Fontos Közlemény, Az életünket befolyásoló legfontosabb dolgok megvitatása. |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Fontos Közlemény, Az életünket befolyásoló legfontosabb dolgok megvitatása. |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
259 Ft a Krušovice az Auchanban.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
259 Ft a Krušovice az Auchanban. ![]() Jó topik, jó nyitó hsszel. ![]() Van barna is? (Múlt héten a tecsóban is ákciós volt, de csak világos volt a pócon. -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
![]() Jó topik, jó nyitó hsszel. ![]() Van barna is? (Múlt héten a tecsóban is ákciós volt, de csak világos volt a pócon. A semminél azért az is jobb. ![]() Nálunk nem rég a Stella volt 200 Ft alatt a Sparban. (Ha már itt tartunk, igazából semminek nem tudom fejből az árát, csak sörét. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
A Krusovice még import ugye, nem valami licenszelt soproni/borsodi takony? Igen, az még eredeti. Asszem a Pilsner is az. -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Porondmester vagyok a cirkuszban! :) Alonso és Kubica fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,409 Regisztrált: 2-April 09 Innen: Magyarország/Csorvás/Orosháza/Békéscsaba Azonosító: 2,903 ![]() |
A semminél azért az is jobb. ![]() Nálunk nem rég a Stella volt 200 Ft alatt a Sparban. (Ha már itt tartunk, igazából semminek nem tudom fejből az árát, csak sörét. ![]() Milyen jó, hogy különbözőek az emberek....a férfiak a nők.... én a cukor árakkal vagyok így. ![]() -------------------- "Fernando furcsán vezet, és hatalmas tempóval megy a kanyarokba. Szingapúrban néhány körön keresztül mögötte voltam, és azt kérdeztem, hogy ő meg mit művel? Annyira tetszett, hogy legszívesebben tapsoltam volna."
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 768 Regisztrált: 7-October 09 Innen: Agram Azonosító: 4,667 ![]() |
A Krusovice még import ugye, nem valami licenszelt soproni/borsodi takony? Hát igen, ez fontos, én most már minden sörön megnézem, hogy IMPORT-E (pl. a magyar, a horvát és a szerb Staropramen használhatatlan, a Heineken szintén gyenge...) A Pilsner urquellt tudomásom szerint csak és kizárólag Csehországban főzik, ezért olyan is! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát igen, ez fontos, én most már minden sörön megnézem, hogy IMPORT-E (pl. a magyar, a horvát és a szerb Staropramen használhatatlan, a Heineken szintén gyenge...) A Pilsner urquellt tudomásom szerint csak és kizárólag Csehországban főzik, ezért olyan is! Igen, úgy tűnik a Dreher csak forgalmazza. http://www.dreherrt.hu/portal/main.php?heading_id=15 -------------------- Fuck imageshack.
