Eszmecserék, Beszélgetés az f1ligáról |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Eszmecserék, Beszélgetés az f1ligáról |
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 7-April 09 Azonosító: 3,012 ![]() |
Hello mindenkinek
Nemtom van e valaki aki tudna segíteni... csak érdeklődnék hogy az előző futam után megváltoztattam az egyik pilótám személyét és mivel muszály volt a személyzethez hozzányúltam remélem előnyére. Ezek után ahogy az kell mentetem ki is írta szép zöld bötűkkel hogy érvényes nevezés. Ezek után gondoltam változtatok rajt mé galamit de végül meggondoltam magam, tehát visszavon gomb ![]() És vissza is állította a csapatösszeállítást a mentés előtti állapotba de a pénzt nem adta vissza akkor most hogy is van ez? Se pénz se rendes pilóta? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 1,417 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Hello mindenkinek Nemtom van e valaki aki tudna segíteni... csak érdeklődnék hogy az előző futam után megváltoztattam az egyik pilótám személyét és mivel muszály volt a személyzethez hozzányúltam remélem előnyére. Ezek után ahogy az kell mentetem ki is írta szép zöld bötűkkel hogy érvényes nevezés. Ezek után gondoltam változtatok rajt mé galamit de végül meggondoltam magam, tehát visszavon gomb ![]() És vissza is állította a csapatösszeállítást a mentés előtti állapotba de a pénzt nem adta vissza akkor most hogy is van ez? Se pénz se rendes pilóta? Szia, Nem lehet, hogy félreérted a visszaállítás gomb funkcióját? Szerintünk minden oké. De ha esetleg nem értesz egyet, fejtsd ki bővebben, hátha találunk úgy valamit! Köszi, Fafa |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Halálosan elfogult Ferrari és Massa drukker ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 292 Regisztrált: 31-March 09 Innen: Paks mellett Azonosító: 2,870 ![]() |
Kinek mennyi pontja lett az időmérő után?
Nekem csak 47 pontom lett ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 8 Regisztrált: 28-March 09 Azonosító: 2,807 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Racer, not racing driver !!! ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 169 Regisztrált: 9-August 07 Innen: Magyarország Azonosító: 127 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 164 Regisztrált: 25-March 08 Innen: Miskolc Azonosító: 647 ![]() |
47......... ![]() Húzzál bele , mert mindjárt kidoblak AntiHamilton ligából ![]() A ligák közötti nyertes kap valamit ? A hozzászólást -Ati08- szerkesztette a következő időpontban: Apr 27 2009, 05:42 -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Racer, not racing driver !!! ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 169 Regisztrált: 9-August 07 Innen: Magyarország Azonosító: 127 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 164 Regisztrált: 25-March 08 Innen: Miskolc Azonosító: 647 ![]() |
Lassan mindenhonnan kidobnak........... ![]() ![]() Például ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 55 Regisztrált: 9-April 09 Innen: Magyarország / Páty Azonosító: 3,052 ![]() |
Nekem Ausztrália elég rosszul, Malajzia meg kifejezetten pocsékul sikerült, az utolsó kettőnél viszont kezdtem felzárkózni.
A hozzászólást -Zagyvala- szerkesztette a következő időpontban: Apr 28 2009, 03:06 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Halálosan elfogult Ferrari és Massa drukker ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 292 Regisztrált: 31-March 09 Innen: Paks mellett Azonosító: 2,870 ![]() |
Ez az!
62 pontom lett az időmérő után! Kinek mennyi lett??? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 55 Regisztrált: 9-April 09 Innen: Magyarország / Páty Azonosító: 3,052 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 31-July 09 Azonosító: 4,114 ![]() |
Nem tudja v.ki ha Massa benne van a csapatomban, akkor a következő nagydíjon Schumi eredménye az övének számít?
Vagy adjam el? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Forza Ferrari!!! Mindörökké Prost!!! ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 400 Regisztrált: 12-March 08 Innen: Dunakeszi Azonosító: 510 ![]() |
Nem tudja v.ki ha Massa benne van a csapatomban, akkor a következő nagydíjon Schumi eredménye az övének számít? Vagy adjam el? Ez elég gáz. Olyan ez a liga szervezése, mint az MLSZ. Semmi szervezés!!! angry.gif Kár érte. Pedig.... sad.gif -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 6-April 10 Azonosító: 5,890 ![]() |
Sziasztok Én most kezdtem a játékot
de olyan kevés pénzt van alapból hogy semmi esély normális eredmény elérésre. Valamit rosszul csinálok? vagy talán mindenki így kezdte. Ha esetleg van valami jó tanács azt szívesen veszem. Előre is köszönöm. Sasa79 ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Mclaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 3,613 Regisztrált: 2-August 07 Innen: Tatabánya Azonosító: 108 ![]() |
Sziasztok Én most kezdtem a játékot de olyan kevés pénzt van alapból hogy semmi esély normális eredmény elérésre. Valamit rosszul csinálok? vagy talán mindenki így kezdte. Ha esetleg van valami jó tanács azt szívesen veszem. Előre is köszönöm. Sasa79 ![]() Igy ,sőt még itt is tartunk... ![]() ![]() Szerk: Ha most kezdted még nehezebb lesz mert aki viszonylag olcso volt,az is drágult az eredményei miatt.. A hozzászólást -bonus6- szerkesztette a következő időpontban: Apr 6 2010, 05:29 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 15-April 10 Azonosító: 5,902 ![]() |
azt meg tudja mondani valaki, hogy a felhasználónevemet vagyis a csapatnevet meg lehet-e változtatni, és ha igen,hol?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 24-September 10 Azonosító: 6,093 ![]() |
Biztos van aki régebb óta játszik mint én. látom, hogy van aki FI-Williams-TR el kezd kapott 60pontot-4-5millió és lecseréli egyiket a renaultra + még jobb pilótákat is vesz...már a kezdésnek sem értem, hogyan lehet ilyen erős csapata, visz át pénzt az előző szezonból vagy, hogy?
köszi előre is a választ! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 13-October 10 Azonosító: 6,102 ![]() |
Kedves adminok!
Az év közben történt egy kis anomália a rendszerben amit sokmindenki kihasznált, ezek az emberek nagy része ki is lett zárva a játékból de maradt bent pár ilyen aki ugyan nem kabzsi módon hanem okosan de akkor is csalt. Mivel csak egy játék ezért nem is érdekelne engem ez, viszont az első három helyezet anyándékot kap ami viszont már szemet szúr hogy ott is van ilyen játékos. Nem is szóltam volna ha nem lenne az első háromban. Akit kiemelnék az HIPPI. Véleményem szerint ha szabályosan játszik a kanadai nagydíj előtt nem tudta volna megvenni a Mclarent és a Red-Bull-t egyszerre. Kérném ezt ellenőrizzétek. |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 February 24th - 05:11 |