F1 LIGA 2015, Minden, ami F1liga... |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F1 LIGA 2015, Minden, ami F1liga... |
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 23-May 15 Azonosító: 6,893 ![]() |
Hi
Az utolsó pillanatban vissza akartam állítani a csapatom, és picit behülyült tőle. Azt írja,hogy nem mentett, de mégse a megfelelő csapatokat mutatja, illetve 0 pontom és pénzem van. Kérlek nézzetek rá,hogy mi a probléma. Csapatom neve: Ary Előre is köszönöm. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 19-July 15 Azonosító: 6,915 ![]() |
Valami nagyon nem stimmel a ligában. Eltűntek a pontjaim, amiket a Német nagydijon kaptam. És a Magyar Nagydijra is eltűntek a beállitásaim. Ráadásul nem tudok semmit sem beállitani, mert nem enged.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Valami nagyon nem stimmel a ligában. Eltűntek a pontjaim, amiket a Német nagydijon kaptam. És a Magyar Nagydijra is eltűntek a beállitásaim. Ráadásul nem tudok semmit sem beállitani, mert nem enged. ha szabad kérdeznem, mire szeretnél pontot kapni a német futam kapcsán? ![]() ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
ha szabad kérdeznem, mire szeretnél pontot kapni a német futam kapcsán? ![]() ![]() Zárolva van a piac, mintha nagydíj lenne. -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Zárolva van a piac, mintha nagydíj lenne. ezt úgy bírom benned Peppe, hogy mindig annak magyarázod el a szituációt, aki érti. ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
ezt úgy bírom benned Peppe, hogy mindig annak magyarázod el a szituációt, aki érti. ![]() ![]() ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 16-March 15 Azonosító: 6,877 ![]() |
Sziasztok! "A piac most zárva van, csapatot összeállítani hétfő 0:01-től tudsz." azaz bedöglött a játékmotor, vélhetően a Német Nagydíj miatt, így nem lehet a csapaton változtatni... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! "A piac most zárva van, csapatot összeállítani hétfő 0:01-től tudsz." azaz bedöglött a játékmotor, vélhetően a Német Nagydíj miatt, így nem lehet a csapaton változtatni... helló, rákérdeztem Fafánál, elvileg a forduló nullpontos lesz (értelemszerűen), és ma nyílik a piac. -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 16-March 15 Azonosító: 6,877 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 22-July 15 Azonosító: 6,919 ![]() |
Üdv! Nullpontos futam után miért estem (és még jóóópáran) vissza a ligában?
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 14-February 13 Azonosító: 6,614 ![]() |
Ez a nemlétező német nagydíj lebonyolítása itt a rendszerben megint egy nagy baklövés. Minden tiszteletem a tiétek az oldal miatt, de ezt meg lehetett volna oldani sokkal átgondoltabban is. Vannak olyanok, aki 2 helyet léptek előre, vannak akik 2-t hátra (én is ez utóbbi tábort erősítem). Viszont ami a nagyobb baj, hogy amennyiben valaki változtatott Silverstone után, azok már nem tudják visszaállítani az ottani csapatukat szemben azokkal, akik nem törődtek ezzel. Gondolom az előre-hátra ugrálások is ennek köszönhetők a pénzek megmaradása-elköltése miatt.
Jobb megoldás lett volna, ha egyszerűen kiveszitek a német nagydíjat, vagy ha erre nem lett volna lehetőség, zárolni kellett volna mindenki fiókját a virtuális német nagydíj végéig. Szerintem... ![]() A hozzászólást -willike71- szerkesztette a következő időpontban: Jul 22 2015, 11:56 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Germanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,894 Regisztrált: 6-September 07 Innen: Budapest Azonosító: 144 ![]() |
Ez a nemlétező német nagydíj lebonyolítása itt a rendszerben megint egy nagy baklövés. Minden tiszteletem a tiétek az oldal miatt, de ezt meg lehetett volna oldani sokkal átgondoltabban is. Vannak olyanok, aki 2 helyet léptek előre, vannak akik 2-t hátra (én is ez utóbbi tábort erősítem). Viszont ami a nagyobb baj, hogy amennyiben valaki változtatott Silverstone után, azok már nem tudják visszaállítani az ottani csapatukat szemben azokkal, akik nem törődtek ezzel. Gondolom az előre-hátra ugrálások is ennek köszönhetők a pénzek megmaradása-elköltése miatt. Jobb megoldás lett volna, ha egyszerűen kiveszitek a német nagydíjat, vagy ha erre nem lett volna lehetőség, zárolni kellett volna mindenki fiókját a virtuális német nagydíj végéig. Szerintem... ![]() Egyet értek, mivel nyaralni mentem nem tudtam, hogy lesz-lehetőségem csapatot változtatni, így módosítottam a Silverstone utáni csapaton, és összesen 200eft pénzem maradt,így komoly módosítási lehetőségem már csak nagyon drágán van mert el kell adnom azt a williamset amit silverstone után vettem! Ez 6millió bukta, ezzel az első helyért folyó harcból ki is szállhatok! Igazságtalan!!! Nem tudok olyan csapatot venni amit amúgy siverstone után megengedhettem volna --- pl. Pilóta: Vettel, Alonso, csapat: Mercedes, torro rosso, red bull! Valamilyen kompenzáció legyen!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 7 Regisztrált: 18-March 12 Azonosító: 6,449 ![]() |
Hmm, miért nem lehet módosítani a csapaton? Még jó pár óra lenne az időmérőig....
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nekem ment, nyitva a piac.
-------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Elindult az Autosporton a GP Predictor.
Csináltam benne egy F1Világ Fórum ligát, link hozzá: http://gppredictor.com/league/join/code/a7...e8a99825f5f452a vagy a Join league menüpont alatt ezt a kódot kell megadni: a7181ce62cf711a6fe8a99825f5f452a |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 February 16th - 01:04 |