Button: Nem tudom, mitévő legyek |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Button: Nem tudom, mitévő legyek |
![]()
Létrehozva:
|
|
Administrator ![]() Csoport: Root Admin Hozzászólások: 1 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 1 ![]() |
Fórum téma a következő cikkhez: Button: Nem tudom, mitévő legyek
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Level awesome ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 352 Regisztrált: 26-May 08 Innen: Dinnyés Azonosító: 797 ![]() |
Van amikor nem sikerül túl jól beállítania a gépet ennyi az egész!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Soldier of Fortune ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,560 Regisztrált: 12-March 09 Innen: BORSOD Azonosító: 2,498 ![]() |
Van amikor nem sikerül túl jól beállítania a gépet ennyi az egész! Zsinórban 4edszer? Hát én nem tudom....elég lapos amit művel mostanság. Két futamon ment idén jól, abból vannak a pontjai, (abból is egy Melbörn ami eléggé fekszik neki bár ez most mindegy) a többi 5 futamon betli. A hozzászólást -Effegy- szerkesztette a következő időpontban: Jun 11 2012, 01:41 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Level awesome ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 352 Regisztrált: 26-May 08 Innen: Dinnyés Azonosító: 797 ![]() |
Zsinórban 4edszer? Hát én nem tudom....elég lapos amit művel mostanság. Két futamon ment idén jól, abból vannak a pontjai, (abból is egy Melbörn ami eléggé fekszik neki bár ez most mindegy) a többi 5 futamon betli. Hát igen ez van...bár én Alonsonak drukkolok szóval nem igazán zavar csak fura hogy nagyon hullámzó a teljesítménye...olyan érzésem támad néha hogy ezt a szintet Sato is tudná hozni ezzel az autóval! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Soldier of Fortune ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,560 Regisztrált: 12-March 09 Innen: BORSOD Azonosító: 2,498 ![]() |
Hát igen ez van...bár én Alonsonak drukkolok szóval nem igazán zavar csak fura hogy nagyon hullámzó a teljesítménye...olyan érzésem támad néha hogy ezt a szintet Sato is tudná hozni ezzel az autóval! Hát azért versenyt nem hiszem hogy nyerne a nagy Sato ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Fórum téma a következő cikkhez: Button: Nem tudom, mitévő legyek Fura ez, Melbourne-ben még örömködött a rádión, hogy 2009 feelingje van. -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
-------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tékozló fiú ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 6,762 Regisztrált: 24-March 09 Innen: Leeds (UK) Azonosító: 2,744 ![]() |
Ez már erôsen kifakadásgyanús és szokatlan is Jenson szájából. "Nem a gumikkal van a probléma" .... "Ez nem egy gyôztes autó" .... hmmmm
![]() A hozzászólást -Dankson- szerkesztette a következő időpontban: Jun 11 2012, 03:06 -------------------- "Jenson elképesztően nagy tehetség. Ő a Formula 1 David Beckhamje!... Biztos vagyok abban, hogy előtte még mindig nagy lehetőségek állnak. Ha megfelelőek lesznek a körülmények és megfelelő emberek veszik majd körül, biztosan sikeres lesz. Tehetségét nem szabad megkérdőjelezni. Pusztán annyira van szüksége, hogy fontos dolgok jó idõben valósuljanak meg" Dave Richards "Amíg itt van addig szerintem nagy hiba és ezért még NEM SZABAD JENSON BUTTONT LEÍRNI" Dankson (2009-03-09) "...biztos vagyok benne, hogy jövôre is számoln kell vele. Túl sokan egysíkuan látják az idei telejesítményét, ôk fognak jövôre meglepôdni" Dankson 2009.10.27 "...Fog ezzel idén Button futamot nyerni majd meglátod ;) " Dankson 2011.03.09 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Ez már erôsen kifakadásgyanús és szokatlan is Jenson szájából. "Nem a gumikkal van a probléma" .... "Ez nem egy gyôztes autó" .... hmmmm ![]() Minden fika nélkül, de az 2009 második felében is látszott, hogy nem az Ő asztala, ha sűrű mezőnyben kell villogni. Amikor jó a verda, passzol hozzá, és 3-4 autó képes az élen menni, akkor ok. -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tékozló fiú ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 6,762 Regisztrált: 24-March 09 Innen: Leeds (UK) Azonosító: 2,744 ![]() |
Minden fika nélkül, de az 2009 második felében is látszott, hogy nem az Ő asztala, ha sűrű mezőnyben kell villogni. Amikor jó a verda, passzol hozzá, és 3-4 autó képes az élen menni, akkor ok. Azert akkor ott mindig felfele jott. Es itt most nem eppen a suru mezony a baj. Valami nagyon nem koser. Este informalodok a helyi kapcsolatomtol h mi a tema a cegnel errol. -------------------- "Jenson elképesztően nagy tehetség. Ő a Formula 1 David Beckhamje!... Biztos vagyok abban, hogy előtte még mindig nagy lehetőségek állnak. Ha megfelelőek lesznek a körülmények és megfelelő emberek veszik majd körül, biztosan sikeres lesz. Tehetségét nem szabad megkérdőjelezni. Pusztán annyira van szüksége, hogy fontos dolgok jó idõben valósuljanak meg" Dave Richards "Amíg itt van addig szerintem nagy hiba és ezért még NEM SZABAD JENSON BUTTONT LEÍRNI" Dankson (2009-03-09) "...biztos vagyok benne, hogy jövôre is számoln kell vele. Túl sokan egysíkuan látják az idei telejesítményét, ôk fognak jövôre meglepôdni" Dankson 2009.10.27 "...Fog ezzel idén Button futamot nyerni majd meglátod ;) " Dankson 2011.03.09 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
Vonujjá vissza.
