Csevegőfórum, A fórumozók kikapcsolóhelye |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Csevegőfórum, A fórumozók kikapcsolóhelye |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
Kolo, le van tiltva a leveleződ, tehát akkor itt kérdem meg: hol keressem a verdádat a honlapon belül? Hirdetéseknél?
Nem találtam meg. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Mika&Kimi fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,682 Regisztrált: 3-October 09 Innen: Debrecen Azonosító: 4,624 ![]() |
Kolo, le van tiltva a leveleződ, tehát akkor itt kérdem meg: hol keressem a verdádat a honlapon belül? Hirdetéseknél? Nem találtam meg. Van olyan,hogy tagok ,albumok.Éder név. ![]() -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Mika&Kimi fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,682 Regisztrált: 3-October 09 Innen: Debrecen Azonosító: 4,624 ![]() |
Ilyet nem találok. Lehet csak regisztrált tagok előtt publikus ez a rész? Veteran-autó.hu Teljesen nyilvános,csak a kereső,sok oldalt kidob,a JÓ TALÁLAT A Veteran-autó.hu , Veteránautó.hu-nem jó. Erre sok lapot kidob a goggle.Ki dob egy olyat :Veteran-auto.hu,Restaurálás,szerviz leirás,amerikai kocsi. Ez a jó. van olyan ,Közösség,söfőr szálló vagy parkoló A hozzászólást -kolo- szerkesztette a következő időpontban: Apr 28 2011, 09:20 -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kolo, le van tiltva a leveleződ, tehát akkor itt kérdem meg: hol keressem a verdádat a honlapon belül? Hirdetéseknél? Nem találtam meg. Hogy lehet a levelezőt engedélyezni? ![]() -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Magyarok árulják külföldi honlapon.Ez egy másolat,T-55 alapra építve. ára12900000dolár. -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
![]() ![]() Én tanulgatok egész hétvégén, nem is baj, hogy majd esik, mert ma is nehéz volt itt bent maradni a könyv fölött. ![]() Nem ám! Nemsokára indulunk! ![]() ![]() Lehet majd telóról felnézek, ha nem leszek túl részeg. ![]() ![]() ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 4,269 Regisztrált: 30-July 08 Innen: Románia,Szatmárnémeti Azonosító: 989 ![]() |
Nem ám! Nemsokára indulunk! ![]() ![]() Lehet majd telóról felnézek, ha nem leszek túl részeg. ![]() ![]() ![]() Akkor neked jó piálgatást, szórakozást! ![]() Nálunk általában ez a hétvége ugyanolyan mint a többi, legalábbis mi nem csinálunk nagy ügyet vagy felhajtást belőle. -------------------- KOS-A vakmerő
Energikus.Vállalkozó szellemű és természetes.Magabiztos és lelkes.Vicces.Szereti a kihívást.Nagyon türelmetlen, néha önző.Lobbanékony(könnyű felmérgesíteni).Lendületes, szenvedélyes és éleseszű.Társaságkedvelő.Hamar elveszti az érdeklődését-könnyen unatkozik.Egoista.Bátor és rámenős. „Néha kellenek olyan kihívások az embernek, amik úgy tűnnek, hogy elképzelhetetlenek.” -Alain Prost |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A hozzászólást -kolo- szerkesztette a következő időpontban: Apr 29 2011, 08:14 -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Soha nem találtam volna meg. ![]() Táphordás, tengeri behordás? Utánfutó nem ismert Debrecen környékén? ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Soha nem találtam volna meg. ![]() Táphordás, tengeri behordás? Utánfutó nem ismert Debrecen környékén? ![]() 4zsák tápnak fölösleges,tengerit már utánfutóval hordtam be a goréba ![]() -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Múlt héten csütörtökön kisöcsém keresztanyja felhívott, hogy lennék-e a legkisebb gyermekük keresztapukája. Tegnap délelőtt 11 magasságában keresztapa lettem. Tündéri kis keresztlányom van, úgyhogy irigykedhettek.
