Számítógépes játékok, FPS, RTS, szimulátorok, platform, stb. |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Számítógépes játékok, FPS, RTS, szimulátorok, platform, stb. |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
BIOSHOCK 2-t játszom! Nem rosz játék, kicsit szkeptikus voltam ezzel mert el nem tudtam képzelni hogy mi történhet még odalent, mivel én megszöktem az első részben.
Elég jónak tűnik az első pár óra. ![]() no comment... ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Bedöglött a DRM Server!
![]() Kalózokkal mertek újjat húzni!? ![]() IDÉZET We also confirm that, at this time, no valid cracked version of either Silent Hunter 5 or Assassin's Creed II are available." Ezen szétröhögtem magam! Majd megmondom a tesómnak hogy hanyagolja a játékot mert még nincs feltörve mi meg biztos az originált játszuk! ![]() Ami az AC2-t illeti úgy tűnik hogy minimálisan károsítják meg az Ubisoftot a kalózok mert már játszható de feltört verzió még nincs! Ha egy hónapon belül nem törik fel akkor az már hatalmas eredményként könyvelhető el, ráadásul az eladottság is kitűnő lesz! ![]() Alig várom már hogy játszhassam de valahogy mégis szurkolok nekik, hogy ne törjék fel egy hónapig! Ami az új DRM-et illeti az nem fog sokáig működni. Jönnek majd a negatív visszajelzések és belássák hogy sokat buknak ezzel a megoldással mert csak ennél a játéknál van a nehézség a feltöréssel. Securom is addig volt eredményes még fel nem törték az első játéknál! Azután már megvolt a módszer és semmit sem ért. ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Mika&Kimi fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,682 Regisztrált: 3-October 09 Innen: Debrecen Azonosító: 4,624 ![]() |
Én még mindig szoktam játszani,enyi évesen!(lehet röhejes).
Kezdtem 486 50hz PC Another,Wolfestén,Dom utána vettem 200hz amd gépet-ezután jött 2001 ben egy p4 ez volt tavalyig,most van intel Quad 9650 3ghz 8gb ram Win 7 64-bit. Most DIRT 2 van feltéve és a Crysis.Az az igaság mindig az adott játék a kedvenc ami felvan telepitve. 70játékom van mindegyiket végigtoltam. Sose nő be a fejem lágya. -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,984 Regisztrált: 23-March 08 Innen: Szolnok Azonosító: 640 ![]() |
Juj, hát az örök kedvencet meg ki is felejtettem, Imperium Galactica 2
![]() "Le fogom köpni a sírooood!" -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én még mindig szoktam játszani,enyi évesen!(lehet röhejes). Kezdtem 486 50hz PC Another,Wolfestén,Dom utána vettem 200hz amd gépet-ezután jött 2001 ben egy p4 ez volt tavalyig,most van intel Quad 9650 3ghz 8gb ram Win 7 64-bit. Most DIRT 2 van feltéve és a Crysis.Az az igaság mindig az adott játék a kedvenc ami felvan telepitve. 70játékom van mindegyiket végigtoltam. Sose nő be a fejem lágya. Lehet hogy röhejes de én sem hiszem hogy le szokok a játszásról! ![]() Komoly géppel nyomod! Grafikus kártyád miféle? ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Mika&Kimi fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,682 Regisztrált: 3-October 09 Innen: Debrecen Azonosító: 4,624 ![]() |
