Button egyre jobban félti bajnoki előnyét |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Button egyre jobban félti bajnoki előnyét |
Guest_STARTER_NAME_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Hozzászólások a következő cikkhez: Button egyre jobban félti bajnoki előnyét
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,171 Regisztrált: 10-November 08 Azonosító: 1,412 ![]() |
Jaj de tudom sajnalni
![]() ![]() ![]() A hozzászólást -wodnei- szerkesztette a következő időpontban: Aug 30 2009, 08:17 -------------------- Kulfoldi vagyok es tanulok magyarul irni.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Mclaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 3,613 Regisztrált: 2-August 07 Innen: Tatabánya Azonosító: 108 ![]() |
Hozzászólások a következő cikkhez: Button egyre jobban félti bajnoki előnyét Az a helyzet hogy a többi csapat megrázta magát és nehezen de versenyképesek kezdenek lenni mig a Brawnál kezd előjönni a sofőr képességei..(Bari.) ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Fernando-Fan/1981.07.29./ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2,261 Regisztrált: 9-January 09 Innen: Északi szélesség xy Nyugati hosszúság xD ;) Azonosító: 1,820 ![]() |
Hozzászólások a következő cikkhez: Button egyre jobban félti bajnoki előnyét érdekes h mindig az autó hibás... Szerintem 1Rubens vb-re jobban emlékeznének az emberek, mint 1Button vb-re Most már mindenki láthatja h év elején nagy mákos volt, sőt eddig mindig Szerintem esélye nem lesz azokat megelőznie akik előtte vannak -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Forma1 rajongó (McLaren szúrkoló!) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 959 Regisztrált: 7-September 08 Innen: Bp Azonosító: 1,101 ![]() |
Hozzászólások a következő cikkhez: Button egyre jobban félti bajnoki előnyét Szerintem is féltheti! Egyre jobbak a többiek! Talán még a csapattársa is megelőzi! Egyre jobb versenyek lesznek és izgúlhatunk a végéig ki lesz a VB-s! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 417 Regisztrált: 5-January 08 Innen: Budapest Azonosító: 399 ![]() |
Kösd fel a liberot Button
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Michael Schumacher: "Mögötted lesznek sokan, fogják a kezed gondolatban. Ha mégsem neked ragyog a nap, belül úgy is tudod. Aki igaz szívvel küzdött, nem kell fejet hajtania. Mert Övé a múlt, jelen és jövő. S minden igaz diadal!" Michael Schumacher 4ever!!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 10 Regisztrált: 30-March 09 Azonosító: 2,846 ![]() |
Nem szeretnék összeesküvés-elméletet gyártani, de szerintem a gyengélkedés mögött nem feltétlen Button, hanem inkább Brawn áll
![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
Nem szeretnék összeesküvés-elméletet gyártani, de szerintem a gyengélkedés mögött nem feltétlen Button, hanem inkább Brawn áll ![]() ![]() Nem meglepő. Tavaly a piszok gyenge Hondából is többet ki tudott hozni Barri. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 14 Regisztrált: 22-August 09 Innen: Várpalota Azonosító: 4,273 ![]() |
Ami ezt illetti Barrinak Szurkolok h nyerje meg a VB-t csodás lenne nem???
-------------------- <(^^,)> <[Kimi Räikkönen a legjobb]> <(^^,)>
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,389 Regisztrált: 20-March 08 Azonosító: 617 ![]() |
Nem szeretnék összeesküvés-elméletet gyártani, de szerintem a gyengélkedés mögött nem feltétlen Button, hanem inkább Brawn áll ![]() ![]() Köszi, hogy leírtad helyettem így nem fárasztom magam. Egyetértek főleg ezzel:"nyomás alatt sehol nincs Button" |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 52 Regisztrált: 25-November 07 Innen: Hungary Azonosító: 354 ![]() |
Csak azt nem értem hogy miért mondja azt hogy nem jó az autó, amikor a csapattársa alatt úgy néz ki minden OK.
Bár mondjuk azt mégsem mondhatja hogy elbíztam magam, de most már látom hogy hiba volt, bepánikoltam de így meg nem tudok vezetni ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Hozzászólások a következő cikkhez: Button egyre jobban félti bajnoki előnyét Reméljük, nem alaptalanul. -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 360 Regisztrált: 13-May 09 Innen: Érd Azonosító: 3,566 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,389 Regisztrált: 20-March 08 Azonosító: 617 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Forza Ferrari!!! Mindörökké Prost!!! ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 400 Regisztrált: 12-March 08 Innen: Dunakeszi Azonosító: 510 ![]() |
Hozzászólások a következő cikkhez: Button egyre jobban félti bajnoki előnyét Még szerencse, hogy nem vezették be Bernie ötletét az éremrendszerrel. Ugyanis akkor ma Button VB lett volna. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Csakis az ICE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 655 Regisztrált: 31-October 07 Innen: Magyarország/Eger Azonosító: 285 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2021 January 23rd - 20:34 |