FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2015, Monte-Carlo, 2015. május 21-24. |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2015, Monte-Carlo, 2015. május 21-24. |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Alonso WDC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,371 Regisztrált: 20-July 08 Innen: Budapest Azonosító: 941 ![]() |
A kevés európai futam közül pont ezt a szart kell megtartani mindenáron.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Egy rohadt nagy káoszfutam legyen. Mégegy ilyen unalmas futamot mint a mait nem birnák ki.
-------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
1. Hamilton
2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikkönen Pole: Hamilton FL: Hamilton Rosberg meg figyeljen, el ne felejtse elfékezni az 5-ös kanyart! Aztán csak óvatosan. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Alonso WDC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,371 Regisztrált: 20-July 08 Innen: Budapest Azonosító: 941 ![]() |
Mivel Hamiltonnak sose akar itt összejönni, ezért szerintem Rosberg behúzza.
A Red Bull talán kihúzza büntetés nélkül, de szerintem Kanadában vagy Ausztriában már tuti nem. Évente egyszer ezt a szart is ki kell bírni, jó verseny itt max. akkor lesz, ha lesz valami roncsderbi amivel még a Manor is pontot szerezhet. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
A két Williams eddig szégyen.
-------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 677 Regisztrált: 30-May 14 Azonosító: 6,816 ![]() |
Mivel Hamiltonnak sose akar itt összejönni, ezért szerintem Rosberg behúzza. A Red Bull talán kihúzza büntetés nélkül, de szerintem Kanadában vagy Ausztriában már tuti nem. Évente egyszer ezt a szart is ki kell bírni, jó verseny itt max. akkor lesz, ha lesz valami roncsderbi amivel még a Manor is pontot szerezhet. vagy pont azért ideje hogy összejöjjön mert mindig elöl egerészett. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,413 Regisztrált: 7-January 10 Azonosító: 5,245 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 677 Regisztrált: 30-May 14 Azonosító: 6,816 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Rakka la perpetuo paladino ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 7,098 Regisztrált: 30-January 08 Innen: Miskolc Azonosító: 444 ![]() |
A két Williams eddig szégyen. jajj... Fejezd màr be. Anno lehülyèztèl mert azt ìrtam mìg Domi meg Monti lesznek a gòrèk a Ferka nem lesz vilàgbajnok. Kìvàncsi lennèk anno 2006-ban mit mondtàl Alonsoròl akinek èvekig a se.... ...... Vettelről Rajkòròl jobb nem beszèlni. Valamint Massàròl. Egyenlőre hiàba van vègre egyben a csapat a fejlesztèsek ugyanùgy zsàkutcàt mutatnak. Az hogy a Williams kiàll magàèrt miért elitèlendő? Fœleg hogy az egyik volt istenìtett pilòtàd vezeti. Tavaly mèg a Ferrari volt szègyen. Sőt èveken àt szègyen volt az egèsz brigàd Alonsoddal együtt aki egy "szaros" Petrovot se tudott megelőzni a VB cìmèrt. Szàllj le a földre. -------------------- Egyik legnagyobb
Mario Illien: Kimi egy igazi verseny-állat. Mikor autóba ül, nem néz se jobbra, se balra, csak egy cél lebeg előtte: a győzelem. A Forma-1-re született, és véleményem szerint még rengeteg fantasztikus eredményt fog elérni a jövőben. Ron Dennis: A Japán GP-t nem a kocsi tapadása, gyorsasága, hanem a szìvből jövő győzni akaràs döntötte el. hihetetlenül laza, mégis megfontolt. Ebből a szempontból még Mika-tt /Hakkinent/ is felülmúlja.[b]Semmitől sem ijed meg, és az autó viselkedésével kapcsolatban nincs szüksége útmutatásra, pedig a tapasztalatunknak köszönhetően sokat segíthetnénk neki. Visit My Website XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 211 Regisztrált: 3-May 09 Innen: Bátonyterenye Azonosító: 3,432 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Rakka la perpetuo paladino ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 7,098 Regisztrált: 30-January 08 Innen: Miskolc Azonosító: 444 ![]() |
A vitátokban nem akarok beszállni, de az idézett részt miből gondolod? A fejlesztések fent vannak mindkét autón. fent vannak. Előre lèpès van? -------------------- Egyik legnagyobb
