F1világ fórum találkozó |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F1világ fórum találkozó |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
Nálam csak gokartozásról lehet szó! ![]() Heh én is azt szeretnék, de az úgy jó drága lesz ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Ontsunk tiszta vizet a poharba:
- Az, hogy Funes ki lenne tiltva, vagy ilyesmi, ilyenrol szo sincs, es ne is gondolkodjatok ilyesmiben. Forumunk egyik normalis hangnemben kommunikalo legaktivabb tagja, hogy a "masikon" mas neven mit csinal, es ehhez itteni tagokat milyen emlekei fuzik, nos magam reszerol lesz.rom. Mar csak azert is, mert en se mindig peldaerteku vagyok mas neven ott. Teny, hogy nehez ilyen regebbi motorosoknak elvonatkoztatni a ket forumtol, ha valaki valamiert meg kotodik az egyikhez, mondjuk a tarsasag miatt, tegye. Ugyanakkor a magam reszerol nekem ez a forum itt a "hometown", a felreertesek elkerulese vegett. Es nem szeretnem ha ezert barki is baszogatas targya lenne itt, mert felesleges, ertelmetlen. Probaljunk egy normat felallitani, es betartani. Igy asszem 1 ev utan elmondhato, hogy ez kialakult, es sikerult, nem kellene ezt felrugni egyeni erdekek miatt. Kicsit fel is lehet fogni a ket forum viszonyat ugy, mint az egykori RB kiscsapata es a STR-e, bar sarkos a dolog... - Tifosi, ezzel a tancos dologgal nagyot esett szerintem az azsiod most a csajok koreben. Intermezzo vege, szervezodjunk! ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
Akkor az én tiszta vizem is jöhet. Normális találkozó legyen, és ne mindenféle extra programokkal megtűzdelt pénznyelő hepaj. Ezalatt éttermet, kocsmát, ehhez hasonlóakat értek. Aki gokartozni, táncolni, paintballozni, cigánykereket hányni akar, az külön szervezzen haverokkal ilyen dolgot.
![]() -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
Akkor az én tiszta vizem is jöhet. Normális találkozó legyen, és ne mindenféle extra programokkal megtűzdelt pénznyelő hepaj. Ezalatt éttermet, kocsmát, ehhez hasonlóakat értek. Aki gokartozni, táncolni, paintballozni, cigánykereket hányni akar, az külön szervezzen haverokkal ilyen dolgot. ![]() A kocsmákat alapból nem szeretem. z étterem még hagyján... ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Akkor az én tiszta vizem is jöhet. Normális találkozó legyen, és ne mindenféle extra programokkal megtűzdelt pénznyelő hepaj. Ezalatt éttermet, kocsmát, ehhez hasonlóakat értek. Aki gokartozni, táncolni, paintballozni, cigánykereket hányni akar, az külön szervezzen haverokkal ilyen dolgot. ![]() A gokart szerintem egy motorsportok irant erdeklodo tarsasagnal nem hinnem hogy sznoberia targya lenne. De amugy en se szeretnek flancoldat, aki ilyesmire vagyik menjen le az operabalba. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
támogatom az ötletet. legyen vizes pálya és slick gumi ![]() ![]() Az úgy butaság... Arról nem is beszélve, hogy tiszta vizes mocskos lesz mindenki... ![]() ![]() ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Csak a szám járt. Sima gokarton sincs rutinom, de nem rossz program, ha már F1 rajongók gyülekeznek. ![]() Tényleg nem... Csak hát drága... ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 4,269 Regisztrált: 30-July 08 Innen: Románia,Szatmárnémeti Azonosító: 989 ![]() |
Csak a szám járt. Sima gokarton sincs rutinom, de nem rossz program, ha már F1 rajongók gyülekeznek. ![]() Ha lenne sportautód beülnék melléd egy veszélyes pályán egy jó kis körre. Mondjuk a hungaroringen. ![]() -------------------- KOS-A vakmerő
Energikus.Vállalkozó szellemű és természetes.Magabiztos és lelkes.Vicces.Szereti a kihívást.Nagyon türelmetlen, néha önző.Lobbanékony(könnyű felmérgesíteni).Lendületes, szenvedélyes és éleseszű.Társaságkedvelő.Hamar elveszti az érdeklődését-könnyen unatkozik.Egoista.Bátor és rámenős. „Néha kellenek olyan kihívások az embernek, amik úgy tűnnek, hogy elképzelhetetlenek.” -Alain Prost |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
Töröltem néhány nem idevaló hozzászólást. Más csatornákon tessék az ilyesmit folytatni.