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,281 Regisztrált: 8-June 08 Azonosító: 822 ![]() |
Hát igen, ez fontos, én most már minden sörön megnézem, hogy IMPORT-E (pl. a magyar, a horvát és a szerb Staropramen használhatatlan, a Heineken szintén gyenge...) A Pilsner urquellt tudomásom szerint csak és kizárólag Csehországban főzik, ezért olyan is! hát, én óriásit csalódtam, amikor láttam, hogy "magyar lett" a Staro is... a Stella, ami felmerült, az már régóta bőcsi (apámat húzom is vele, hogy drágábban issza a Borsodit ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 580 Regisztrált: 8-July 13 Azonosító: 6,713 ![]() |
Felénk a Jelen Pivo meg a Lav Pivo a két "mainstream" márka. Ezekhez is vagyok hozzászokva, amikor Magyarországon tartózkodom, messze elkerülöm a magyar söröket, ótvar a minősége és az íze mindnek, amit kóstoltam (Borsodi, Soproni, Arany Ászok, valami Pécsi akármi, Kőbányai). A Tuborg, Heineken és társai itt ilyen "puncisörnek" számítanak, vagyis az én társasági körömben biztosan
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Felénk a Jelen Pivo meg a Lav Pivo a két "mainstream" márka. Ezekhez is vagyok hozzászokva, amikor Magyarországon tartózkodom, messze elkerülöm a magyar söröket, ótvar a minősége és az íze mindnek, amit kóstoltam (Borsodi, Soproni, Arany Ászok, valami Pécsi akármi, Kőbányai). A Tuborg, Heineken és társai itt ilyen "puncisörnek" számítanak, vagyis az én társasági körömben biztosan ![]() Én megiszom mindkettőt de pl. barátnőmnek lav-tól megfájdul a feje. Nekem is volt már. Valamit nagyon elbasztak. Régen más volt az íze és most nem azokra a régi barna meg zöld üveges érára gondolok hanem közelebbi múltban. Egyébként nekem a Tuborgtól nem kell jobb. Leszarom ki mit gondol, nekem az tetszik. ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLarenben bizakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,819 Regisztrált: 16-March 08 Azonosító: 585 ![]() |
Sajnos ezeket a jó magyar söröket is elcseszik a kukoricagrízzel, meg a kukoricadarával. Én szerettem a Drehert régebben,igaz most is megiszom, de semmi köze sincs már a régebbi minőségéhez, ízéhez. Staroprament ittam mostanában és még úgy is jobban esett, hogy az is a magyar verzió volt.
Az a baj, hogy a kézműves söröket nem lehet megfizetni, a jobb fajta söröket meg erre nem is nagyon árulják, pedig lehet, hogy lenne rá kereslet. ![]() A hozzászólást -vingaal- szerkesztette a következő időpontban: Jun 27 2014, 11:05 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 768 Regisztrált: 7-October 09 Innen: Agram Azonosító: 4,667 ![]() |
Felénk a Jelen Pivo meg a Lav Pivo a két "mainstream" márka. Ezekhez is vagyok hozzászokva, amikor Magyarországon tartózkodom, messze elkerülöm a magyar söröket, ótvar a minősége és az íze mindnek, amit kóstoltam (Borsodi, Soproni, Arany Ászok, valami Pécsi akármi, Kőbányai). A Tuborg, Heineken és társai itt ilyen "puncisörnek" számítanak, vagyis az én társasági körömben biztosan ![]() Hát nem tudom, szerintem a csapolt Soproni jobb a Jelennél is, meg a Lavnál is, tavaly nyáron a lehető legtöbb szerb sört végigpróbáltam, de nekem túl édes mind. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Hát nem tudom, szerintem a csapolt Soproni jobb a Jelennél is, meg a Lavnál is, tavaly nyáron a lehető legtöbb szerb sört végigpróbáltam, de nekem túl édes mind. Ez szerintem nemzetfüggő is. Mert ugye a hazai söröket fogyasztjuk a legtöbbet és annak az ízvilágához illeszkedünk. -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 580 Regisztrált: 8-July 13 Azonosító: 6,713 ![]() |
Hát nem tudom, szerintem a csapolt Soproni jobb a Jelennél is, meg a Lavnál is, tavaly nyáron a lehető legtöbb szerb sört végigpróbáltam, de nekem túl édes mind. Azt szögezzük le, hogy én nem csapolt formában ittam, hanem "limenkás" kiszerelésben (dobozos). A Dreher íze számomra egyébként jó, az valamiért tetszik ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() nevenincs user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,321 Regisztrált: 12-February 10 Azonosító: 5,533 ![]() |
Vettem Quilmest az argentinok meccsére. Kb Lavezzi mai játékához tudnám hasonlítani. Ittam már jobb sört is, de meccsnéző sörnek elment. Van egy kis savanykás íze, kicsit ilyen üdítőital szerű.
![]() |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
![]() ... hozzászólás. TAPS. Éljek én. :3 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Még Fontosabb Közlemény:
379 forint a hoegaarden a tescoban.* *0.33, és nem tudom, hogy mindenhol-e, de a kálvinnál a tesco expressben ennyi vót -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 December 7th - 00:36 |