Adok - Veszek, Minden ami eladó. |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Adok - Veszek, Minden ami eladó. |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
![]() -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 580 Regisztrált: 8-July 13 Azonosító: 6,713 ![]() |
Nem konkrétan vásárlással vagy eladással kapcsolatos a kérdésem, viszont érdekelne, hogy milyen módon tudnék küldeni képet egy F1-es pilótának, hogy azt esetleg visszaküldje aláírva? Valahol régen olvastam, hogy erre van egy bevált módszer, de nem tudom foglalkoznak-e ilyesmivel a versenyzők.
Konkrétan Massa-tól szeretnék kérni egy aláírást valami menő képre ![]() |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Nem konkrétan vásárlással vagy eladással kapcsolatos a kérdésem, viszont érdekelne, hogy milyen módon tudnék küldeni képet egy F1-es pilótának, hogy azt esetleg visszaküldje aláírva? Valahol régen olvastam, hogy erre van egy bevált módszer, de nem tudom foglalkoznak-e ilyesmivel a versenyzők. Konkrétan Massa-tól szeretnék kérni egy aláírást valami menő képre ![]() http://www.williamsf1.com/Contact-Us/ |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 580 Regisztrált: 8-July 13 Azonosító: 6,713 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,413 Regisztrált: 7-January 10 Azonosító: 5,245 ![]() |
|
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Elnézve a képeket, elképzelhető, hogy a Nagy Autósportévkönyv 1994-95 ennek a koppintása? Különösen a Belga Nagydíj táblázata hasonló. -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Elnézve a képeket, elképzelhető, hogy a Nagy Autósportévkönyv 1994-95 ennek a koppintása? Különösen a Belga Nagydíj táblázata hasonló. David Sandor Forma-1 sztorijai is koppintas. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Úgy látom, ezt lekéstem.
![]() -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Úgy látom, ezt lekéstem. ![]() Az Autocourse-t? Nem volt rá érvényes licit. Bár lehet, hogy George leütötte, mert eladta más csatornán. Mondjuk egy privit megér a dolog, hogy tisztázd. ![]() -------------------- Fuck imageshack.
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Az Autocourse-t? Nem volt rá érvényes licit. Bár lehet, hogy George leütötte, mert eladta más csatornán. Mondjuk egy privit megér a dolog, hogy tisztázd. ![]() Lehet, hogy nem volt rá licit, de a hirdetés alját nézd meg, írt egy tag, hogy viszi azonnal 5-ért asszem. -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
-------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,413 Regisztrált: 7-January 10 Azonosító: 5,245 ![]() |
Úgy látom, ezt lekéstem. ![]() Sajnálom Forza, Clyde gyorsabb volt. Mégis keresett könyv az Autocourse, és nem is olyan szar?... Amit írtál az valszeg tényleg koppintás, a Clyde is utalt egy másik szerző műveire, azokról inkább semmit sem írok... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A szólásszabadság helyi élharcosa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 5,762 Regisztrált: 29-May 12 Innen: Alba Azonosító: 6,497 ![]() |
Nálam van Bélák! Lassúak vagytok, mint Prost! ![]() Fastest laps: Prost - 41 ( /199 = 20.6%) Senna - 19 ( /161 = 11.8%) ![]() -------------------- BBC: Mi villan át az ember agyán, ha elesik egy motorral?
Barry Sheene: A segge, ha elég gyorsan megy. |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sajnálom Forza, Clyde gyorsabb volt. Mégis keresett könyv az Autocourse, és nem is olyan szar?... Amit írtál az valszeg tényleg koppintás, a Clyde is utalt egy másik szerző műveire, azokról inkább semmit sem írok... Semmi baj, majd elveszem tőle erővel. ![]() Clyde-nál is jó helyen van. Egyébként én nem fikáztam az Autocourse-t sose, nem is ismerem. Csak szivattalak 1-2-szer, de ezt már akkor mondtam is. ![]() Azért ha véletlenül el akarnál adni majd valamikor egy Sennás és/vagy Kimis F1-modellautót, nekem szólj először. ![]() -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ha esetleg beszerzem a fullos sorozatot, es lenne netan ebbol duplikaciom, gondolok majd rad. Amugy rogton a konyvben Schumacher eloszavait legsziveseben felvesnem minden MS rajongo homlokara. Roviden: Elismeri hogy Senna az Isten. Köszi. Nekem az is jó lenne egyébként, ha valahogy beszkennelnéd, a munkahelyen meg kinyomtatom, lefűzöm. Persze, csak ha nem okoz túl nagy pluszmunkát, és van rá technikailag is lehetőséged. -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 December 11th - 00:38 |