Lehet hogy röhejes de én sem hiszem hogy le szokok a játszásról! ![]() Komoly géppel nyomod! Grafikus kártyád miféle? ![]() Mezei Asus 9800gt 1G ram csak direktx 10zes. Késöbb ha az ára csökken veszek ati 5000 sorozat valamely tagját. Amit sose fogok venni az a konzol. -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mezei Asus 9800gt 1G ram csak direktx 10zes. Késöbb ha az ára csökken veszek ati 5000 sorozat valamely tagját. Amit sose fogok venni az a konzol. Egy barátom vett múlt kedden új gépet ATi 5770 1GB RAM-mal! Az már támogatja a Dx11-et is! Én még egy ideig az 512MB-os 8800GT-vel fogom nyúzni a játékokat! Nincs pénzem frissítésre jelenleg, na meg annyira nem is vészes. Crysis 1440x900- as felbontásban AA nélkül megy fullban! IDÉZET Amit sose fogok venni az a konzol. Pedig nem olyan rosz dolog az szerintem csak megvan, hogy mit érdemes játszani rajta! Mondjuk a Gears of War-t játszottam PC-n és szinte játszhatatlan lenne számomra konzolon kontrolerrel mert tudom hogy az egérrel milyen kényelmes! Visszalépés lenne egér nélkül. A másik dolog hogy az Xbox 360 szemét módon hajtja a malmára a vizet úgy hogy a játékfejlesztőknek fizet milliókat hogy az ő platformjukra legyen DLC(letölthető tartalom) a többire ne, az ő konzolukra legyen a játék exkluzív stb... Nálatok nem rosz opció egy 360! Nálunk inkább hozzáteszel 200 eurót és veszel PC-t! Múltkor utána néztem hogy mennyiért lehetne nálunk venni egy 360-ast mert egy haverom fontolgatta de a végén elált tőle! HDD-vel, két kontrolerrel, és hogy fel is legyen törve hogy vigye a kalóz játékokat, 370 euróba jönne bele! Nálatok ugyanezt sokkal kedvezőbb áron meg lehet venni! Sőt...nálatok gondolom hogy ennyiért már egy PS3-at is lehet venni! -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Egy barátom vett múlt kedden új gépet ATi 5770 1GB RAM-mal! Az már támogatja a Dx11-et is! Én még egy ideig az 512MB-os 8800GT-vel fogom nyúzni a játékokat! Nincs pénzem frissítésre jelenleg, na meg annyira nem is vészes. Crysis 1440x900- as felbontásban AA nélkül megy fullban! Pedig nem olyan rosz dolog az szerintem csak megvan, hogy mit érdemes játszani rajta! Mondjuk a Gears of War-t játszottam PC-n és szinte játszhatatlan lenne számomra konzolon kontrolerrel mert tudom hogy az egérrel milyen kényelmes! Visszalépés lenne egér nélkül. A másik dolog hogy az Xbox 360 szemét módon hajtja a malmára a vizet úgy hogy a játékfejlesztőknek fizet milliókat hogy az ő platformjukra legyen DLC(letölthető tartalom) a többire ne, az ő konzolukra legyen a játék exkluzív stb... Nálatok nem rosz opció egy 360! Nálunk inkább hozzáteszel 200 eurót és veszel PC-t! Múltkor utána néztem hogy mennyiért lehetne nálunk venni egy 360-ast mert egy haverom fontolgatta de a végén elált tőle! HDD-vel, két kontrolerrel, és hogy fel is legyen törve hogy vigye a kalóz játékokat, 370 euróba jönne bele! Nálatok ugyanezt sokkal kedvezőbb áron meg lehet venni! Sőt...nálatok gondolom hogy ennyiért már egy PS3-at is lehet venni! 