-------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Alonso hasta la muerte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 8,982 Regisztrált: 23-October 07 Innen: Budapest Azonosító: 250 ![]() |
Köszönöm! Szimpatikus megnyilvánulás volt! ![]() ![]() Kérve kérlek gyere el,hiszen mint egy önként vállalt misszió,meg szeretnélek győzni,hogy az Alonso-kedvelők is egészen normális emberek! ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Kérve kérlek gyere el,hiszen mint egy önként vállalt misszió,meg szeretnélek győzni,hogy az Alonso-kedvelők is egészen normális emberek! ![]() ![]() ![]() Hehe... Egyetertek, gyere Funes, irtam is okokat miert, remelem olvastad, amig nem toroltetett ugye... Masreszt, pont most jottem meg as rackevei http://www.aqua-land.hu/-bol, es az egyik pancsolda felett projektoron nyomatjak az RTL Klubot, es ez a dolog felcsigazott. Titeket? ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tüzes cica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,136 Regisztrált: 22-January 08 Innen: Győr Azonosító: 426 ![]() |
Hehe... Egyetertek, gyere Funes, irtam is okokat miert, remelem olvastad, amig nem toroltetett ugye... Masreszt, pont most jottem meg as rackevei http://www.aqua-land.hu/-bol, es az egyik pancsolda felett projektoron nyomatjak az RTL Klubot, es ez a dolog felcsigazott. Titeket? ![]() Komolyan gondoltad, hogy az első találkozón bikiniben tetszelegjünk egymás előtt? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Komolyan gondoltad, hogy az első találkozón bikiniben tetszelegjünk egymás előtt? ![]() Ahogy ismerem, komolyan. ![]() -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Komolyan gondoltad, hogy az első találkozón bikiniben tetszelegjünk egymás előtt? ![]() Én Clyde-ból simán kinézem... ![]() ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Komolyan gondoltad, hogy az első találkozón bikiniben tetszelegjünk egymás előtt? ![]() Es akkor meg nem is beszeltem a gozfurdorol, ahova meztelenul kell bemenni. ![]() Opcionalisan lehet osszekenni egymast fozott csokival, sargadinnye aromaval! ![]() Es mindez nem megfizethetetlen, mindennel egyutt ma 2000-bol megvolt. ![]() Nos? ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tüzes cica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,136 Regisztrált: 22-January 08 Innen: Győr Azonosító: 426 ![]() |
Es akkor meg nem is beszeltem a gozfurdorol, ahova meztelenul kell bemenni. ![]() Opcionalisan lehet osszekenni egymast fozott csokival, sargadinnye aromaval! ![]() Es mindez nem megfizethetetlen, mindennel egyutt ma 2000-bol megvolt. ![]() Nos? ![]() Megmosolyogtattál. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Es akkor meg nem is beszeltem a gozfurdorol, ahova meztelenul kell bemenni. ![]() Opcionalisan lehet osszekenni egymast fozott csokival, sargadinnye aromaval! ![]() Es mindez nem megfizethetetlen, mindennel egyutt ma 2000-bol megvolt. ![]() Nos? ![]() Jajj Clyde... Javíthatatlan vagy... ![]() ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |