F1 LIGA 2015, Minden, ami F1liga... |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F1 LIGA 2015, Minden, ami F1liga... |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
-------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Még nincs. Stoke még nem csinálta meg. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
-------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
|
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
-------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
-------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Germanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,894 Regisztrált: 6-September 07 Innen: Budapest Azonosító: 144 ![]() |
3 account jelentkezett ![]() Fdino F246GTS SzinyeiMersePál |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Germanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,894 Regisztrált: 6-September 07 Innen: Budapest Azonosító: 144 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törvénytelen kurva kölyök ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 200 Regisztrált: 1-April 08 Innen: Böpö Azonosító: 670 ![]() |
Tiszta szégyen, Bertone és a másik fórum már ezer éve nyitott egyet. Nem Bertone nyitotta, de amúgy jah. Amúgy mázli, hogy sehogy se tudtam úgy összekombózni, hogy KR-t megvegyem. 1 millió hiányzott volna hozzá... szidtam is, aki kitalálta az árakat. Időmérő eredményeknél melyik eredmény játszik, az időmérőn elért, vagy a végleges rajtrács szerinti? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Nem Bertone nyitotta, de amúgy jah. Amúgy mázli, hogy sehogy se tudtam úgy összekombózni, hogy KR-t megvegyem. 1 millió hiányzott volna hozzá... szidtam is, aki kitalálta az árakat. Időmérő eredményeknél melyik eredmény játszik, az időmérőn elért, vagy a végleges rajtrács szerinti? Ha jól tudom, az időmérőn elért eredmény számít. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLarenben bizakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,819 Regisztrált: 16-March 08 Azonosító: 585 ![]() |
Hurrá! Jövök én is! ![]() |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
![]() Bekezdtem vagy bekezdtem? ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bekezdtem vagy bekezdtem? ![]() Bekezdtél, de az a +4 pont nem számít sokat, illetve talán jobban be vagy szorítva a folytatás szempontjából, mert Mercit pl ugyan tudsz venni, de többet buksz az eladásokon, mint amennyivel a +4 pontért több pénzt kaptál. Messze még a vége, és nem volt igazán nehéz jól kezdeni (papírforma eddig nagyjából), csak el kellett kerülni az RB-t és a Lotust, és főleg Mercis csapatokra tenni + Torro Rosso. |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Bekezdtél, de az a +4 pont nem számít sokat, illetve talán jobban be vagy szorítva a folytatás szempontjából, mert Mercit pl ugyan tudsz venni, de többet buksz az eladásokon, mint amennyivel a +4 pontért több pénzt kaptál. Messze még a vége, és nem volt igazán nehéz jól kezdeni (papírforma eddig nagyjából), csak el kellett kerülni az RB-t és a Lotust, és főleg Mercis csapatokra tenni + Torro Rosso. Elég csak ügyesebben Brawnoskodnom, mint a környék. ![]() Mellesleg egy HŐS vagyok, mert pl. téged háromszoros túlerővel szemben is lenyomtalak. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Bekezdtél, de az a +4 pont nem számít sokat, illetve talán jobban be vagy szorítva a folytatás szempontjából, mert Mercit pl ugyan tudsz venni, de többet buksz az eladásokon, mint amennyivel a +4 pontért több pénzt kaptál. Messze még a vége, és nem volt igazán nehéz jól kezdeni (papírforma eddig nagyjából), csak el kellett kerülni az RB-t és a Lotust, és főleg Mercis csapatokra tenni + Torro Rosso. A Merci alap volt, a kérdés már csak az volt nekem, hogy "A", vagy "B" opció legyen. Kezdeni így valóban nem volt nagyon nehéz, ugyanakkor engem meglepett egy ilyen erős kezdés. 191 pontra azért nem számítottam. Amúgy nekem is több csapatom van, szerintem nem gáz (persze csak egy bizonyos határon belül*). A szabály nem tiltja, másrészt ha ki akarok próbálni több variációt, miért ne tehetném? Tavaly pl. egyik nagyobb csőd volt, mint a másik. ![]() Ettől még a fórumos ligába csak 1 csapattal jelentkezek. ![]() *Ez tavaly is felmerült, személy szerint ezt nem tudom mire vélni: Formula1-BSSM, de ez már tényleg nem normális. A hozzászólást -Zoli- szerkesztette a következő időpontban: Mar 17 2014, 02:15 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 17-March 14 Azonosító: 6,787 ![]() |
Sziasztok!
Új vagyok az f1ligában és van még mit tanulnom. Elolvastam a szabályokat, meg minden egyebet, de vannak nyitott kérdések bennem. Pontszámításban tudtok pl. nekem segíteni...megértésében. Pl nekem több ponton nem stimmel a saját számításom, és amit a rendszer adott. Olyan versenyzők, akik eredménye nem volt értékelhető pl. Bianchi és akik utána következtek, miért kaphatnak pontot? Nem volt értékelhető az eredményük hivatalosan! Így a Caterham pl miért kapott 6 pontot? Edzésen totál 0 pont, versenyen pedig mindkét pilóta értékelhetetlen eredménnyel zárt!? Ebben a felfogásban a következő eltéréseket találtam: Csapatok: Williams - 26/29?! Időmérőn Massa 9. helye által kapott 2 pontot, Bottas ugye csak 15. lett a váltó csere miatt, ez 0, versenyen pedig Massa kiesett, Bottas 5. helyezése ért 24 pontot=26. Honnan jön még ide 3 pont? McLaren - 73/72?! Időmérőn 7+1; versenyen 35+30...ez 8+65=73 pont. Caterham - 0/6?! miért kap pontot a versenyért, mikor értékelhetetlen mindkét pilóta eredménye? Red Bull - 10/14?! Mercedes - 68/71?! időmérő: 15+8; verseny: 45+0 vagyis 23+45=68 pont. Pilóták: Bianchi - 3/9 szerintem/önök szerint?! Versenyért miért kap, mikor értékelhetetlen az eredménye? Massa - 11/13?! Bottas - 55/60?! Köszönöm a segítségeteket előre is. Janó A hozzászólást -farkasjano- szerkesztette a következő időpontban: Mar 17 2014, 03:07 |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 February 24th - 05:08 |