Mario Illien: Kimi egy igazi verseny-állat. Mikor autóba ül, nem néz se jobbra, se balra, csak egy cél lebeg előtte: a győzelem. A Forma-1-re született, és véleményem szerint még rengeteg fantasztikus eredményt fog elérni a jövőben. Ron Dennis: A Japán GP-t nem a kocsi tapadása, gyorsasága, hanem a szìvből jövő győzni akaràs döntötte el. hihetetlenül laza, mégis megfontolt. Ebből a szempontból még Mika-tt /Hakkinent/ is felülmúlja.[b]Semmitől sem ijed meg, és az autó viselkedésével kapcsolatban nincs szüksége útmutatásra, pedig a tapasztalatunknak köszönhetően sokat segíthetnénk neki. Visit My Website XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 211 Regisztrált: 3-May 09 Innen: Bátonyterenye Azonosító: 3,432 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,275 Regisztrált: 21-June 14 Azonosító: 6,822 ![]() |
jajj... Fejezd màr be. Anno lehülyèztèl mert azt ìrtam mìg Domi meg Monti lesznek a gòrèk a Ferka nem lesz vilàgbajnok. Kìvàncsi lennèk anno 2006-ban mit mondtàl Alonsoròl akinek èvekig a se.... ...... Vettelről Rajkòròl jobb nem beszèlni. Valamint Massàròl. Egyenlőre hiàba van vègre egyben a csapat a fejlesztèsek ugyanùgy zsàkutcàt mutatnak. Az hogy a Williams kiàll magàèrt miért elitèlendő? Fœleg hogy az egyik volt istenìtett pilòtàd vezeti. Tavaly mèg a Ferrari volt szègyen. Sőt èveken àt szègyen volt az egèsz brigàd Alonsoddal együtt aki egy "szaros" Petrovot se tudott megelőzni a VB cìmèrt. Szàllj le a földre. A te röfögéseidet olvasva mindig eszembe jut a mondás, hogy a butaságnál csak egy rosszabb: a tevékeny butaság. Komolyan mondom, meg ne sértődj, de se füle, se farka nincs ennek a sok zöldségnek, amiket ideventillálsz nekünk napi szinten, ellenben tisztán úgy érzem, hogy esik az IQ-m, ahányszor olvasom ezeket. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A te röfögéseidet olvasva mindig eszembe jut a mondás, hogy a butaságnál csak egy rosszabb: a tevékeny butaság. Komolyan mondom, meg ne sértődj, de se füle, se farka nincs ennek a sok zöldségnek, amiket ideventillálsz nekünk napi szinten, ellenben tisztán úgy érzem, hogy esik az IQ-m, ahányszor olvasom ezeket. ha én lennék a modi már kint is lennél 3 napra ezért. egy kis adalék a tankolás bevezetéséhez: The regulations were changed for 2009. KERS and slick tires were introduced as well as cleaner bodywork. Despite that, overtakes failed to increase much from 2008. Then, come 2010, refuelling is banned and overtaking nearly doubles. The average overtakes per dry race in 2009 was 10.4, marginally down on the 10.54 from 2008. In 2010, the average overtakes for a dry race rose to 21.33. The only significant change in regulation from 2009 to 2010 was the banning of refuelling. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Level awesome ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 352 Regisztrált: 26-May 08 Innen: Dinnyés Azonosító: 797 ![]() |
ha én lennék a modi már kint is lennél 3 napra ezért. egy kis adalék a tankolás bevezetéséhez: The regulations were changed for 2009. KERS and slick tires were introduced as well as cleaner bodywork. Despite that, overtakes failed to increase much from 2008. Then, come 2010, refuelling is banned and overtaking nearly doubles. The average overtakes per dry race in 2009 was 10.4, marginally down on the 10.54 from 2008. In 2010, the average overtakes for a dry race rose to 21.33. The only significant change in regulation from 2009 to 2010 was the banning of refuelling. Amondó vagyok,hogy inkább legyen 10-15 előzés egy versenyen de az ELŐZÉS legyen.Ne ilyen DRS-es lepkefing kikerülésekből 30... Más:Én vagyok az egyetlen aki nem érti, hogy ezen a pályán minek tartanak amúgy versenyt?Értem én, hogy luxus-fényűzés meg minden, de ez a "pálya" versenyzésre teljes mértékben alkalmatlan.Mondjuk évek óta nincs verseny a Forma 1-ben, de őszintén ez a nagydíj kinek hiányozna?Itt csak akkor lehet érdemi történés ha a Mercedesek tolatva indulnak vagy ha jön egy ki..szott nagy eső/zivatar. Ámen! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 400 Regisztrált: 17-March 14 Azonosító: 6,786 ![]() |
Még mindig Rosberg a favorit itten ... Pedig nem kezdett fényesen, és kérdés összeszedi e magát holnapra. Míg Hamilton magabiztos és nyilván nagyon akar nyerni pont itt - ezen a pályán amit több nagyokos ezen a fórumon leírna. Minék néznek az ilyenek F1-et ? Már az. ahogy száguldanak centikre a korlát mellett 200-on felül is egy látvány. Ez a pálya egy fogalom, legenda, tradíció. Az F1 alapvető része. Aki ezt nem érti, az tényleg jobb ha átmegy valami amcsi versenyekre ..
