F1világ fórum találkozó |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F1világ fórum találkozó |
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
Bár tenyleg igy maradna! ![]() Azert fenyes siker iden az AKR, tele lettunk jo nokkel, meg betortunk teged is, ha maskepp nem, hat egy fogadassal. ![]() Apropo. Mit szolnatok lassan most mar egy forum talalkozohoz? Én is támogatom. Szeretném látni befanat (nélküle nincs tali ![]() ![]() ....................... éééés a hangembereket: Tarzaant és tifosit. ![]() -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Bár tenyleg igy maradna! ![]() Azert fenyes siker iden az AKR, tele lettunk jo nokkel, meg betortunk teged is, ha maskepp nem, hat egy fogadassal. ![]() Apropo. Mit szolnatok lassan most mar egy forum talalkozohoz? csak ha ide szervezzük miklósra ![]() ééés persze a Kimiseknek utána továbbképzés a faház kocsmában ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
-------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
csak ha ide szervezzük miklósra ![]() ééés persze a Kimiseknek utána továbbképzés a faház kocsmában ![]() Szerintem ez az ötlet x:2-re le lesz szavazva. x az az érdeklődő tagok számának változója. ![]() -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szerintem ez az ötlet x:2-re le lesz szavazva. x az az érdeklődő tagok számának változója. ![]() ez csak akkor lenne így, ha a maradék x jelentkező összebeszél, és ugyanoda akar menni. ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Civakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16,613 Regisztrált: 7-July 07 Innen: Alsó Rekettye Azonosító: 43 ![]() |
Bár tenyleg igy maradna! ![]() Azert fenyes siker iden az AKR, tele lettunk jo nokkel, meg betortunk teged is, ha maskepp nem, hat egy fogadassal. ![]() Komoly siker ez! ![]() IDÉZET Apropo. Mit szolnatok lassan most mar egy forum talalkozohoz? Én is támogatom, ha hírek mentes övezet lesz. -------------------- ![]() ![]() Vannnak, akik megmásszák a Mount-Everestet... és vannak, akiket repülővel visznek fel oda. Mindegyik elmondhatja, hogy fenn volt a csúcson... de mégsem ugyanaz. 2007 "világbajnokáról" "He was sure that Benetton and Schumacher were cheating, that they were using forbidden electronical devices in the car" Alain Prost Hamilton például feltérképezi kifinomult érzékével a pályát és kipuhatolja a legjobb tapadással rendelkező felületeket. -hunnylander Ayrton Senna="Driving skills", Michael Schumacher="Driving aids" Miért pont kimi a rajongás tárgya? Hát nem tudom azért mert cuki... - alap kimis Prost intelligensen fúrta csapattársát, Ayrton Sennát. Senna sokkal jobb pilóta volt, amit Prost nem tudott feldolgozni, ezért rendkívül ravasz módon igyekezett a csapaton belül kivételezett helyzetbe kerülni. - Niki Lauda Kétféle autóversenyző létezik: az egyik mindent megtesz a pályán azért, hogy ő legyen a legjobb(Ayrton Senna), a másik, a politizáló fajta a bokszutcában harcol elszántan, minden lehetséges eszközzel igyekszik a csapattársát bemocskolni, lejáratni és így akar előnyhöz jutni(Alain Prost). -Niki Lauda |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 4,269 Regisztrált: 30-July 08 Innen: Románia,Szatmárnémeti Azonosító: 989 ![]() |
ez csak akkor lenne így, ha a maradék x jelentkező összebeszél, és ugyanoda akar menni. ![]() Jó bulizást! ![]() -------------------- KOS-A vakmerő
Energikus.Vállalkozó szellemű és természetes.Magabiztos és lelkes.Vicces.Szereti a kihívást.Nagyon türelmetlen, néha önző.Lobbanékony(könnyű felmérgesíteni).Lendületes, szenvedélyes és éleseszű.Társaságkedvelő.Hamar elveszti az érdeklődését-könnyen unatkozik.Egoista.Bátor és rámenős. „Néha kellenek olyan kihívások az embernek, amik úgy tűnnek, hogy elképzelhetetlenek.” -Alain Prost |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
Én is támogatom. Szeretném látni befanat (nélküle nincs tali ![]() ![]() ....................... éééés a hangembereket: Tarzaant és tifosit. ![]() Ha az "enem" én vagyok, akkor benne vagyok, de ragaszkodom Boszihoz és Rókához is! ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ha az "enem" én vagyok, akkor benne vagyok, de ragaszkodom Boszihoz és Rókához is! ![]() niemand, nanométer, amiben van egymás után n & m és ismeretlen, az te vagy ![]() Pepét sem kihagyni. ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 4,269 Regisztrált: 30-July 08 Innen: Románia,Szatmárnémeti Azonosító: 989 ![]() |
niemand, nanométer, amiben van egymás után n & m és ismeretlen, az te vagy ![]() Pepét sem kihagyni. ![]() Na nem baj majd én bulizok egy másik szőkével. ![]() -------------------- KOS-A vakmerő
Energikus.Vállalkozó szellemű és természetes.Magabiztos és lelkes.Vicces.Szereti a kihívást.Nagyon türelmetlen, néha önző.Lobbanékony(könnyű felmérgesíteni).Lendületes, szenvedélyes és éleseszű.Társaságkedvelő.Hamar elveszti az érdeklődését-könnyen unatkozik.Egoista.Bátor és rámenős. „Néha kellenek olyan kihívások az embernek, amik úgy tűnnek, hogy elképzelhetetlenek.” -Alain Prost |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
-------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 3,569 Regisztrált: 8-May 08 Azonosító: 746 ![]() |
Esetleg igazan nyithatna valaki valami forumtali topikot, vagy ilyesmi, mivel ugye ez a topik itt most inkabb temetokent funkcional. ![]() Mivel sírva vígad a magyar, ez a topik is ideális hely. ![]() -------------------- " Mivel nőből vagyok, nem mondom ki, amit akarok; de fenntartom a jogot arra,
hogy hisztizzek ha nem kapom meg." "Nem hittem hogy valaha ilyent írok,de nagy Respect Rajkónak.Egy árva mukkot nem szólt soha mikor Massa keménykedett ellene,és soha nem követelt kivételezett státuszt!Egy korrekt versenyző,rá kell hogy jöjjek.Csalonso a lába nyomát sem csókolhatná meg emberileg." by:Szlavo |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Természetesen senkit nem szeretnék kihagyni, csak most hirtelen ennyien jutottak eszembe. Funes is jöjjön.
![]() -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
Mivel sírva vígad a magyar, ez a topik is ideális hely. ![]() De azért azt megjegyeztem Nándinak, hogy nem szeretne látni... ![]() ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Természetesen senkit nem szeretnék kihagyni, csak most hirtelen ennyien jutottak eszembe. Funes is jöjjön. ![]() Jézusom. Boxkesztyűt és fogvédőt vigyek? ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Természetesen senkit nem szeretnék kihagyni, csak most hirtelen ennyien jutottak eszembe. Funes is jöjjön. ![]() Igaz én nem mehetek. -------------------- KOS-A vakmerő
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Természetesen senkit nem szeretnék kihagyni, csak most hirtelen ennyien jutottak eszembe. Funes is jöjjön. ![]() örülnék ha jönne. legalább végre elhinné (ha már a saját szemével látja), hogy Pepe létező ember, és nem egy gépen futtatott program, aki mások véleményét mondja vissza. ![]() viccen kívül is kíváncsi lennék rá ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 December 13th - 22:28 |