![]() ![]() Persze mind az 5 kisgyerek nagyon édes. De a szülők, nagyszülők, nagybácsik, mind-mind igazi jó emberek. Jó volt náluk lenni, jó hozzájuk tartozni. Hogy milyen érzés, amikor fogod keresztelő alatt a kisbabát, és néz rád nagy kerek szemekkel? Szavakkal nem kifejezhető. Életre szóló, felejthetetlen pillanat, az biztos. Ráadásul mindez ott történt, ahol egykor engem tartott a keresztapám, és állítólag én néztem rá úgy, ahogy most rám a kis keresztlányom. -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Múlt héten csütörtökön kisöcsém keresztanyja felhívott, hogy lennék-e a legkisebb gyermekük keresztapukája. Tegnap délelőtt 11 magasságában keresztapa lettem. Tündéri kis keresztlányom van, úgyhogy irigykedhettek. ![]() ![]() Persze mind az 5 kisgyerek nagyon édes. De a szülők, nagyszülők, nagybácsik, mind-mind igazi jó emberek. Jó volt náluk lenni, jó hozzájuk tartozni. Hogy milyen érzés, amikor fogod keresztelő alatt a kisbabát, és néz rád nagy kerek szemekkel? Szavakkal nem kifejezhető. Életre szóló, felejthetetlen pillanat, az biztos. Ráadásul mindez ott történt, ahol egykor engem tartott a keresztapám, és állítólag én néztem rá úgy, ahogy most rám a kis keresztlányom. Fogadd gratulációmat.Nagybácsi szerepben már volt alkalmam csöppséget karjaimban tartani.Leírhatatlan érzés. ![]() -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Fogadd gratulációmat.Nagybácsi szerepben már volt alkalmam csöppséget karjaimban tartani.Leírhatatlan érzés. ![]() Köszi. ![]() -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Olcsóbb, mint egy saját gyerek, kábé egy NASA űrprogramnyival. ![]() Bizony a család alapítás megfontolást igényel,egy gyerekre számitól,mire születik 3-iker. ![]() -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az már egy közepes afrikai állam éves költségvetése. Mellesleg az According to Jim mai epizódjában volt a következő: "Ikrek? De hiszen csak egyszer szexeltünk!" ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- A hivatásos magatartás a legjobb védőpajzs életre-halálra, csak a szent meg az amatőr játszik
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ![]() ![]() Lehet, hogy egy UFO műve. Amelyiket a múltkor linkeltem neked, hogy téged is meglátogatott pop cornozás közben. Úgy tűnik, csak barátod anyósát nem hajlandók elvinni. ![]() -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,834 Regisztrált: 9-May 09 Azonosító: 3,508 ![]() |
Múlt héten csütörtökön kisöcsém keresztanyja felhívott, hogy lennék-e a legkisebb gyermekük keresztapukája. Tegnap délelőtt 11 magasságában keresztapa lettem. Tündéri kis keresztlányom van, úgyhogy irigykedhettek. ![]() ![]() Persze mind az 5 kisgyerek nagyon édes. De a szülők, nagyszülők, nagybácsik, mind-mind igazi jó emberek. Jó volt náluk lenni, jó hozzájuk tartozni. Hogy milyen érzés, amikor fogod keresztelő alatt a kisbabát, és néz rád nagy kerek szemekkel? Szavakkal nem kifejezhető. Életre szóló, felejthetetlen pillanat, az biztos. Ráadásul mindez ott történt, ahol egykor engem tartott a keresztapám, és állítólag én néztem rá úgy, ahogy most rám a kis keresztlányom. Gratulálok, Forza! ![]() Én ugyanígy éreztem, mikor először megpillantottam az unokaöcsémet és a kishúgomat. Felejthetetlen pillanat, egy életre szóló. Gondolom, hasonló érzés lesz, mikor majd egyszer sajátom lesz... ![]() A hozzászólást -victory- szerkesztette a következő időpontban: May 1 2011, 03:50 -------------------- Winner of Roland Garros: 2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Winner of Wimbledon: 2008, 2010 Winner of Australian Open: 2009 Winner of US Open: 2010, 2013 Guillermo Canas: "Nadal nem egyszerűen megver, Ő kicsinálja a játékodat!" |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2021 January 15th - 14:47 |