Scuderia Toro Rosso, Ferrari "B" 2008-tól? |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Scuderia Toro Rosso, Ferrari "B" 2008-tól? |
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Bourdais a tapasztalatának köszönhetően maradhat a Formula-1-ben?
Berger tavozasaval bezarult a kapu Senna elott az STR-be. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,984 Regisztrált: 23-March 08 Innen: Szolnok Azonosító: 640 ![]() |
Bourdais a tapasztalatának köszönhetően maradhat a Formula-1-ben? Berger tavozasaval bezarult a kapu Senna elott az STR-be. ![]() Jól van ez így, Burdé megérdemli ezt a lehetőséget. -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
Bourdais a tapasztalatának köszönhetően maradhat a Formula-1-ben? Berger tavozasaval bezarult a kapu Senna elott az STR-be. ![]() Very fasza ![]() |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Very fasza ![]() Meg kell nyernie a feltamasztott Formula-2-t. En ezt csinalnam, es leszerzodnek valahova F1-es tesztpilotanak. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
Meg kell nyernie a feltamasztott Formula-2-t. En ezt csinalnam, es leszerzodnek valahova F1-es tesztpilotanak. Ezzel csak az a gond,hogy a csapatok rendesen el vannak látva volt F1-es pilótákkal tesztpilótafronton. Kellene egy vállalkozó szellemű csapatfőnök,akinek a tehetség mellett az a kis szponzori háttér sem jönne rosszul. |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Ezzel csak az a gond,hogy a csapatok rendesen el vannak látva volt F1-es pilótákkal tesztpilótafronton. Kellene egy vállalkozó szellemű csapatfőnök,akinek a tehetség mellett az a kis szponzori háttér sem jönne rosszul. Nalam belefer BMW-be Klien melle/helyere. STR/RB-nel is lesz szerintem legalabb 1tesztpilota hely, meg ha Sato-t tartjak is. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
Bourdais a tapasztalatának köszönhetően maradhat a Formula-1-ben? Berger tavozasaval bezarult a kapu Senna elott az STR-be. ![]() Ezt reméltem. Már csak a hivatalos bejelentés hiánycikk. Az idei gépek amúgy is közelebb állnak a cc autókhoz, menni fog neki ![]() A kis Senna meg 1000% hogy bekerül valamikor, sztem jövőre mindenképp, de lehet, hogy már idén év közben. |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Ezt reméltem. Már csak a hivatalos bejelentés hiánycikk. Az idei gépek amúgy is közelebb állnak a cc autókhoz, menni fog neki ![]() A kis Senna meg 1000% hogy bekerül valamikor, sztem jövőre mindenképp, de lehet, hogy már idén év közben. De mi a rajongoi (Dia, still, tifosi, en) mar toporgunk, hogy lathassuk az eloadast ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ezt reméltem. Már csak a hivatalos bejelentés hiánycikk. Az idei gépek amúgy is közelebb állnak a cc autókhoz, menni fog neki ![]() A kis Senna meg 1000% hogy bekerül valamikor, sztem jövőre mindenképp, de lehet, hogy már idén év közben. Bourdais valóban megérdemel még egy esélyt. De Bruno Senna idén ősszel már 26 lesz. Nem kiscsikó már.... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
Bourdais valóban megérdemel még egy esélyt. De Bruno Senna idén ősszel már 26 lesz. Nem kiscsikó már.... Szerintem nem azért öreg valaki az F1-ben 30 évesen, mert már nem bírja a strapát, max elkezdődnek a kiégés első jelei. Ez nem is meglepő egy olyan versenyzőnél aki 6 éves kora óta folyamatosan versenyzik. De Senna később csapott bele, úgymond gyorstalpalón járja az autós ranglétrát, ezért nem hiszem, hogy bármiről is lekésne, ha várna még egy évet. |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Szerintem nem azért öreg valaki az F1-ben 30 évesen, mert már nem bírja a strapát, max elkezdődnek a kiégés első jelei. Ez nem is meglepő egy olyan versenyzőnél aki 6 éves kora óta folyamatosan versenyzik. De Senna később csapott bele, úgymond gyorstalpalón járja az autós ranglétrát, ezért nem hiszem, hogy bármiről is lekésne, ha várna még egy évet. Vedd figyelembe azt is, hogy 10 evet kihagyott, es vele szemben extra magasak az elvarasok tudatlanul is, Ayrton miatt. |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
STR = Sebastien's Top Racers
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Germanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,894 Regisztrált: 6-September 07 Innen: Budapest Azonosító: 144 ![]() |
Na kíváncsi leszek mikor kapják meg a Silverstoneban győztes RBR karosszériát? Mert a jelenlegi régi karosszéri kifejezetten halovány.
Taktikailag, ha valóban jobb az új aerojú RBR mint a Brawn akkor mielőbb, hogy akár az STR-nek is legyen esélye pontot rabolni a Brawntól! |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
http://forzatororosso.blogspot.com/2010/01...ternatives.html
Ez egesz jol nezne ki. ![]() A hozzászólást -Clyde- szerkesztette a következő időpontban: Jan 13 2010, 11:51 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tón vón jó. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,542 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,446 ![]() |
Mindkettő nagyon betyár! Asszem a Repsolosra voksolnék, de még a másikat is figyelembe véve a legtökösebb festés az elmúlt évekből. -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Mindkettő nagyon betyár! Asszem a Repsolosra voksolnék, de még a másikat is figyelembe véve a legtökösebb festés az elmúlt évekből. Nekem pont az nem tetszik a nagy Repsol logo miatt. A másik viszont tetszik: ![]() Így még talán Palikéknak sem okozna gondot megkülönböztetni a Red Bullt és a Toro Rossót. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,281 Regisztrált: 8-June 08 Azonosító: 822 ![]() |
Nekem pont az nem tetszik a nagy Repsol logo miatt. nekem a nagy Repsol logó azért nem tetszik, mert az Alguersuari maradását jelentené. de amúgy ezek csak "fan art"-ok nem? szóval nem hiszem, hogy bármelyik is megvalósulna. mondjuk ettől függetlenül a világoskék tényleg laza. amúgy senkit sem zavar, hogy rossz a topiknév? ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 December 9th - 11:10 |