F1világ fórum találkozó |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F1világ fórum találkozó |
![]()
Létrehozva:
|
|
A felhasználó titulusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 971 Regisztrált: 29-November 12 Azonosító: 6,587 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,496 Regisztrált: 2-February 09 Innen: Budafok Azonosító: 2,051 ![]() |
Az pompás, én meló után tervezem, csak valahol a hosszúnadrág-ing kombinációtól még megszabadulok, aztán lehet a második edzésre talán még kiérek. Jó lenne ismerős arcokkal találkozni. Mmint ismeretlen ismerősökkel, mert 12 év óta most leszek először F1-en, máson már voltam, de az alapvető F1-es protokoll gondolom megváltozott jócskán 2003 óta. Haver vett rá, h menjek ki idén, de ő csak holnaptól ér rá én meg gondoltam felderítem addig is a terepet. Szóval minden tanácsot szívesen fogadok.
![]() -------------------- ![]() Autósport naptár és stream gyűjtőoldal egyben: racingblog.de! Ha vki lemaradt itt rengeteg mindent visszanézhet HD-ben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A felhasználó titulusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 971 Regisztrált: 29-November 12 Azonosító: 6,587 ![]() |
Csak masodszor megyek 2012 utan, ugyhogy sokat nem tudok mutatni en se
![]() Dobok egy telefonszamot pm-ben, keress nyugodtan ha kiertel. A hozzászólást -hunocsi- szerkesztette a következő időpontban: Jul 24 2015, 08:47 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,496 Regisztrált: 2-February 09 Innen: Budafok Azonosító: 2,051 ![]() |
Csak masodszor megyek 2012 utan, ugyhogy sokat nem tudok mutatni en se ![]() Dobok egy telefonszamot pm-ben, keress nyugodtan ha kiertel. Annyi van, h nem tudtam idoben lelepni melobol, igy csak a masodik szadabedzes utan ernek ki, szoval inkabb szombatra idozitem magam. Remelem holnap kb 10-re legkesobb kint leszunk, aztan majd akkor bepotoljuk. Ja es megjott a pm. Elmentettem. -------------------- ![]() Autósport naptár és stream gyűjtőoldal egyben: racingblog.de! Ha vki lemaradt itt rengeteg mindent visszanézhet HD-ben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Vasárnap is jöttök? Ha igen, van kedvetek csatlakozni kis (ex) fórumozóból álló társaságunkhoz?
-------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,273 Regisztrált: 21-June 14 Azonosító: 6,822 ![]() |
Gondolkodtam, hogy idén végre kimegyek, de sajnos anyagilag most nem igazán fér ez bele, másrészről 40 fok az túl sok.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
Gondolkodtam, hogy idén végre kimegyek, de sajnos anyagilag most nem igazán fér ez bele, másrészről 40 fok az túl sok. Vasárnap nem lesz már annyi. -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó volt összefutni. Talán szombatra érdemesebb ilyet leszervezni, akkor több az üresjárat, kevesebb a történés. Mi hamiltonosok jól elbeszélgettünk, de úgy a többiekkel alig váltottunk pár szót, talán hunocsi-t kivéve. Jó, mehettem volna a finn kocsmába is, szóval my bad.
Na majd jövőre. ![]() btw kíváncsi leszek a szeptemberben induló fejlesztésekre. A hozzászólást -dawyd728- szerkesztette a következő időpontban: Jul 26 2015, 08:30 -------------------- ![]() Autósport naptár és stream gyűjtőoldal egyben: racingblog.de! Ha vki lemaradt itt rengeteg mindent visszanézhet HD-ben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Jó volt összefutni. Talán szombatra érdemesebb ilyet leszervezni, akkor több az üresjárat, kevesebb a történés. Mi hamiltonosok jól elbeszélgettünk, de úgy a többiekkel alig váltottunk pár szót, talán hunocsi-t kivéve. Jó, mehettem volna a finn kocsmába is, szóval my bad. Na majd jövőre. ![]() btw kíváncsi leszek a szeptemberben induló fejlesztésekre. Kevés volt nagyon az idő. ![]() -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 8-March 16 Azonosító: 6,945 ![]() |
Sziasztok. Segitseget szeretnek kerni ! Van egy 1986-os belépő kártyám az első magyar nagydíjra a hungarolingre . Szeretnek tole megvalni de nem vagyok tisztaba az ertekevel. Tudnatok segiteni?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 85 Regisztrált: 30-June 15 Azonosító: 6,903 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,105 Regisztrált: 26-August 09 Innen: Veszprém Azonosító: 4,324 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 December 11th - 09:16 |