Force India, India gyöngyszeme |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Force India, India gyöngyszeme |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 66 Regisztrált: 1-July 07 Azonosító: 25 ![]() |
A mai napon Barcelonában leleplezte a csapat az új festést, hogy végleges-e azt nem tudni, de szerintem nem túl különleges.
Mondjuk talán nem a legjobb hogy az alapszín itt is fehér.. ![]() ![]() A hozzászólást -Snecy- szerkesztette a következő időpontban: Nov 13 2007, 11:05 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Schumanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,870 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Orange Orange; Burbank Azonosító: 5 ![]() |
Nem olyan rossz. Mint a régi Jaguár bordóban. Bár a Spykeré szebb volt.
-------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
Jackie Stewart; 2006 "Az emberek könnyen elfelejtik, hogy a Ferrari mennyit köszönhet Michaelnek. Felépített maga köré egy csapatot. Motiválta az embereket. Egy nagy egésszé fűzte össze a részleteket. A Benetton is Michaelnek köszönhette a két világbajnoki címét. Amit Michael akkor tett az leírhatatlan." Flavio Briatore, 2005 ![]() 91 győzelem képekben; Nyilooooook!!!!!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
Ez lesz Fisichella csapata jövőre?
![]() -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 66 Regisztrált: 1-July 07 Azonosító: 25 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
Hát van rá esély, de még mindig ott lesz neki konkurenciaként vagy másik öt versenyző akiket le kellene győznie, úgyhogy eléggé lutri. Fasza lesz a 16. helyért körözni. Akkor inkább nem is fogom nézni az egészet. -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gonzó ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 231 Regisztrált: 30-June 07 Innen: Vertical City Azonosító: 20 ![]() |
Valami ütősebbet is kitalálhattak volna. India nemzeti színei (narancssárga-fehér-zöld) lehetővé tennének egy kicsit "vadabb" játékot a festéssel.
-------------------- "The trick is to keep breathing!" - Garbage
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Praetor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 6,493 Regisztrált: 25-July 07 Azonosító: 83 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 106 Regisztrált: 14-July 07 Azonosító: 53 ![]() |
Nos, nem túl fantáziadús az tuti. Azt gondoltam, hogy egy indiai csapatnál szebb színek lesznek majd. Na igen! Egyetlen dolog amiben az A1 überelni tudja az F1-et, az a gépek festése! Leshetnének onnan! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
![]() Sexiestest. ![]() ![]() ![]() ![]() Azert orulok, hogy szakallat nem kellett meg noveszteniuk, es turban sem kotelezo a buko alatt. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Praetor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 6,493 Regisztrált: 25-July 07 Azonosító: 83 ![]() |
|
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
![]() Gasgoyne! |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]() ![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
![]() Na, erre van penz. Jobb autot csinalni, na arra nincs... Meg jo, hogy az ilyen managerjatekoknal nem kell motorhome-ot venni. ![]() Ellenpelda, hasonlo kategoriabol: ![]() Durva. A hozzászólást -Clyde- szerkesztette a következő időpontban: Apr 24 2008, 02:44 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 3,569 Regisztrált: 8-May 08 Azonosító: 746 ![]() |
Nagyon remélem, igaza lesz Fisinek !
![]() http://www.f1-live.hu/index.php?option=com...82&Itemid=1 (nagyon szeretném Nándit Kimis avatarral látni... ![]() -------------------- " Mivel nőből vagyok, nem mondom ki, amit akarok; de fenntartom a jogot arra,
hogy hisztizzek ha nem kapom meg." "Nem hittem hogy valaha ilyent írok,de nagy Respect Rajkónak.Egy árva mukkot nem szólt soha mikor Massa keménykedett ellene,és soha nem követelt kivételezett státuszt!Egy korrekt versenyző,rá kell hogy jöjjek.Csalonso a lába nyomát sem csókolhatná meg emberileg." by:Szlavo |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
Nagyon remélem, igaza lesz Fisinek ! ![]() http://www.f1-live.hu/index.php?option=com...82&Itemid=1 (nagyon szeretném Nándit Kimis avatarral látni... ![]() Azt hittem engem sajnálnál az esetleges egyhetes banom miatt ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 3,569 Regisztrált: 8-May 08 Azonosító: 746 ![]() |
Azt hittem engem sajnálnál az esetleges egyhetes banom miatt ![]() Jajj nagyon ! Komolyan ! De azt beláthatod, hogy Nándi Kimis avatarral kihagyhatatlan lenne ! ![]() -------------------- " Mivel nőből vagyok, nem mondom ki, amit akarok; de fenntartom a jogot arra,
hogy hisztizzek ha nem kapom meg." "Nem hittem hogy valaha ilyent írok,de nagy Respect Rajkónak.Egy árva mukkot nem szólt soha mikor Massa keménykedett ellene,és soha nem követelt kivételezett státuszt!Egy korrekt versenyző,rá kell hogy jöjjek.Csalonso a lába nyomát sem csókolhatná meg emberileg." by:Szlavo |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
(nagyon szeretném Nándit Kimis avatarral látni... ![]() miről maradtam le? -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
"Nos, én ezt csak úgy állom, ha a 6. pont előbb lesz meg, mint Sutilnak. Illetve ha a 6. pont felett bármikor beelőzi Fisico Sutilt,akkor berakok egy hétre egy Kimis avatart.
![]() A pont csak úgy édes, ha a csapattárs verve van ugye. Hiába van az emberemnek 6, a másiknak 30 (nem feltételezve, csak eljátszva a rémes gondolattal), úgy nem ér semmit. Tehát a fogadás: Te 1 hét bant kapsz, ha nem lesz Fisiconak 6 pontja év végén. Én 1 hétig Kimis avatart teszek be, ha Fisico a 6. pont fölött bármikor Sutil előtt lesz a tabellán. Minden más eset legyen döntetlen. ![]() OK? ![]() Tesztek topic, 1314 hsz ! ![]() -------------------- " Mivel nőből vagyok, nem mondom ki, amit akarok; de fenntartom a jogot arra,
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,234 Regisztrált: 13-November 09 Innen: Magyarország Azonosító: 4,892 ![]() |
![]() Jó páros. -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Érdekes visszanézni a képeket. A tavalyi bemutatón, az a ruha szörnyű volt.
![]() Ez pedig a FI egyetlen olyan design-ja ami tényleg jól nézett ki. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 December 12th - 14:03 |