Csevegőfórum, A fórumozók kikapcsolóhelye |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Csevegőfórum, A fórumozók kikapcsolóhelye |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Szeretném ha nem lenne törölve a topic, nem "éppazértis" okból csináltam.
Úgy gondoltam hogy itt mehetne tovább az ami régebben ment a csevegőfórumban, a politika, cigánybűnözés és hasonló "baszdfelmagadötpercalatt" meg mehetne tovább a másik topikban. Az ok: Szerintem nem csak én vagyok az egyetlen a fórumon akinek nem tetszik a mostani csevegőfórum tartalma, nincs is nagyon kedvem beírni oda mostanában mert úgyis hiába tenném. Két ember elolvasná, dobna rá három oldal "politizálást" és már el is veszett a sűrűben, egyszóval hiába írtam, nem válaszol rá senki. Nem teszek be szavazást hogy maradhat e vagy nem-jó ötlet e vagy nem, majd a moderátorok eldöntik mi lesz a topic sorsa. -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Szeretném ha nem lenne törölve a topic, nem "éppazértis" okból csináltam. Úgy gondoltam hogy itt mehetne tovább az ami régebben ment a csevegőfórumban, a politika, cigánybűnözés és hasonló "baszdfelmagadötpercalatt" meg mehetne tovább a másik topikban. Az ok: Szerintem nem csak én vagyok az egyetlen a fórumon akinek nem tetszik a mostani csevegőfórum tartalma, nincs is nagyon kedvem beírni oda mostanában mert úgyis hiába tenném. Két ember elolvasná, dobna rá három oldal "politizálást" és már el is veszett a sűrűben, egyszóval hiába írtam, nem válaszol rá senki. Nem teszek be szavazást hogy maradhat e vagy nem-jó ötlet e vagy nem, majd a moderátorok eldöntik mi lesz a topic sorsa. a kezdeményezés jó, a kivitelezés annyira nem, bár ez csak amiatt, mert te nem tudsz témát átnevezni, mozgatni és társai. én támogatom ![]() véleményem szerint az eddigi csevegőfórum 'fertőzött, halott'. viszont ez a topic megérdemli annak a régi funkcióját, nevét, miegymását. javaslatom a következő: ezt átnevezem csevegőfórummá, itt marad, és betölti a régi csevegő szerepét. a mostani csevegőfórum átkerül a versenypályán kívüli csevegő részlegbe, és pártpolitizálás mentes közéleti zóna lenne. így legalább nem lenne annyira szem előtt, így nem zavarná azokat sem, akiket totál hidegen hagy. várom a véleményeket. ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
a kezdeményezés jó, a kivitelezés annyira nem, bár ez csak amiatt, mert te nem tudsz témát átnevezni, mozgatni és társai. én támogatom ![]() véleményem szerint az eddigi csevegőfórum 'fertőzött, halott'. viszont ez a topic megérdemli annak a régi funkcióját, nevét, miegymását. javaslatom a következő: ezt átnevezem csevegőfórummá, itt marad, és betölti a régi csevegő szerepét. a mostani csevegőfórum átkerül a versenypályán kívüli csevegő részlegbe, és pártpolitizálás mentes közéleti zóna lenne. így legalább nem lenne annyira szem előtt, így nem zavarná azokat sem, akiket totál hidegen hagy. várom a véleményeket. ![]() Csináld amit jónak látsz. Ha ez a topic csak egy eszközként fog élni fél óráig, ami azt a célt szolgálja hogy ez az egész ügy rendeződjön, akkor már megérte. Tőlem törölheted (ilyen okból már igen), nem szenvedek feltünési mániában, szóval nem fontos hogy az én nevem szerepeljen a "szerző" részlegnél. ![]() IDÉZET a kezdeményezés jó, a kivitelezés annyira nem, bár ez csak amiatt, mert te nem tudsz témát átnevezni, mozgatni és társai. Nem is volt tervemben, de így hogy én hoztam létre, neked vannak emiatt korlátoltságaid ezzel a topikkal kapcsolatban? -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Szeretném ha nem lenne törölve a topic, nem "éppazértis" okból csináltam. Úgy gondoltam hogy itt mehetne tovább az ami régebben ment a csevegőfórumban, a politika, cigánybűnözés és hasonló "baszdfelmagadötpercalatt" meg mehetne tovább a másik topikban. Az ok: Szerintem nem csak én vagyok az egyetlen a fórumon akinek nem tetszik a mostani csevegőfórum tartalma, nincs is nagyon kedvem beírni oda mostanában mert úgyis hiába tenném. Két ember elolvasná, dobna rá három oldal "politizálást" és már el is veszett a sűrűben, egyszóval hiába írtam, nem válaszol rá senki. Nem teszek be szavazást hogy maradhat e vagy nem-jó ötlet e vagy nem, majd a moderátorok eldöntik mi lesz a topic sorsa. +1 ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
a kezdeményezés jó, a kivitelezés annyira nem, bár ez csak amiatt, mert te nem tudsz témát átnevezni, mozgatni és társai. én támogatom ![]() véleményem szerint az eddigi csevegőfórum 'fertőzött, halott'. viszont ez a topic megérdemli annak a régi funkcióját, nevét, miegymását. javaslatom a következő: ezt átnevezem csevegőfórummá, itt marad, és betölti a régi csevegő szerepét. a mostani csevegőfórum átkerül a versenypályán kívüli csevegő részlegbe, és pártpolitizálás mentes közéleti zóna lenne. így legalább nem lenne annyira szem előtt, így nem zavarná azokat sem, akiket totál hidegen hagy. várom a véleményeket. ![]() Részemről tökéletes. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Csináld amit jónak látsz. Ha ez a topic csak egy eszközként fog élni fél óráig, ami azt a célt szolgálja hogy ez az egész ügy rendeződjön, akkor már megérte. Tőlem törölheted (ilyen okból már igen), nem szenvedek feltünési mániában, szóval nem fontos hogy az én nevem szerepeljen a "szerző" részlegnél. ![]() Nem is volt tervemben, de így hogy én hoztam létre, neked vannak emiatt korlátoltságaid ezzel a topikkal kapcsolatban? a topic marad, az ügy rendeződött. ![]() nincsenek, minden topiccal tudunk babrálni. -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Köszi.
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
-------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Schumanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,870 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Orange Orange; Burbank Azonosító: 5 ![]() |
És akkor most miről csevegjünk? ![]() Volt húsvéti locsolás? ![]() Részemről meghatározatlan ideig ignorálom a topkot. -------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
Jackie Stewart; 2006 "Az emberek könnyen elfelejtik, hogy a Ferrari mennyit köszönhet Michaelnek. Felépített maga köré egy csapatot. Motiválta az embereket. Egy nagy egésszé fűzte össze a részleteket. A Benetton is Michaelnek köszönhette a két világbajnoki címét. Amit Michael akkor tett az leírhatatlan." Flavio Briatore, 2005 ![]() 91 győzelem képekben; Nyilooooook!!!!!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
És akkor most miről csevegjünk? ![]() Volt húsvéti locsolás? ![]() volt. begyűjtöttem hat felest meg egy pohár bort. ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
|
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 February 24th - 06:58 |