Kiss Norbert, Magyarország leggyorsabb túraautó pilótája |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Kiss Norbert, Magyarország leggyorsabb túraautó pilótája |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Frentzen / Schumacher. Majd, ha eljön az ideje, talán igaz lehet a topic cím, de addig nem több hangulatkeltésnél. És milyen hangulatot kelt? Lesz frankón thünthethés az Erzsébet-hídon? ![]() -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
Frentzen / Schumacher. Majd, ha eljön az ideje, talán igaz lehet a topic cím, de addig nem több hangulatkeltésnél. Huha, tán még a hangulatjelentésben is szerepelni fog. Cáfold meg, ki volt nála gyorsabb itthon túraautóban. Ha nem tudod, attól még ne legyen rossz a hangulatod! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
Rajt, most!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Rajt, most! Jelenleg P8. Akkor ez P1 lenne a negyedik verseny rajtrácsán? ![]() -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Azt hiszem, igen, de mindenképp az élről megy, csak Hahnék 2-2,5 másodperccel gyorsabbak. Az durva, hogy Vojtiseknek stabilan adja a 3,5 másodperceket körönként. Erről a Vojtisekről mit lehet tudni? Ennyit találtam: "25 years of experience, from 1988 still in the TOP 10 FIA ETRC. " Nem tűnik mondjuk világverőnek... Na, akkor pole a 4. versenyen. ![]() Itt van valami videjó féle. (Nem tudom, melyik kanyar...) http://www.trucknavarra.com/DirectoJarama.html A hozzászólást -stoke- szerkesztette a következő időpontban: Jun 10 2012, 12:09 -------------------- Fuck imageshack.
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Erről a Vojtisekről mit lehet tudni? Ennyit találtam: "25 years of experience, from 1988 still in the TOP 10 FIA ETRC. " Nem tűnik mondjuk világverőnek... Na, akkor pole a 4. versenyen. ![]() Itt van valami videjó féle. (Nem tudom, melyik kanyar...) http://www.trucknavarra.com/DirectoJarama.html Én sem tudom mennyire jó, csak annyit, hogy már vagy 20 éve nyomja. Akkora ász biztos nem lehet, ha ugyanolyan kocsival ennyit kap Norbitól. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Akkor a cím helyesen: Magyarországon a leggyorsabb túraautó pilóta. Tényleg kicsit pontatlan a cím, mert amellett hogy kurva gyors, nem is emlékszem tőle saját hibára, kicsúszásra, vagy ilyesmi. és a tempója mellett nagyon tud vigyázni az autóra. A Seatos időkben ha jól emlékszem két szezont húzott le ugyanabban az autóban és makulátlan állapotban volt, nem csapkodta a rázóköveknek, nem ütötte szét a futóművet, nem volt defektje. Láttam endurance-ban is, holott ő egy igazi sprinter, ott is konstans volt nagyon gyors, hiba nélkül. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
mi lett vele? 6-7. környékén haladt végig (poleból rajtolt?) majd most úgy nézem már több kör hátrány, gondolom kiesett.
-------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
mi lett vele? 6-7. környékén haladt végig (poleból rajtolt?) majd most úgy nézem már több kör hátrány, gondolom kiesett. Nem tudom, én már csak azt láttam, hogy nem megy. Mikor csúszott vissza a 6. helyre? A rajtnál? A hozzászólást -stoke- szerkesztette a következő időpontban: Jun 10 2012, 02:16 -------------------- Fuck imageshack.
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem tudom, nekem az első két körben nem volt live timing, aztán megint valami műszaki hiba, majd megírják mi volt az.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Nem tudom, én már csak azt láttam, hogy nem megy. Mikor csúszott vissza a 6. helyre? A rajtnál? az első kör végén asszem már 6. helyre írták, később körökig 7. -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tényleg kicsit pontatlan a cím, mert amellett hogy kurva gyors, nem is emlékszem tőle saját hibára, kicsúszásra, vagy ilyesmi. és a tempója mellett nagyon tud vigyázni az autóra. A Seatos időkben ha jól emlékszem két szezont húzott le ugyanabban az autóban és makulátlan állapotban volt, nem csapkodta a rázóköveknek, nem ütötte szét a futóművet, nem volt defektje. Láttam endurance-ban is, holott ő egy igazi sprinter, ott is konstans volt nagyon gyors, hiba nélkül. Oké, nem cukkolni akartam a kedélyeket, csak szerintem ráérnétek nekiadni ezt a rangot akkor, mikor majd wtcc-ben leiskolázza Micheliszt. Hiszen mondtátok, hogy odatart. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Oké, nem cukkolni akartam a kedélyeket, csak szerintem ráérnétek nekiadni ezt a rangot akkor, mikor majd wtcc-ben leiskolázza Micheliszt. Hiszen mondtátok, hogy odatart. Nem írtam olyat, hogy leiskolázta Micheliszt, de egy lényegesen gyengébb csapat autójában ülve megverte már, és nem az ő hátvédje volt Wéber, egyedül ment 5-6 Zengős ellen. Olyan legendás futamai voltak, mint a két évvel ezelőtti Pannónia Ring, ahol kapott a Zengőtől egy Seatot, hogy bemelegítsen a spanyol bajnoki hétvégére. Az utolsó helyről indult a vizes-felszáradó pályán és úgy tört előre, hogy a verseny felénél 20 másodperccel vezetett a teljes nagytúra autós mezőny előtt, amikor behívták a boxba, hogy maga elé engedje őket és ne szóljon bele a bajnokságba. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem írtam olyat, hogy leiskolázta Micheliszt, de egy lényegesen gyengébb csapat autójában ülve megverte már, és nem az ő hátvédje volt Wéber, egyedül ment 5-6 Zengős ellen. Olyan legendás futamai voltak, mint a két évvel ezelőtti Pannónia Ring, ahol kapott a Zengőtől egy Seatot, hogy bemelegítsen a spanyol bajnoki hétvégére. Az utolsó helyről indult a vizes-felszáradó pályán és úgy tört előre, hogy a verseny felénél 20 másodperccel vezetett a teljes nagytúra autós mezőny előtt, amikor behívták a boxba, hogy maga elé engedje őket és ne szóljon bele a bajnokságba. ![]() durva akarom látni a wtcc-ben. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
moving to Brackley ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,071 Regisztrált: 8-April 08 Azonosító: 701 ![]() |
A topic cím egy vicc. Pontatlan vagy és félrevezető! ![]() Nézem a böngésző ablakját; "Kiss Norbert - F1világ Fórum - Mozilla Firefox" és vakarom a fejem, hogy mi a baj a topik címével. Aztán a kommentek kontextusából kiderült, hogy az alcímre utalsz, amit eddig észre se vettem és nem is ismertem. Szinte nem is látok olyan felületet, ahol észrevenném, úgy használom a fórum ezen szekcióját (most is csak a Kiss Norbi szővegre kattintva ugrottam be ide az új hsz-hez). Írom a hsz-t, itt is csak az áll "A téma címe: Kiss Norbert". |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
durva akarom látni a wtcc-ben. Ha egyszer látod élesben, Te leszel a legnagyobb fanja! És átjavíttatod majd az "Icamen"-es tetkódat "Kissz Norbi"-ra. ![]() ![]() A hozzászólást -stoke- szerkesztette a következő időpontban: Jun 10 2012, 05:06 -------------------- Fuck imageshack.
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018 April 21st - 16:11 |