak valami komolytalan hazai bajnokságban tolta 1 szezonig. Szóval még csak azért sem indokolt a jelenléte, mert akkor nagy szakértelem lenne. Még mielőtt valaki idekeverné Micheliszt, szerintem ő nagyon sokat fejlődött e téren, egyáltalán nem kellemetlen hallgatni, átgondoltan, értelmes beszél, általában okosakat is mond + nem állt be soha riporternek. Ahogy már Szujónál is felvetettem: A suszter maradjon a kaptafánál. Te ingyen vagy hulye? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 234 Regisztrált: 21-July 08 Azonosító: 951 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A Weber Gabor szakkomentatornak milyen formaautos tapasztalata van? Michelisznek? Semmilyen... De ellenben Kiss-sel, ők hallgatható fazonok. Wéber kifejezetten jó szakkommentátor (hazai viszonylatban), Michelisz meg csak a stúdióban szakértősködik. Azzal nem is volt bajom, hogy hébe-hóba meghívják Kisst, mint szakértőt, mert hát ha éppen nem ér rá Michelisz vagy KPT, akkor mégis ki mást hívhatnának, de ez a riporterkedés nagyon nem áll neki jól, én ennyit írtam, meg még hozzátettem, hogy már csak azért sem indokolt a tv-s szereplése, mert szinte 0 formulaautós tapasztalattal rendelkezik. KPT sem igazán képernyőre való, de végtére is Zsótin kívül ő az egyetlen élő formulaautós versenyzőnk, aki ráadásul igen komoly bajnokságokban ért el egészen vállalható eredményeket. Mondjuk a riporterkedést ő is hanyagolhatná. Inkább rohangáljon a boxban Szujó, a helyére meg tegyenek igazi kommentátort. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Semmilyen... De ellenben Kiss-sel, ők hallgatható fazonok. Wéber kifejezetten jó szakkommentátor (hazai viszonylatban), Michelisz meg csak a stúdióban szakértősködik. Azzal nem is volt bajom, hogy hébe-hóba meghívják Kisst, mint szakértőt, mert hát ha éppen nem ér rá Michelisz vagy KPT, akkor mégis ki mást hívhatnának, de ez a riporterkedés nagyon nem áll neki jól, én ennyit írtam, meg még hozzátettem, hogy már csak azért sem indokolt a tv-s szereplése, mert szinte 0 formulaautós tapasztalattal rendelkezik. KPT sem igazán képernyőre való, de végtére is Zsótin kívül ő az egyetlen élő formulaautós versenyzőnk, aki ráadásul igen komoly bajnokságokban ért el egészen vállalható eredményeket. Mondjuk a riporterkedést ő is hanyagolhatná. Inkább rohangáljon a boxban Szujó, a helyére meg tegyenek igazi kommentátort. Biztos nem tunt fel, de ez a hazai verseny volt, ahol bedobtak mindenkit, aki elt es mozgott. Riporterkent nem ertekelheto a teljesitmenye, viszont o vette eszre eloszor, hogy Alfonzo szandekosan porgott ki a q3-ban. Egyebkent Norbi forma renault magyar bajnok. Egyszer indult, de veletlen azt is megnyerte. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Biztos nem tunt fel, de ez a hazai verseny volt, ahol bedobtak mindenkit, aki elt es mozgott. Riporterkent nem ertekelheto a teljesitmenye, viszont o vette eszre eloszor, hogy Alfonzo szandekosan porgott ki a q3-ban. Egyebkent Norbi forma renault magyar bajnok. Egyszer indult, de veletlen azt is megnyerte. Hát ez nekem új... Miért is pörgött ki direkt? Na mindegy, én nem nagyon nézem a felvezető műsorokat meg a szabadedzéseket sem, pont a Szújó-team dilettantizmusa miatt. Most az FP2-t viszont elcsíptem... és nem értettem mit keres ott Kiss mikrofonnal a kezében. Egyébként mi volt az a kis párbeszéd Toto meg Norbi között, amire egyszer Szujó utalt asszem a verseny előtt? Talán esélyes egy DTM ülés? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 February 16th - 01:11 |