-------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Jenson elképesztően nagy tehetség. Ő a Formula 1 David Beckhamje!... Biztos vagyok abban, hogy előtte még mindig nagy lehetőségek állnak. Ha megfelelőek lesznek a körülmények és megfelelő emberek veszik majd körül, biztosan sikeres lesz. Tehetségét nem szabad megkérdőjelezni. Pusztán annyira van szüksége, hogy fontos dolgok jó idõben valósuljanak meg" Dave Richards "Amíg itt van addig szerintem nagy hiba és ezért még NEM SZABAD JENSON BUTTONT LEÍRNI" Dankson (2009-03-09) "...biztos vagyok benne, hogy jövôre is számoln kell vele. Túl sokan egysíkuan látják az idei telejesítményét, ôk fognak jövôre meglepôdni" Dankson 2009.10.27 "...Fog ezzel idén Button futamot nyerni majd meglátod ;) " Dankson 2011.03.09 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,197 Regisztrált: 24-August 08 Azonosító: 1,042 ![]() |
Minden fika nélkül, de az 2009 második felében is látszott, hogy nem az Ő asztala, ha sűrű mezőnyben kell villogni. Amikor jó a verda, passzol hozzá, és 3-4 autó képes az élen menni, akkor ok. Tényleg minden fika nélkül, de a Bar Honda-s éveiben eleget volt módja gyakorolni milyen a középmezőnyben harcolni, e tekintetben jóval tapasztaltabb, mint csapattársa, aki beleült anno a készbe (és volt elég baja tavaly ne felejtsük el). Button őszinte kifakadása elég jól mutatja, hogy nincs minden rendben a csapatnál (Hamiltonnak kereket nem tudnak gondmentesen cserélni, Button pedig durván szenved futamok óta). Hát nem tudom, a csapat helyében ízekre szedném az egész autót és a kasznit... valami "misztikus" oka lehet annak, hogy nem tud mit kezdeni az autóval... ennyire év elején még a Mercedes sem nyírta ki a gumikat... pont ő, aki köztudottan hír a puha vezetési stílusáról. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
Tényleg minden fika nélkül, de a Bar Honda-s éveiben eleget volt módja gyakorolni milyen a középmezőnyben harcolni, e tekintetben jóval tapasztaltabb, mint csapattársa, aki beleült anno a készbe (és volt elég baja tavaly ne felejtsük el). Button őszinte kifakadása elég jól mutatja, hogy nincs minden rendben a csapatnál (Hamiltonnak kereket nem tudnak gondmentesen cserélni, Button pedig durván szenved futamok óta). Hát nem tudom, a csapat helyében ízekre szedném az egész autót és a kasznit... valami "misztikus" oka lehet annak, hogy nem tud mit kezdeni az autóval... ennyire év elején még a Mercedes sem nyírta ki a gumikat... pont ő, aki köztudottan hír a puha vezetési stílusáról. Hamilton alatt sosem volt a vb-t uraló domináns autó, olyat kettejük közül csak Button vezetett. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 71 Regisztrált: 22-April 09 Innen: United Kingdom/Stirling Azonosító: 3,263 ![]() |
Hát azért versenyt nem hiszem hogy nyerne a nagy Sato ![]() a nagy Sato, ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 11-June 12 Azonosító: 6,503 ![]() |
Fórum téma a következő cikkhez: Button: Nem tudom, mitévő legyek Szerintem túl sokat van a boxba mostanában Ron Denis, ott kéne keresni a problémát! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,197 Regisztrált: 24-August 08 Azonosító: 1,042 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Ezt nem értem. Hasznosabb lenne ha ott se lenne, vagy az, ha csinálna is valamit? szerintem valahogy így értendő a mondandója: ![]() ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
szerintem valahogy így értendő a mondandója: ![]() ![]() Kanadában is ott volt, nyertek szóval menjen ő minden futamra szépen! ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018 April 27th - 09:48 |