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
Elég nagy volt a különbség Lajos meg Rózsi versenytempója közt. 14-es pole idő lesz. Aki nem érti "mi a fasznak ide verseny", az takarodjon nintendózni. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Amondó vagyok,hogy inkább legyen 10-15 előzés egy versenyen de az ELŐZÉS legyen.Ne ilyen DRS-es lepkefing kikerülésekből 30... Más:Én vagyok az egyetlen aki nem érti, hogy ezen a pályán minek tartanak amúgy versenyt?Értem én, hogy luxus-fényűzés meg minden, de ez a "pálya" versenyzésre teljes mértékben alkalmatlan.Mondjuk évek óta nincs verseny a Forma 1-ben, de őszintén ez a nagydíj kinek hiányozna?Itt csak akkor lehet érdemi történés ha a Mercedesek tolatva indulnak vagy ha jön egy ki..szott nagy eső/zivatar. Ámen! amit beírtam az pont arról szól hogy a tankolás bevezetése önmagában csökkentette előzések számát. nincs ott semmi DRS. egyébként szerintem az első szárnyakat leszabályoznák hogy csak annyira lehetne bonyolult mint 89 környékén akkor DRS nélkül is sokkal több előzés lenne. mivel a kocsi teljesítményét sokkal kevésbé befolyásolná a primitív aero miatt hogy más mögött halad-e. amikor elkezdtem néni az f1et 25 éve én már akkor is vágtam milyen tradíciója van ennek a versenynek, pedig akkor még csak egy kamasz hülyegyerek voltam, komolyan tőlem akár vadászgépekkel is körözhetnének ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
ha én lennék a modi már kint is lennél 3 napra ezért. egy kis adalék a tankolás bevezetéséhez: The regulations were changed for 2009. KERS and slick tires were introduced as well as cleaner bodywork. Despite that, overtakes failed to increase much from 2008. Then, come 2010, refuelling is banned and overtaking nearly doubles. The average overtakes per dry race in 2009 was 10.4, marginally down on the 10.54 from 2008. In 2010, the average overtakes for a dry race rose to 21.33. The only significant change in regulation from 2009 to 2010 was the banning of refuelling. Ha én lennék, te permbanon lennél. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
jajj... Fejezd m?r be. Anno lehüly?zt?l mert azt ?rtam m?g Domi meg Monti lesznek a g?r?k a Ferka nem lesz vil?gbajnok. K?v?ncsi lenn?k anno 2006-ban mit mondt?l Alonsor?l akinek ?vekig a se.... ...... Vettelről Rajk?r?l jobb nem besz?lni. Valamint Mass?r?l. Egyenlőre hi?ba van v?gre egyben a csapat a fejleszt?sek ugyan?gy zs?kutc?t mutatnak. Az hogy a Williams ki?ll mag??rt miért elit?lendő? F?leg hogy az egyik volt isten?tett pil?t?d vezeti. Tavaly m?g a Ferrari volt sz?gyen. Sőt ?veken ?t sz?gyen volt az eg?sz brig?d Alonsoddal együtt aki egy "szaros" Petrovot se tudott megelőzni a VB c?m?rt. Sz?llj le a földre. Most hiába durrogsz, mert olyan pályákon, ahol az átlagosnál több leszorító erőre van szükség ott a Williams gyenge... Ezért rosszak esőben is. Többek között. Nem mellesleg, amiket írtál nem tudom hogy jön ide. A hozzászólást -Pepperoni- szerkesztette a következő időpontban: May 22 2015, 07:47 -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2021 January 23rd - 07:59 |