F1 LIGA 2011, Minden, ami F1liga... |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F1 LIGA 2011, Minden, ami F1liga... |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 1,417 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Gondoltam indítok egy témát az idei ligának... Hajrá!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 19 Regisztrált: 8-March 10 Innen: Nyíregyháza Azonosító: 5,790 ![]() |
Remélem ez bejön majd:
Alguersuari Heidfeld Motor: Lotus Karosszéria: Sauber Személyzet: Marussia ![]() -------------------- "Egy különös dolog, amit a Forma-1 nyújt neked, hogy tudod, mindig veszélynek vagy kitéve. A sebesülés veszélye, a halál veszélye. Ez az életed részét képezi, és neked mindkét arcodat, a szakértőt is és a rideg magatartást is el kell dobnod magadtól. És én túlságosan szeretem ahhoz, hogy eldobjam magamtól."
Ayrton Senna |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
Az AbsolutVodka liga várja régi és új tagjait 2001-2009 legütősebb slágereivel.
Kimi a legjobb. ennyi. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 3,569 Regisztrált: 8-May 08 Azonosító: 746 ![]() |
Az AbsolutVodka liga várja régi és új tagjait 2001-2009 legütősebb slágereivel. Kimi a legjobb. ennyi. ![]() Bebocsájtást kértem a ligába ! ![]() -------------------- " Mivel nőből vagyok, nem mondom ki, amit akarok; de fenntartom a jogot arra,
hogy hisztizzek ha nem kapom meg." "Nem hittem hogy valaha ilyent írok,de nagy Respect Rajkónak.Egy árva mukkot nem szólt soha mikor Massa keménykedett ellene,és soha nem követelt kivételezett státuszt!Egy korrekt versenyző,rá kell hogy jöjjek.Csalonso a lába nyomát sem csókolhatná meg emberileg." by:Szlavo |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Germanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,894 Regisztrált: 6-September 07 Innen: Budapest Azonosító: 144 ![]() |
Idén is lesz F1vilag forum liga az aktív tagoknak?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,103 Regisztrált: 24-September 08 Azonosító: 1,171 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 164 Regisztrált: 25-March 08 Innen: Miskolc Azonosító: 647 ![]() |
Tudom, hogy nagy változtatás, de nem lehetne azt megcsinálni, hogy ne lássuk egymás csapatát a következő futamra, hanem az előző futamon használtat. Mert például így a végjátékban lemásolom a mögöttem lévőét és nem tud elém kerülni. Simán vissza lehet ezzel élni(bár ez ha nincs nyeremény, nem olyan fontos) :-/
A másik kérdésem pedig, hogy most nem lesznek nyeremények? Vagy csak nem publikusak? Választ előre is köszönöm. A hozzászólást -Ati08- szerkesztette a következő időpontban: Mar 20 2011, 09:38 -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 1,417 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Tudom, hogy nagy változtatás, de nem lehetne azt megcsinálni, hogy ne lássuk egymás csapatát a következő futamra, hanem az előző futamon használtat. Mert például így a végjátékban lemásolom a mögöttem lévőét és nem tud elém kerülni. Simán vissza lehet ezzel élni(bár ez ha nincs nyeremény, nem olyan fontos) :-/ A másik kérdésem pedig, hogy most nem lesznek nyeremények? Vagy csak nem publikusak? Választ előre is köszönöm. Szia Ati, Ez már sokunkban felmerült, de az elején talán ennek nincs sok jelentősége... esetleg később bevezethetjük, hogy ne lássuk más "két futam közti" csapatmódosításait... Nyeremények... Tárgyalások folynak, bízunk abban, hogy idén is lesznek nyeremények, de egyelőre ezekről még nem tudunk - így nem is akarunk - nyilatkozni... ![]() Fafa |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2 Regisztrált: 22-March 11 Azonosító: 6,216 ![]() |
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a szabályzatban azt olvastam, hogy "A csapatnál a két versenyző helyezésének átlaga, lefelé kerekítve adja meg a helyezést, e szerint változik a csapat értéke", ez azt jelenti, hogy ha nekem van 1 RedBullom és ők monjuk 1 és 2 lesznek akkor annak az átlaga lefele kerekítve 1 és akkor az első helyezés után járó csapat pontot kapom(45 pont) meg és nem a 1 és 2 után járót(45p+35p) vagy ez teljesen másra vonatkozik? Válaszokat előre is köszönöm. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Halálosan elfogult Ferrari és Massa drukker ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 292 Regisztrált: 31-March 09 Innen: Paks mellett Azonosító: 2,870 ![]() |
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a szabályzatban azt olvastam, hogy "A csapatnál a két versenyző helyezésének átlaga, lefelé kerekítve adja meg a helyezést, e szerint változik a csapat értéke", ez azt jelenti, hogy ha nekem van 1 RedBullom és ők monjuk 1 és 2 lesznek akkor annak az átlaga lefele kerekítve 1 és akkor az első helyezés után járó csapat pontot kapom(45 pont) meg és nem a 1 és 2 után járót(45p+35p) vagy ez teljesen másra vonatkozik? Válaszokat előre is köszönöm. Nem, te a 45p-t és a 35p-t megkapod. Ez arra vonatkozik hogy az egyes csapatoknak az ára mennyivel változik és ezt az árfolyamnál tudod megnézni. Remélem érthetően fogalmaztam ![]() A hozzászólást -Massa1997- szerkesztette a következő időpontban: Mar 22 2011, 05:54 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2 Regisztrált: 22-March 11 Azonosító: 6,216 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 23-March 11 Azonosító: 6,218 ![]() |
del
szerk:still |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,105 Regisztrált: 26-August 09 Innen: Veszprém Azonosító: 4,324 ![]() |
Perez,Karthikeyan,Virgin és Vörös bikák kétszer.
Remélem bejön. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 164 Regisztrált: 25-March 08 Innen: Miskolc Azonosító: 647 ![]() |
Ligákat mikor lehet rendezni létszám és név szerint?
-------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Ligákat mikor lehet rendezni létszám és név szerint? Nyomj rá az 'összes'-re az oldal teteje felé. Alapértelmezettként csak 'Toplostába' tartozó ligákat mutatja a szűrő, és ott nem lehet rendezni. -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Idén is lesz F1vilag forum liga az aktív tagoknak? Mindjárt bontok-töltök egyet. ![]() -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
No, akkor akit érdekel, lehet jönni csőstül ide.
![]() -------------------- Fuck imageshack.
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
No, akkor akit érdekel, lehet jönni csőstül ide. ![]() Jóváhagyásra várok ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
-------------------- Fuck imageshack.
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018 April 22nd - 07:30 |