Nicolas Hülkenberg |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Nicolas Hülkenberg |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Idén nem verte el. ![]() ![]() (igen, tudom hogy tavalyi hsz) amúgy nagyon király a le mans-i vendégszereplés, remélem elindít egy trendet. -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
![]() (igen, tudom hogy tavalyi hsz) amúgy nagyon király a le mans-i vendégszereplés, remélem elindít egy trendet. Bakker mobilon (vertikálisan) az egész képernyőt elfoglalja egy 3 soros hsz-ed. Nem lehetne kidobni egy-két aláírás bölcsességet? ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Bakker mobilon (vertikálisan) az egész képernyőt elfoglalja egy 3 soros hsz-ed. Nem lehetne kidobni egy-két aláírás bölcsességet? ![]() vegyél nagyobb mobilt! aztán karácsonyig egy szót se! ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
vegyél nagyobb mobilt! aztán karácsonyig egy szót se! ![]() 4.5-ös, ettől nagyobbat nem akarok. Már így is csodálkozik a nép hogy hogyan merem nadrágzsebbe hordani munkán. ![]() Danké. -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 413 Regisztrált: 15-November 07 Azonosító: 321 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
Hülknek az a legnagyobb terhe, hogy Perez a csapattársa. Mindkettő átlagon felüli pilóta, így a kiemelkedés kissé nehéz a számukra. Élcsapatnál ez a két srác hasonló színvonalon tudna versenyezni, mint bármelyik élpilóta páros. Pl egy Magnussan Button ugyan abban a technikában semmivel sem jobb, mint a egy Hulk Perez. Sőt! Hülk Perez az egy Heidfeld Kubica szint. És ez egy nagyon erős jelző! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,496 Regisztrált: 2-February 09 Innen: Budafok Azonosító: 2,051 ![]() |
Valahol ott futott "zátonyra" a pályafutása, amikor összeállt Willi Weberrel. Egyfelől örülök neki, h a hosszútávú versenyzés irányába kacsingat, csak azt az F1 mellett tegye, ne helyette. Szerintem a régi idők báját az is adta, h az autóversenyzők nem szakbarbárok voltak, hanem több hangszeren játszottak. Manapság, ha egy versenyző nem csak egy szériában indul, arra szinte úgy tekintünk, mint aki csak keresi a helyét a világban. Én nagyon örülnék neki, ha többen lennének olyanok, akik akár csak 1-1 verseny erejéig kipróbálnák magukat más szériákban is. Rengeteg hosszútávú verseny van a világon, ahol simán indulhatnának aktív F1-esek, de vmiért meg van tiltva nekik. Februári 12H Bathurst pl vagy a januári 24H Daytona, de nem hiszem ne lehetne még 1-1 nagyobb versenyre is elmenni az év közben pl a WEC-be is. Hülkenbergnek meg szorítok Le Mansban. -------------------- ![]() Autósport naptár és stream gyűjtőoldal egyben: racingblog.de! Ha vki lemaradt itt rengeteg mindent visszanézhet HD-ben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
f1-ben a dobogó sem akar összejönni, le manst megnyeri elsőre.
![]() ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
f1-ben a dobogó sem akar összejönni, le manst megnyeri elsőre. ![]() ![]() Szerintem ezt most egyáltalán nem bánja, ez a győzelem kárpótolja mindenért. Tuti, hogy az egész F1-es paddock irigykedve nézte/nézi. Megmondom őszintén, már kezdtem feladni, hogy idén valami jó versenyt is látok. Kellemesen meglepődtem. -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ezt meg ide hoztam át, mert ez meg inkább ide tartozik
![]() kíváncsi leszek, hogy ez milyen irányba változtatja meg a karrierjét, ezek után kapósabb lesz f1-ben, vagy inkább teljes állásban átköltözik? szerintem nagyon elégedettek lehetnek vele, hogy beugróként milyen jól ment, el bírom képzelni, hogy ha át akarna menni, csinálnának helyet neki a 2 állandó autó egyikében. -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
ezt meg ide hoztam át, mert ez meg inkább ide tartozik ![]() kíváncsi leszek, hogy ez milyen irányba változtatja meg a karrierjét, ezek után kapósabb lesz f1-ben, vagy inkább teljes állásban átköltözik? szerintem nagyon elégedettek lehetnek vele, hogy beugróként milyen jól ment, el bírom képzelni, hogy ha át akarna menni, csinálnának helyet neki a 2 állandó autó egyikében. Azért említést érdemel, hogy ez az egész trió kitűnően ment, nem csak Hulk. Pedig a 3-ból 2 abszolút első Le Mans-os volt, ha jól értettem a kommentátorokat, az egyikük meg valami alacsonyabb kategóriás autóval ment már itt. Le a kalappal előttük tényleg. A 3 Porsche-egység közül őket tartották a legesélytelenebbnek. F1-re visszatérve, nem tudom, ezek után mennyire motiválja, hogy egy középcsapatban pontokat csipkedjen, szinte esélytelenül várva egy topcsapat ajánlatát. Viszont annyira be vannak állva pilótaügyileg a nagyok, hogy itt szerintem még évekig nem lesz esélye komolyabb dolgokra. -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Azért említést érdemel, hogy ez az egész trió kitűnően ment, nem csak Hulk. Pedig a 3-ból 2 abszolút első Le Mans-os volt, ha jól értettem a kommentátorokat, az egyikük meg valami alacsonyabb kategóriás autóval ment már itt. Le a kalappal előttük tényleg. A 3 Porsche-egység közül őket tartották a legesélytelenebbnek. F1-re visszatérve, nem tudom, ezek után mennyire motiválja, hogy egy középcsapatban pontokat csipkedjen, szinte esélytelenül várva egy topcsapat ajánlatát. Viszont annyira be vannak állva pilótaügyileg a nagyok, hogy itt szerintem még évekig nem lesz esélye komolyabb dolgokra. A Ferrarinál még lehet üresedés, legfeljebb abban bízhat. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az biztos hogy sok versenyző az F1-ből írígyli most. Remélhetőleg ezzel elindít egy trendet és a következő években több F1-es versenyző is tesz egy Le Mans kirándulást. Autosporton úgy szól a cím hogy a Porsche megnyerte a Le Mans-t Hülkenbergel! Másik két pilóta neve is megjelenik a cikkben de a cím az cím. Ráadásul mekkora siker sorozatot szakítottak meg, szóval ők a faszagyerekek.
-------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,979 Regisztrált: 21-July 08 Innen: NK Azonosító: 952 ![]() |
ezért be kellett néznem...grat Hulk!!! ez férfimunka volt. ez a verseny magában többet ért, mint az f1 egész idei, elmúlt és jövőbeni futamai együtt! remélem végre megkapja azt a helyet, ami neki jár...
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Alonso WDC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,371 Regisztrált: 20-July 08 Innen: Budapest Azonosító: 941 ![]() |
A Ferrarinál még lehet üresedés, legfeljebb abban bízhat. Nem tudom, hogy Marchionne vezetésével változtak-e ilyen téren az elveik, de a Ferrari kevés kivételtől eltekintve mindig egy nagyágyút igazolt. Nem tom mennyire fontos nekik a versenyző marketing értéke, mert Vettelé nem olyan nagy; Kimi visszavonulásával pedig elkellene egy jól eladható versenyző. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Új sisakfestés:
![]() A régi jobb volt szerintem. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
-------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 December 16th - 10:45 |