8800GT egy nagyon jól sikerült kártya,tulajdonképen a 9800GT nek az alapja,ugy is mondhatnám hogy 8800GT kártyát adták ki kicsit modositva, ime it az új fejlesztésünk a 9000 sorozat.Tehát 8800GT ugyan az mint a9800GT ha müszaki paramétereit nézük,NVIDIA sose ismeri el,hogy nemtudtak valódi fejlesztést felmutatni az ATI-hoz képest. Nem vagyok én konzol ellenes csak nekem nem kel. Ami bosszantó régen ha kiadtak egy játékot az kész volt,mai világban kiadják félkészen és majd töltsd le a javitásokat,nagyon rászoktak erre hozzáállásra!!MINDEN PLATFORMON Mass Effectet kiadták ugy hogy tudták nem fut 2magos gépen,persze közölték hogy egymagosra fejlesztették,tudnak a problémárol és készül a javitó csomag. XBOX 54000ft tol-90000ft PS3 250GB GÉP 100000ft 576kbyte boltban.De nem vagyok túl tájékozott a konzolok világában!!! A hozzászólást -kolo- szerkesztette a következő időpontban: Mar 10 2010, 03:48 -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
8800GT egy nagyon jól sikerült kártya,tulajdonképen a 9800GT nek az alapja,ugy is mondhatnám hogy 8800GT kártyát adták ki kicsit modositva, ime it az új fejlesztésünk a 9000 sorozat.Tehát 8800GT ugyan az mint a9800GT ha müszaki paramétereit nézük,NVIDIA sose ismeri el,hogy nemtudtak valódi fejlesztést felmutatni az ATI-hoz képest. Nem vagyok én konzol ellenes csak nekem nem kel. Ami bosszantó régen ha kiadtak egy játékot az kész volt,mai világban kiadják félkészen és majd töltsd le a javitásokat,nagyon rászoktak erre hozzáállásra!!MINDEN PLATFORMON Mass Effectet kiadták ugy hogy tudták nem fut 2magos gépen,persze közölték hogy egymagosra fejlesztették,tudnak a problémárol és készül a javitó csomag. XBOX 54000ft tol-90000ft PS3 250GB GÉP 100000ft 576kbyte boltban.De nem vagyok túl tájékozott a konzolok világában!!! Én kétmagos AMD-t használok és nem voltak problémáim a játékkal! Sőt....tesómmal egy gépet használunk(engedem hogy használja az enyémet ![]() Viszont azt én is elmondhatom hogy sok koraszülött játékkal találkoztam! Én úgy vagyok vele hogy inkább halasztják a kiadását minthogy kiadjonak egy félkész rakás sz@rt! -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én kétmagos AMD-t használok és nem voltak problémáim a játékkal! Sőt....tesómmal egy gépet használunk(engedem hogy használja az enyémet ![]() Viszont azt én is elmondhatom hogy sok koraszülött játékkal találkoztam! Én úgy vagyok vele hogy inkább halasztják a kiadását minthogy kiadjonak egy félkész rakás sz@rt! AMD -ben az jó,hogy nem kell alaplapot cserélni.INTEL zsivány hiszen i5 -simán bele lehetne tenni i7 foglalatba,de nem ök kétféle foglalatot készitettek,I3-I5-I7 butitott változata tehát i7 házban elfér az I3-I5, kivezetési pontok száma is maradhatott volna,annyi hogy néhány kivezetés nem lenne élö. THE WITCHERT senki sem emlitette pedig jó! -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Melesleg ki milyen vírusirtot használ?
Én Kaspersky internet security 2010 -zest. -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() nevenincs user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,321 Regisztrált: 12-February 10 Azonosító: 5,533 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() nevenincs user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,321 Regisztrált: 12-February 10 Azonosító: 5,533 ![]() |
A legjobb autós játék a GRID szvsz. Fociba a FIFA-val szoktam játszani !
