F1 LIGA 2015, Minden, ami F1liga... |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F1 LIGA 2015, Minden, ami F1liga... |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Sziasztok! Új vagyok az f1ligában és van még mit tanulnom. Elolvastam a szabályokat, meg minden egyebet, de vannak nyitott kérdések bennem. Pontszámításban tudtok pl. nekem segíteni...megértésében. Pl nekem több ponton nem stimmel a saját számításom, és amit a rendszer adott. Olyan versenyzők, akik eredménye nem volt értékelhető pl. Bianchi és akik utána következtek, miért kaphatnak pontot? Nem volt értékelhető az eredményük hivatalosan! Így a Caterham pl miért kapott 6 pontot? Edzésen totál 0 pont, versenyen pedig mindkét pilóta értékelhetetlen eredménnyel zárt!? Ebben a felfogásban a következő eltéréseket találtam: Csapatok: Williams - 26/29?! Időmérőn Massa 9. helye által kapott 2 pontot, Bottas ugye csak 15. lett a váltó csere miatt, ez 0, versenyen pedig Massa kiesett, Bottas 5. helyezése ért 24 pontot=26. Honnan jön még ide 3 pont? McLaren - 73/72?! Időmérőn 7+1; versenyen 35+30...ez 8+65=73 pont. Caterham - 0/6?! miért kap pontot a versenyért, mikor értékelhetetlen mindkét pilóta eredménye? Red Bull - 10/14?! Mercedes - 68/71?! időmérő: 15+8; verseny: 45+0 vagyis 23+45=68 pont. Pilóták: Bianchi - 3/9 szerintem/önök szerint?! Versenyért miért kap, mikor értékelhetetlen az eredménye? Massa - 11/13?! Bottas - 55/60?! Köszönöm a segítségeteket előre is. Janó Az időmérő eredményeibe nem számítanak bele a büntetések. Bottas a 10. helyet érte el, nem a 15.-et, ezért a 10. helyért járó pontot kapja a pilóta is és a csapat is. A futamon pedig mindenki kap pontot, azok is, akik kiestek, magyarán az F1Ligában mindenki ér el helyezést. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 17-March 14 Azonosító: 6,787 ![]() |
Az időmérő eredményeibe nem számítanak bele a büntetések. Bottas a 10. helyet érte el, nem a 15.-et, ezért a 10. helyért járó pontot kapja a pilóta is és a csapat is. A futamon pedig mindenki kap pontot, azok is, akik kiestek, magyarán az F1Ligában mindenki ér el helyezést. Ez elég fura megoldás, de majd biztos hozzá tudok szokni idővel. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A felhasználó titulusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 971 Regisztrált: 29-November 12 Azonosító: 6,587 ![]() |
Az idomero pontszamaba nem szamit bele a rajtbuntetes. Hogy a kiesettekre miert jar pont azt nem tudom, az eddigiekben mintha nem is lett volna ilyen.
szerk. Hupsz elso oldalon voltam es nem lattam hogy mar valaszoltak A hozzászólást -hunocsi- szerkesztette a következő időpontban: Mar 17 2014, 07:15 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 17-March 14 Azonosító: 6,787 ![]() |
Az idomero pontszamaba nem szamit bele a rajtbuntetes. Hogy a kiesettekre miert jar pont azt nem tudom, az eddigiekben mintha nem is lett volna ilyen. szerk. Hupsz elso oldalon voltam es nem lattam hogy mar valaszoltak És a rajtbüntetés miért nem számít bele a pontszámításba, mikor elvileg a piac is ugye hétfőn 00:01 perckor nyit újra és a Szabályzatban is az szerepel, hogy az a hivatalos eredmény, amit addig közzé tesznek! De addigra az edzés utáni rajtbüntetések vígan kiderülnek és napvilágot látnak, akkor azt miért nem veszik itt figyelembe?!? Nem igazán van ez átgondolva véleményem szerint. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A felhasználó titulusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 971 Regisztrált: 29-November 12 Azonosító: 6,587 ![]() |
Mert az időmérőre osztják ki a pontot, nem a rajthelyre.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 556 Regisztrált: 5-December 09 Azonosító: 5,052 ![]() |
ELtünt 2.357.500 , egy cserém volt és sehol sincs a maradvány összeg , remélem megkerül
![]() Köszi |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 580 Regisztrált: 8-July 13 Azonosító: 6,713 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 24-March 12 Azonosító: 6,460 ![]() |
Sziasztok!
A 3. futam után 3 ponttal kevesebbet kaptam annál, mint amennyi a számításaim szerint járna. Pl. Bottas-nak az oldalon jelenleg 131 pontja van, pedig ahogy én számolom, most 43-at szerzett az eddigi 90 mellé, amit még mindketten jól számoltunk. Más pilótáknál is találtam eltérést, az árak viszont jónak tűnnek. A számításhoz ezt vettem alapul: http://www.formula1.com/results/season/2014/916/ Kérlek, nézzetek utána. Köszönöm: Ákos |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! A 3. futam után 3 ponttal kevesebbet kaptam annál, mint amennyi a számításaim szerint járna. Pl. Bottas-nak az oldalon jelenleg 131 pontja van, pedig ahogy én számolom, most 43-at szerzett az eddigi 90 mellé, amit még mindketten jól számoltunk. Más pilótáknál is találtam eltérést, az árak viszont jónak tűnnek. A számításhoz ezt vettem alapul: http://www.formula1.com/results/season/2014/916/ Kérlek, nézzetek utána. Köszönöm: Ákos Gondolom Ricciardo rajtbüntetését beleszámoltad, de nem a rajtsorrend, hanem az időmérő eredménye alapján járnak a pontok. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 24-March 12 Azonosító: 6,460 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2 Regisztrált: 7-April 14 Azonosító: 6,790 ![]() |
Hali, az normális ha valakinek 120 azaz 120 csapata van ? Ez valami heck vagy ez most komoly ? Lásd duel120 ?
