F1világ fórum találkozó |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F1világ fórum találkozó |
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Ertekelem a poenodat Nicole draga...
KApitalista benzintemetos mulatsag november 7-en... azert en meg ragodom egy kicsit... Apropo! Ha viszont pentek esti mulatsag lesz, akkor huzzunk el tancolni, es Nandi is jon! ![]() Tanc, vagy gokart. Ennyi az opcio. ![]() A hozzászólást -Clyde- szerkesztette a következő időpontban: Sep 18 2008, 09:22 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
Ertekelem a poenodat Nicole draga... KApitalista benzintemetos mulatsag november 7-en... azert en meg ragodom egy kicsit... Apropo! Ha viszont pentek esti mulatsag lesz, akkor huzzunk el tancolni, es Nandi is jon! ![]() Tanc, vagy gokart. Ennyi az opcio. ![]() Nekem édes mind1... 100 éve nem táncoltam ![]() ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 108 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Budapest Azonosító: 6 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
A másik találkozón pedig vegyes volt a társaság. Ki volt ott olyan, aki nincs a hireken? -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Praetor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 6,493 Regisztrált: 25-July 07 Azonosító: 83 ![]() |
A másik találkozón pedig vegyes volt a társaság. Írásba adom: én tuti nem fogom zavarni senki köreit sem ezen a talcsin! (Remélem ezzel megerősítettem legalább egyesekben a biztos odautazási szándékot vagy legalább megszűnt bennük a hezitálás, ami esetleg miattam volt!) ![]() ![]() A "másikon" nagyon jól sikerült. Kívánom itt is úgy legyen! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Praetor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 6,493 Regisztrált: 25-July 07 Azonosító: 83 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 1,417 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én voltam, lévén a lap alapítója vagyok, de a "management" miatt nem volt más választásom, lépnem kellett, így jött létre az F1világ.hu ![]() Értem... ![]() ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 108 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Budapest Azonosító: 6 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tüzes cica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,136 Regisztrált: 22-January 08 Innen: Győr Azonosító: 426 ![]() |
De ugye azért megerősítesz?: Semmiféle negatív diszkriminációban nem volt részetek! Legalábis remélem. ![]() ![]() És Te miért nem óhajtasz megtisztelni minket a jelenléteddel? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
És Te miért nem óhajtasz megtisztelni minket a jelenléteddel? ![]() Max azért lenne jó, mert bebizonyítom neki milyen jó fej vagyok... ![]() ![]() ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tüzes cica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,136 Regisztrált: 22-January 08 Innen: Győr Azonosító: 426 ![]() |
Ahogy látom "persona non grata" vagyok bizonyos tagok szemében és mivel én idén már voltam, ők meg nem, így átadom az elsőbbséget az ő társaságuknak. Fő a jó hangulat! ![]() ![]() Híreken sincs meg az a nagy összhang "mostanság", és állításotok szerint mégis jól éreztétek magatokat. Itt is alap tag vagy. Gondold át! Én örülnék, ha eljönnél. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Híreken sincs meg az a nagy összhang "mostanság", és állításotok szerint mégis jól éreztétek magatokat. Itt is alap tag vagy. Gondold át! Én örülnék, ha eljönnél. ![]() Köszönöm! Szimpatikus megnyilvánulás volt! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Híreken sincs meg az a nagy összhang "mostanság", és állításotok szerint mégis jól éreztétek magatokat. Itt is alap tag vagy. Gondold át! Én örülnék, ha eljönnél. ![]() De most őszinten Funes kéreted magad, mint valami mennyasszony? ![]() ![]() ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
De most őszinten Funes kéreted magad, mint valami mennyasszony? : Na ez az, aminek még a látszatát is kerülni szeretném. Ezért nyitottam azzal, amivel és csak megköszöntem Kimster szavait. A téma efféle bolygatását akkor zárjuk is még mielőtt valóban nemkívánatos felütése lenne. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na ez az, aminek még a látszatát is kerülni szeretném. Ezért nyitottam azzal, amivel és csak megköszöntem Kimster szavait. A téma efféle bolygatását akkor zárjuk is még mielőtt valóban nemkívánatos felütése lenne. ![]() ![]() Ok én elhiszem neked... ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Civakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16,613 Regisztrált: 7-July 07 Innen: Alsó Rekettye Azonosító: 43 ![]() |
Ertekelem a poenodat Nicole draga... KApitalista benzintemetos mulatsag november 7-en... azert en meg ragodom egy kicsit... Apropo! Ha viszont pentek esti mulatsag lesz, akkor huzzunk el tancolni, es Nandi is jon! ![]() Tanc, vagy gokart. Ennyi az opcio. ![]() Nálam csak gokartozásról lehet szó! ![]() -------------------- ![]() ![]() Vannnak, akik megmásszák a Mount-Everestet... és vannak, akiket repülővel visznek fel oda. Mindegyik elmondhatja, hogy fenn volt a csúcson... de mégsem ugyanaz. 2007 "világbajnokáról" "He was sure that Benetton and Schumacher were cheating, that they were using forbidden electronical devices in the car" Alain Prost Hamilton például feltérképezi kifinomult érzékével a pályát és kipuhatolja a legjobb tapadással rendelkező felületeket. -hunnylander Ayrton Senna="Driving skills", Michael Schumacher="Driving aids" Miért pont kimi a rajongás tárgya? Hát nem tudom azért mert cuki... - alap kimis Prost intelligensen fúrta csapattársát, Ayrton Sennát. Senna sokkal jobb pilóta volt, amit Prost nem tudott feldolgozni, ezért rendkívül ravasz módon igyekezett a csapaton belül kivételezett helyzetbe kerülni. - Niki Lauda Kétféle autóversenyző létezik: az egyik mindent megtesz a pályán azért, hogy ő legyen a legjobb(Ayrton Senna), a másik, a politizáló fajta a bokszutcában harcol elszántan, minden lehetséges eszközzel igyekszik a csapattársát bemocskolni, lejáratni és így akar előnyhöz jutni(Alain Prost). -Niki Lauda |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 1,417 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 December 9th - 17:00 |