FIFA vs. PES melyik a jobb ? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A legjobb autós játék a GRID szvsz. Fociba a FIFA-val szoktam játszani ! FIFA vs. PES melyik a jobb ? Az NBA 2K09! ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Civakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16,613 Regisztrált: 7-July 07 Innen: Alsó Rekettye Azonosító: 43 ![]() |
Én még mindig szoktam játszani,enyi évesen!(lehet röhejes). Kezdtem 486 50hz PC Another,Wolfestén,Dom utána vettem 200hz amd gépet-ezután jött 2001 ben egy p4 ez volt tavalyig,most van intel Quad 9650 3ghz 8gb ram Win 7 64-bit. Most DIRT 2 van feltéve és a Crysis.Az az igaság mindig az adott játék a kedvenc ami felvan telepitve. 70játékom van mindegyiket végigtoltam. Sose nő be a fejem lágya. Nem röhejes. Inkáb játssz, mint kocsmázz, drogozz és stb okosságok. -------------------- ![]() ![]() Vannnak, akik megmásszák a Mount-Everestet... és vannak, akiket repülővel visznek fel oda. Mindegyik elmondhatja, hogy fenn volt a csúcson... de mégsem ugyanaz. 2007 "világbajnokáról" "He was sure that Benetton and Schumacher were cheating, that they were using forbidden electronical devices in the car" Alain Prost Hamilton például feltérképezi kifinomult érzékével a pályát és kipuhatolja a legjobb tapadással rendelkező felületeket. -hunnylander Ayrton Senna="Driving skills", Michael Schumacher="Driving aids" Miért pont kimi a rajongás tárgya? Hát nem tudom azért mert cuki... - alap kimis Prost intelligensen fúrta csapattársát, Ayrton Sennát. Senna sokkal jobb pilóta volt, amit Prost nem tudott feldolgozni, ezért rendkívül ravasz módon igyekezett a csapaton belül kivételezett helyzetbe kerülni. - Niki Lauda Kétféle autóversenyző létezik: az egyik mindent megtesz a pályán azért, hogy ő legyen a legjobb(Ayrton Senna), a másik, a politizáló fajta a bokszutcában harcol elszántan, minden lehetséges eszközzel igyekszik a csapattársát bemocskolni, lejáratni és így akar előnyhöz jutni(Alain Prost). -Niki Lauda |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Civakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16,613 Regisztrált: 7-July 07 Innen: Alsó Rekettye Azonosító: 43 ![]() |
Amit sose fogok venni az a konzol. Mivel játékosnak tartod magad, ez a legnagyobb hülyeség, amit tehetsz. A konzol egy játékra épített, kihegyezett számítógép. Egy jobb videokártya vagy processzor árából vehetsz egy 360-at, amit nem kell fejelsztened, a játékok mégis egyre szebbek, jobbak. -------------------- ![]() ![]() Vannnak, akik megmásszák a Mount-Everestet... és vannak, akiket repülővel visznek fel oda. Mindegyik elmondhatja, hogy fenn volt a csúcson... de mégsem ugyanaz. 2007 "világbajnokáról" "He was sure that Benetton and Schumacher were cheating, that they were using forbidden electronical devices in the car" Alain Prost Hamilton például feltérképezi kifinomult érzékével a pályát és kipuhatolja a legjobb tapadással rendelkező felületeket. -hunnylander Ayrton Senna="Driving skills", Michael Schumacher="Driving aids" Miért pont kimi a rajongás tárgya? Hát nem tudom azért mert cuki... - alap kimis Prost intelligensen fúrta csapattársát, Ayrton Sennát. Senna sokkal jobb pilóta volt, amit Prost nem tudott feldolgozni, ezért rendkívül ravasz módon igyekezett a csapaton belül kivételezett helyzetbe kerülni. - Niki Lauda Kétféle autóversenyző létezik: az egyik mindent megtesz a pályán azért, hogy ő legyen a legjobb(Ayrton Senna), a másik, a politizáló fajta a bokszutcában harcol elszántan, minden lehetséges eszközzel igyekszik a csapattársát bemocskolni, lejáratni és így akar előnyhöz jutni(Alain Prost). -Niki Lauda |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Pedig nem olyan rosz dolog az szerintem csak megvan, hogy mit érdemes játszani rajta! Mondjuk a Gears of War-t játszottam PC-n és szinte játszhatatlan lenne számomra konzolon kontrolerrel mert tudom hogy az egérrel milyen kényelmes! Visszalépés lenne egér nélkül. Ez egy