Gasztronómia, avagy kaja-pija |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Gasztronómia, avagy kaja-pija |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Mivel a kajáról nagyon szeretek beszélni és, hogy jobban megismerhessük egymást, ezért nyitottam ezt a topicot.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Kezdem az előétellel, mert nálam az a legegyszerűbb:
Ahogy szoktam mondani: én nem vagyok leveses, csak gyümölcsleveses. ![]() A kedvenc leveseim: Gyümölcsleves Gulyásleves Halászlé (kizárólag alkalmanként). |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
Én az egyszerű magyaros, paprikás ételeket szeretem a legjobban, pörköltek, gulyás, halászlé. De amúgy elég sokmindent szeretek, amit nem, az a zöldborsó, a máj, a sóska, meg az ilyen speciálisan egzotikusnak mondott dolgokat (olivabogyó pl., vagy sushi). Süteményekben inkább a tejes-csokis dolgok, kizárva a mazsola, a meggy belőle.
![]() -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én az egyszerű magyaros, paprikás ételeket szeretem a legjobban, pörköltek, gulyás, halászlé. De amúgy elég sokmindent szeretek, amit nem, az a zöldborsó, a máj, a sóska, meg az ilyen speciálisan egzotikusnak mondott dolgokat (olivabogyó pl., vagy sushi). Süteményekben inkább a tejes-csokis dolgok, kizárva a mazsola, a meggy belőle. ![]() A magyar konyhát én is szeretem. A zöldborsóval nincs bajom, de a zöldségek terén elég válogatós vagyok. Nagyobb az a lista amit nem szeretek. Főzelékek nálam tiltólistán vannak. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én az egyszerű magyaros, paprikás ételeket szeretem a legjobban, pörköltek, gulyás, halászlé. De amúgy elég sokmindent szeretek, amit nem, az a zöldborsó, a máj, a sóska, meg az ilyen speciálisan egzotikusnak mondott dolgokat (olivabogyó pl., vagy sushi). Süteményekben inkább a tejes-csokis dolgok, kizárva a mazsola, a meggy belőle. ![]() A sütiket imádom kivéve azt amiben van mazsola. A somlóit is imádom, csak ki kell piszkálni belőle a mazsit. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLarenben bizakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,819 Regisztrált: 16-March 08 Azonosító: 585 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az fincsi!A Dreher a kedvencem,bár ha nincs jó szinte bármelyik.Persze mértékkel.Desszertnek jó a Jägermaister. Jó az avatar képed! ![]() Az erőviszonyok kiegyenlítése végett. A hölgyeknek ott van Szlavo-Klúni. Nálam söröknél a Heineken a nyerő,a csúcs pedig a Foster's. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szóval mi van a mazsolával Still?
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
A magyar konyhát én is szeretem. A zöldborsóval nincs bajom, de a zöldségek terén elég válogatós vagyok. Nagyobb az a lista amit nem szeretek. Főzelékek nálam tiltólistán vannak. Főzelékeket mostanában sokat eszek, főleg bab, lencse, sárgaborsó, krumpli, néha tök is. A spenót, sóska, zöldborsó, "finom"főzelék nálam is tiltólista. -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Bölcs elhatározás. Mivel évek óta az élelmiszeriparban tevékenykedem,hidd el nekem,a mazsola nem mindig mazsola.... Jóhát, elég sokmindenről lehet rossz pletykákat hallani. Pl. hogy a felvágottak valójában miből készülnek. ![]() -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018 April 24th - 08:01 |