F1 LIGA 2012, Minden, ami F1liga... |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F1 LIGA 2012, Minden, ami F1liga... |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
megkezdődött a 2012-es szervezkedés az előző évi topicban, gondoltam kaphatna egy sajátot az idei.
hajrá! ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
-------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Nem tudom eldönteni, hogy be merjem-e vállalni a McLarent, vagy maradjak inkább a Red Bullnál. Lehet, hogy Vettel lesz a legjobb, de Hamilton+Button jobb lehet, mint Vettel+Webber...
![]() ![]() Még van egy hetem eldönteni. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() TUSKÓ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,960 Regisztrált: 4-February 12 Azonosító: 6,406 ![]() |
Nem tudom eldönteni, hogy be merjem-e vállalni a McLarent, vagy maradjak inkább a Red Bullnál. Lehet, hogy Vettel lesz a legjobb, de Hamilton+Button jobb lehet, mint Vettel+Webber... ![]() ![]() Még van egy hetem eldönteni. ![]() Maradjunk a papírformánál, Vettel nyer, ha viszont még űrautó is, akkor Webber 2. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 11 Regisztrált: 9-March 12 Azonosító: 6,432 ![]() |
... Lehet, hogy Vettel lesz a legjobb, de Hamilton+Button jobb lehet, mint Vettel+Webber... ![]() ![]() Még van egy hetem eldönteni. ![]() hát nem tudom milyen lesz az idei erőviszony de ha tavalyt nézzük az f1 ligában akkor a "gyengélkedő" Webberel 1210 pontot lehetett keresni(csapatban 529-et) még a kiválóan versenyző Buttonnal 1200-at(csapatban 543-at) illetve Hamiltonnal 985-öt(csapatban 478-at). Tehát Webber+Webber is elverte volna a McLaren párosát. (csak a versenyeket néztem de azért időmérőkkel együtt se lehet másabb a kép mivel ott is csak a Red Bullnak termet babér tavaly.) (de eleve abszurd az egész fejtegetésed, mert ha feltételezed, hogy Vettel megint szétnyeri magát akkor Webbernek elég az első 7-ben lennie, hogy legalább ugyanannyi pontot szerezzenek, mint Button+Hamilotn ha 2-3-ban vannak.) A hozzászólást -p4x-639- szerkesztette a következő időpontban: Mar 9 2012, 04:26 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
hát nem tudom milyen lesz az idei erőviszony de ha tavalyt nézzük az f1 ligában akkor a "gyengélkedő" Webberel 1210 pontot lehetett keresni(csapatban 529-et) még a kiválóan versenyző Buttonnal 1200-at(csapatban 543-at) illetve Hamiltonnal 985-öt(csapatban 478-at). Tehát Webber+Webber is elverte volna a McLaren párosát. (de eleve abszurd az egész fejtegetésed, mert ha feltételezed, hogy Vettel megint szétnyeri magát akkor Webbernek elég az első 7-ben lennie, hogy legalább ugyanannyi pontot szerezzenek, mint Button+Hamilotn ha 2-3-ban vannak.) Egyrészt nem a tavalyi F1Liga érdekel, hanem az idei. 2012 van, nem 2011. Másrészt én még nem feltételezek semmit se, olyat meg végképp nem, hogy Vettel megint szarrá veri a mezőnyt. Nem tudom ezt honnan szedted. Van egy halvány elképzelésem az idei erőviszonyokról (ami max. 4-5 csapatot érint), ami ha nem jön be, azon se fogok meglepődni. De egyébként valóban, az 1. és 7. hely többet hoz, mint a 2., 3. És, hogy igazam legyen, ha Webber kiesik, akkor hiába lett első Vettel. Azt a 7. helyet is el kell érni. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 11 Regisztrált: 9-March 12 Azonosító: 6,432 ![]() |
Másrészt én még nem feltételezek semmit se, olyat meg végképp nem, hogy Vettel megint szarrá veri a mezőnyt. Nem tudom ezt honnan szedted. Lehet, hogy Vettel lesz a legjobb, de Hamilton+Button jobb lehet, mint Vettel+Webber... ![]() ![]() de akkor írom másképp szerintem azonos autóban is Vettel+Webber jobb lenne, mint Hamilton+Button. A két McLaren-es pilóta tavaly felváltva volt jó(anno amikor világbajnok lett Button akkor egy jó kezdet után jött a középszerű folytatás és Hamilton se a higgadt konstans teljesítményéről híres) az f1ligában olyan a pontrendszer, hogy sokkal többet ér egy konstans mindig első 4-ben végző pilóta mint egy aki hol nyer hol pedig kiesik. Persze ez csak saját vélemény de amíg nincs pénz egy top pilóta+ top csapatra addig szerintem a Red Bull többet fog hozni, mint a McLaren amennyiben hihetünk a szakértőknek és tényleg ők fogják uralni a mezőnyt az év elején. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tékozló fiú ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 6,762 Regisztrált: 24-March 09 Innen: Leeds (UK) Azonosító: 2,744 ![]() |
