F1világ fórum találkozó |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F1világ fórum találkozó |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Push the Button ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 492 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 9 ![]() |
És akkor Te is leveszed a Button-álarcot? ![]() Otthonra jó lenne egy használható versenyautó, Honda nem kell ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tüzes cica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,136 Regisztrált: 22-January 08 Innen: Győr Azonosító: 426 ![]() |
Mellesleg "masik" forumon volt mar furdoruhas buli... De gondolom nem az első buli volt az. ![]() -------------------- |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]() ![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
Tifosi és Funes is jön. Ellenkező esetben permbant kapnak.
![]() -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
Tarzaan? ![]() Nélküle ki fogom bírni. ![]() De felőlem ő is jöhet, ha nagyon akar. A hozzászólást -Euloálius- szerkesztette a következő időpontban: Sep 22 2008, 08:50 -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Alonso hasta la muerte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 8,982 Regisztrált: 23-October 07 Innen: Budapest Azonosító: 250 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Saaajnos Ő éppen nem ér rá,pedig nagyon szívesen jönne! ![]() Én ezt annyira nem bánom. ![]() -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Alonso hasta la muerte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 8,982 Regisztrált: 23-October 07 Innen: Budapest Azonosító: 250 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
Attol fugg, honnan nezem az elsot. ![]() Vegul is az elso hivataloson is volt pancsolas, ha nem is mindenki reszerol... Egyébként a fürdőzésért én sem vagyok oda... ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 108 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Budapest Azonosító: 6 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 378 Regisztrált: 28-June 07 Azonosító: 12 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nekem meg mindegy, mert úgy sem leszek ott ![]() ![]() Ezért érdemes volt bejelentkezned a fórumra. A hozzászólást -Euloálius- szerkesztette a következő időpontban: Sep 22 2008, 01:17 -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
Mennyi bajotok van mar komolyan... No, akkor vessetek fel Ti is valamit. Eddig Eulolalius es Befana STEX. Egyeb? Mi az a Stex? ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Civakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16,613 Regisztrált: 7-July 07 Innen: Alsó Rekettye Azonosító: 43 ![]() |
Ez olyan gyerekes. Nem tudom, milyen mélyre nyúlik vissza a köztetek lévő ellenségeskedés, de abban biztos vagyok, hogy élőben normálisan el tudnátok beszélgetni, hiszen mindketten értelmesek vagytok (Funes-t ismerem személyesen is, róla ezt abszolút meg tudom erősíteni) ![]() ![]() Az, mégis így marad. Funes olyan szépen beszélt hozzám, hogy mennyire és mire tart, hogy ezek után nincs bocsánat. -------------------- ![]() ![]() Vannnak, akik megmásszák a Mount-Everestet... és vannak, akiket repülővel visznek fel oda. Mindegyik elmondhatja, hogy fenn volt a csúcson... de mégsem ugyanaz. 2007 "világbajnokáról" "He was sure that Benetton and Schumacher were cheating, that they were using forbidden electronical devices in the car" Alain Prost Hamilton például feltérképezi kifinomult érzékével a pályát és kipuhatolja a legjobb tapadással rendelkező felületeket. -hunnylander Ayrton Senna="Driving skills", Michael Schumacher="Driving aids" Miért pont kimi a rajongás tárgya? Hát nem tudom azért mert cuki... - alap kimis Prost intelligensen fúrta csapattársát, Ayrton Sennát. Senna sokkal jobb pilóta volt, amit Prost nem tudott feldolgozni, ezért rendkívül ravasz módon igyekezett a csapaton belül kivételezett helyzetbe kerülni. - Niki Lauda Kétféle autóversenyző létezik: az egyik mindent megtesz a pályán azért, hogy ő legyen a legjobb(Ayrton Senna), a másik, a politizáló fajta a bokszutcában harcol elszántan, minden lehetséges eszközzel igyekszik a csapattársát bemocskolni, lejáratni és így akar előnyhöz jutni(Alain Prost). -Niki Lauda |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Civakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16,613 Regisztrált: 7-July 07 Innen: Alsó Rekettye Azonosító: 43 ![]() |
Jaa,az ovis középső csoportos szintet kell megcélozni? ![]() ![]() Így aztán most tisztelettel bejelentem dobpergés kíséretében,hogy Funesnek vonzóerőül felajánlom a Hamilton kézjegyével ellátott McLaren versenyautót,Tifosinak még nem tudom pontosan,mit,de legfeljebb kooperálok Kimsterrel ![]() ![]() Naaa? Funesnek McLaren autó nekem meg zsákbamacska? ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Vannnak, akik megmásszák a Mount-Everestet... és vannak, akiket repülővel visznek fel oda. Mindegyik elmondhatja, hogy fenn volt a csúcson... de mégsem ugyanaz. 2007 "világbajnokáról" "He was sure that Benetton and Schumacher were cheating, that they were using forbidden electronical devices in the car" Alain Prost Hamilton például feltérképezi kifinomult érzékével a pályát és kipuhatolja a legjobb tapadással rendelkező felületeket. -hunnylander Ayrton Senna="Driving skills", Michael Schumacher="Driving aids" Miért pont kimi a rajongás tárgya? Hát nem tudom azért mert cuki... - alap kimis Prost intelligensen fúrta csapattársát, Ayrton Sennát. Senna sokkal jobb pilóta volt, amit Prost nem tudott feldolgozni, ezért rendkívül ravasz módon igyekezett a csapaton belül kivételezett helyzetbe kerülni. - Niki Lauda Kétféle autóversenyző létezik: az egyik mindent megtesz a pályán azért, hogy ő legyen a legjobb(Ayrton Senna), a másik, a politizáló fajta a bokszutcában harcol elszántan, minden lehetséges eszközzel igyekszik a csapattársát bemocskolni, lejáratni és így akar előnyhöz jutni(Alain Prost). -Niki Lauda |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 December 11th - 22:31 |