oltári nagy baromság. A GoW-ot kifejezetten 360-ra fejlesztették, 1 gombbal irányítható, a fedezék, ugrás stb sokkal egyszerűbb, mint egérrel és billntyűzettel, de ezt csak az olyanok tudhatják, mint jómagam, aki mindkettőt ismeri. IDÉZET A másik dolog hogy az Xbox 360 szemét módon hajtja a malmára a vizet úgy hogy a játékfejlesztőknek fizet milliókat hogy az ő platformjukra legyen DLC(letölthető tartalom) a többire ne, az ő konzolukra legyen a játék exkluzív stb... Ezt a mcrosoft csinálja, nagyon helysen, ugyanis ez a befeketés mind megtérül, de csak konzolon, míg pc-n totális bukás. Nem véletlen, hogy pc-re nincs ilyen, vagy csak jóval később adják ki. IDÉZET Nálatok nem rosz opció egy 360! Nálunk inkább hozzáteszel 200 eurót és veszel PC-t! Múltkor utána néztem hogy mennyiért lehetne nálunk venni egy 360-ast mert egy haverom fontolgatta de a végén elált tőle! HDD-vel, két kontrolerrel, és hogy fel is legyen törve hogy vigye a kalóz játékokat, 370 euróba jönne bele! Nálatok ugyanezt sokkal kedvezőbb áron meg lehet venni! Sőt...nálatok gondolom hogy ennyiért már egy PS3-at is lehet venni! Már 45 000-ért lehet kapni 360-at, PS3-at meg 60-tól. -------------------- ![]() ![]() Vannnak, akik megmásszák a Mount-Everestet... és vannak, akiket repülővel visznek fel oda. Mindegyik elmondhatja, hogy fenn volt a csúcson... de mégsem ugyanaz. 2007 "világbajnokáról" "He was sure that Benetton and Schumacher were cheating, that they were using forbidden electronical devices in the car" Alain Prost Hamilton például feltérképezi kifinomult érzékével a pályát és kipuhatolja a legjobb tapadással rendelkező felületeket. -hunnylander Ayrton Senna="Driving skills", Michael Schumacher="Driving aids" Miért pont kimi a rajongás tárgya? Hát nem tudom azért mert cuki... - alap kimis Prost intelligensen fúrta csapattársát, Ayrton Sennát. Senna sokkal jobb pilóta volt, amit Prost nem tudott feldolgozni, ezért rendkívül ravasz módon igyekezett a csapaton belül kivételezett helyzetbe kerülni. - Niki Lauda Kétféle autóversenyző létezik: az egyik mindent megtesz a pályán azért, hogy ő legyen a legjobb(Ayrton Senna), a másik, a politizáló fajta a bokszutcában harcol elszántan, minden lehetséges eszközzel igyekszik a csapattársát bemocskolni, lejáratni és így akar előnyhöz jutni(Alain Prost). -Niki Lauda |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Melesleg ki milyen vírusirtot használ? Én Kaspersky internet security 2010 -zest. Panada Cloud Ez az ingyenes verziója a Pandának. -------------------- ![]() ![]() Vannnak, akik megmásszák a Mount-Everestet... és vannak, akiket repülővel visznek fel oda. Mindegyik elmondhatja, hogy fenn volt a csúcson... de mégsem ugyanaz. 2007 "világbajnokáról" "He was sure that Benetton and Schumacher were cheating, that they were using forbidden electronical devices in the car" Alain Prost Hamilton például feltérképezi kifinomult érzékével a pályát és kipuhatolja a legjobb tapadással rendelkező felületeket. -hunnylander Ayrton Senna="Driving skills", Michael Schumacher="Driving aids" Miért pont kimi a rajongás tárgya? Hát nem tudom azért mert cuki... - alap kimis Prost intelligensen fúrta csapattársát, Ayrton Sennát. Senna sokkal jobb pilóta volt, amit Prost nem tudott feldolgozni, ezért rendkívül ravasz módon igyekezett a csapaton belül kivételezett helyzetbe kerülni. - Niki Lauda Kétféle autóversenyző létezik: az egyik mindent megtesz a pályán azért, hogy ő legyen a legjobb(Ayrton Senna), a másik, a politizáló fajta a bokszutcában harcol elszántan, minden lehetséges eszközzel igyekszik a csapattársát bemocskolni, lejáratni és így akar előnyhöz jutni(Alain Prost). -Niki Lauda |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szerintem ez a PC-topikba illik, ez gametopik. Bár nekem mindegy! ![]() A legjobb vírusirtó a format:C . ![]() Az biztos,volt hogy formáltatnom kellett a merevlemezt! ![]() -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018 April 24th - 08:02 |