Nem nagyon akarom elhinni ,hogy iylen van.. :-) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2 Regisztrált: 7-April 14 Azonosító: 6,790 ![]() |
El Capitano-nak meg 99 , eddig duel vezet a 120-al valaki talál töobbet ? :-)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16 Regisztrált: 4-July 11 Azonosító: 6,307 ![]() |
Sziasztok! Most elsősorban az adminokhoz fordulnék segítségért.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az miért van, hogy a tabella 1. helyén álló "zsomle" a Force Indiára 3 900 000 eurót kapott, a Williams-re pedig 3 120 000 eurót., míg én, "bud hill" a Force Indiára 3 000 000 eurót, a Williams-re pedig 2 400 000 eurót kaptam. A másik csapatommal (tudtommal nem tilos 2-t tartani) ugyanez a helyzet ("Spencer Hill"). Ezt már nem először tapasztalom, de most már nagyon érdekel, hogy ez miért van. Ha tudtok ebben segíteni, azt megköszönném! ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Sziasztok! Most elsősorban az adminokhoz fordulnék segítségért. Azt szeretném megkérdezni, hogy az miért van, hogy a tabella 1. helyén álló "zsomle" a Force Indiára 3 900 000 eurót kapott, a Williams-re pedig 3 120 000 eurót., míg én, "bud hill" a Force Indiára 3 000 000 eurót, a Williams-re pedig 2 400 000 eurót kaptam. A másik csapatommal (tudtommal nem tilos 2-t tartani) ugyanez a helyzet ("Spencer Hill"). Ezt már nem először tapasztalom, de most már nagyon érdekel, hogy ez miért van. Ha tudtok ebben segíteni, azt megköszönném! ![]() Vannak még ilyen érdekességek, az elejében: a Mercedes sokaknál 6.825.000-et kapott, miközben egy csapat maximum (105*50.000) 5.250.000-et kaphat, Caterham 350.000 helyett 455.000, Toro Rosso 700.000 helyett 910.000, stb.. Még valami ezzel kapcsolatban: csak a saját csapatomnál látom jól, hogy mennyi pénzt hoztak a pilóták, ill. csapatok, mindenki másnál a csapatoknál 1,3-szor többet ír ki. A hozzászólást -Zoli- szerkesztette a következő időpontban: Apr 9 2014, 09:08 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16 Regisztrált: 4-July 11 Azonosító: 6,307 ![]() |
Vannak még ilyen érdekességek, az elejében: a Mercedes sokaknál 6.825.000-et kapott, miközben egy csapat maximum (105*50.000) 5.250.000-et kaphat, Caterham 350.000 helyett 455.000, Toro Rosso 700.000 helyett 910.000, stb.. Még valami ezzel kapcsolatban: csak a saját csapatomnál látom jól, hogy mennyi pénzt hoztak a pilóták, ill. csapatok, mindenki másnál a csapatoknál 1,3-szor többet ír ki. Nagyon szépen köszönöm! ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 21-April 14 Azonosító: 6,794 ![]() |
Hi Zoli,
nem akarom így az ünnepek idején zavarni a Nagyérdeműt, de jelezném, hogy a rendszer bár adott új pontokat, mégsem rangsorolta újra a sorrendet a ranglistán. Elég sokan maradtak a helyükön, többek között én is, sőt még a második játékosom is. Bízom benne, hogy 1-2 nap, és megjavul a rendszer, elvégre a játék nem csupán csak azért érdekes, hogy én mennyi pontot kapok, hanem hogy a 8000 játékoshoz képest hogyan is állok, elvégre is a legjobb helyezés elérése a cél, legalábbis nálam. Üdv Lacke1 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Zoli! Csinàlj valamit!
![]() -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 1,417 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Hi Zoli, nem akarom így az ünnepek idején zavarni a Nagyérdeműt, de jelezném, hogy a rendszer bár adott új pontokat, mégsem rangsorolta újra a sorrendet a ranglistán. Elég sokan maradtak a helyükön, többek között én is, sőt még a második játékosom is. Bízom benne, hogy 1-2 nap, és megjavul a rendszer, elvégre a játék nem csupán csak azért érdekes, hogy én mennyi pontot kapok, hanem hogy a 8000 játékoshoz képest hogyan is állok, elvégre is a legjobb helyezés elérése a cél, legalábbis nálam. Üdv Lacke1 Észleltük a problémát, dolgozunk rajta... kis türelmet kérünk így Húsvétkor... ![]() Üdv, Fafa |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 25-April 14 Azonosító: 6,796 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 February 24th - 05:02 |