Mit osztototk ti itt. Én csóró vagyok. raikkonenre is úgy futotta h minden más leves
![]() ![]() -------------------- "Jenson elképesztően nagy tehetség. Ő a Formula 1 David Beckhamje!... Biztos vagyok abban, hogy előtte még mindig nagy lehetőségek állnak. Ha megfelelőek lesznek a körülmények és megfelelő emberek veszik majd körül, biztosan sikeres lesz. Tehetségét nem szabad megkérdőjelezni. Pusztán annyira van szüksége, hogy fontos dolgok jó idõben valósuljanak meg" Dave Richards "Amíg itt van addig szerintem nagy hiba és ezért még NEM SZABAD JENSON BUTTONT LEÍRNI" Dankson (2009-03-09) "...biztos vagyok benne, hogy jövôre is számoln kell vele. Túl sokan egysíkuan látják az idei telejesítményét, ôk fognak jövôre meglepôdni" Dankson 2009.10.27 "...Fog ezzel idén Button futamot nyerni majd meglátod ;) " Dankson 2011.03.09 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
most én vagyok béna vagy tényleg Kimi a legdrágább pilóta aki még belefér a keretbe, hogy indulhasson az ember? (akárhogy variálom a 3 csapat + 1 pilóta legalább 57 millára jön ki.)
tényleg ligát lehet törölni? (véletlenül kettőt csináltam.) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16 Regisztrált: 4-July 11 Azonosító: 6,307 ![]() |
Sziasztok!
Várok minden Bud Spencer és/vagy Terence Hill rajongókat (a liga már 13 tagból áll) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16 Regisztrált: 4-July 11 Azonosító: 6,307 ![]() |
Boccs, itt az oldal: http://f1liga.hu/node/1754
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 17-March 12 Azonosító: 6,447 ![]() |
Hogyan lehet az, hogy az van kiírva a csapatom mellett, hogy - nem mentett - amikor 100%, hogy mentettem még pénteken, persze a pontokat sem kaptam meg, vagy az majd a vasárnapi futam után esedékes ???
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 14-May 08 Azonosító: 759 ![]() |
A McLaren eddig egyértelműen jobb választásnak bizonyult, de a holnapi futamon ettől függetlenül még sok minden történhet. Nem tudom ki mennyire van benne a sportfogadásokban, van egy oldal ami kifejezetten az F1-gyes fogadásokkal foglalkozik, F1Hunter néven fut.
Az egyik szerkesztő egy piacvezető fogadóiroda Forma-1-gyel foglalkozó kereskedője. Üdv, Tomi A hozzászólást -theclown89- szerkesztette a következő időpontban: Mar 17 2012, 04:41 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,105 Regisztrált: 26-August 09 Innen: Veszprém Azonosító: 4,324 ![]() |
149 pont. Nem rossz, sőt ez kezdetnek tökéletes.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 7 Regisztrált: 18-March 12 Azonosító: 6,449 ![]() |
Egy kérdés a kizárt Hispania-val kapcsolatban. Jár a 23. helyért vajon az 1 pontocska?
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 1,417 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Forza Ferrari!!! Mindörökké Prost!!! ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 400 Regisztrált: 12-March 08 Innen: Dunakeszi Azonosító: 510 ![]() |
149 pont. Nem rossz, sőt ez kezdetnek tökéletes. Nekem 148 pont jött össze. Kiváncsian várom, ez mennyire elég. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
írjatok már le a neveteket amivel játszotok vagy a csapatot amivel ennyi pontot összeszedtetek. (nem találok senkit se szinte mert mindenkinek más a fórum neve és az amit a játékban használ)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mi van az F1Ligával?
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 February 24th - 05:11 |