F1 Liga 2016 |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F1 Liga 2016 |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16 Regisztrált: 4-July 11 Azonosító: 6,307 ![]() |
Üdv! Én is ide írtam a csapataimat, de még nem jött meg a felállás. Remélem meglesz, kárlenne érte, mivel a 2. futamtól máőr nagyon nagy hátrányban lennék!
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 19-March 16 Azonosító: 6,953 ![]() |
Sziasztok!
Nekem is lemaradt a csapatbeállítás és csak most látom hogy lett volna lehetőség utólag is választani. Az lehetséges, hogy a lerosszabb csapatokat beállítsátok utólag nekem? Így nem lesz annyira nagy hátrányom de előnyöm se belőle. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2 Regisztrált: 19-March 16 Azonosító: 6,948 ![]() |
Mi is így jártunk a családban, az enyém, és a feleségemé nem lett elmentve, / subohka, suboh01 /, míg a gyerekem pont 05.00 órakor csinálta a csapatát. Vártunk egy kicsit, de semmi sem történt. Utána el kellett mennünk, és csak most kerültünk gép közelébe. Szeretném, ha a gyermekem nem hátrányból indulna, mert akkor semmi értelme tovább játszania. Ha lehetne, a feleségem, és az én csapatomat menteni, míg a fiam csapatát beállítani.
Bebe0951: Mercedes, Manor, Mclaren, Palmer, Nasr. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 20-March 16 Azonosító: 6,954 ![]() |
Sziasztok. Mikor lesznek frissítve a pontok?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Sziasztok. Mikor lesznek frissítve a pontok? általában hétfőn frissül. -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 20-March 16 Azonosító: 6,955 ![]() |
De akkor csak hajnalban van nyitva a piac?
Az én csapatom: Verstappen Alonso Red Bull |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 20-March 16 Azonosító: 6,955 ![]() |
Légyszi segítsetek én még ma kezdtem a játékot március 20-án🎓
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Légyszi segítsetek én még ma kezdtem a játékot március 20-án🎓
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A felhasználó titulusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 971 Regisztrált: 29-November 12 Azonosító: 6,587 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ok,köszönöm!
Már csak azt mondjátok meg,hogy minden verseny u- tán kapsz 100 000 000 €-t,és a kasztnit,motort,személyzetet hogy lehet külön kiválasztani? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Sziasztok! Nekem is lemaradt a csapatbeállítás és csak most látom hogy lett volna lehetőség utólag is választani. Az lehetséges, hogy a lerosszabb csapatokat beállítsátok utólag nekem? Így nem lesz annyira nagy hátrányom de előnyöm se belőle. Szeva! ![]() -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Az én csapatom ez volna, ha sikerül beállítanom: Nasr Palmer Mercedes Manor McLaren Remélem még időben szóltam. Közs, Gus Itt meg a másik! ![]() -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 19-March 16 Azonosító: 6,951 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2 Regisztrált: 19-March 16 Azonosító: 6,948 ![]() |
Szeva admin! Látom, hogy a fentebb említett problémám nem talált megoldásra. Sajnos ha ez így marad, behozhatatlan hátrányba kerültünk, pedig nem is a mi hibánkból történt a lemaradás. Valamilyen könnyítést, segítséget kaphat-e, kárpótoható-e, aki önhibáján kívül kiesett az első fordulóból, hogy még legyen értelme küzdeni?
Előre is kösz, subohka. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2 Regisztrált: 21-March 16 Azonosító: 6,957 ![]() |
A szombattal kapcsolatban kösz a módosítást!!!
A hozzászólást -penta- szerkesztette a következő időpontban: Mar 21 2016, 07:46 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2 Regisztrált: 21-March 16 Azonosító: 6,957 ![]() |
Tisztelt Admin!
Egy minimum pontos jóváíràs jól esne. Thx |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2 Regisztrált: 23-March 16 Azonosító: 6,958 ![]() |
Sziasztok!
Meghívtam pár jóbarátot, hogy mérkőzzünk meg, de egyikük egyből bug-ot talált a rendszerben. Változtak az árfolyam-számolási százalékok? Jelenleg ez van írva: (1-22. helyig) 15%,13%,11%,9%,8%,7%,6%,5%,4%,3%,2%,1%,-1%,-2%,-3%,-4%,-5%,-6%,-7%,-8%,-9%,-11% Ezzel szemben szerintünk így van számolva: 15%,13%,11%,9%,8%,7%,6%,5%,4%,3%,2%,1%,-1%,-1,5%,-2%,-2,5%,-3%,-3,5%,-4%,-5%,-6%,-7% Csapatoknál hasonlóképp... Melyik az igaz? Ellenőrizzétek, kérlek! Köszönöm! A hozzászólást -suba- szerkesztette a következő időpontban: Mar 23 2016, 09:47 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2 Regisztrált: 23-March 16 Azonosító: 6,958 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 16-March 13 Azonosító: 6,634 ![]() |
Kedves Admin-ok,
Ma 1 óra előtt mentettem, de egy site cash bug miatt hiányos a nevezésem. A következő csapat volt beállítva: Sainz Kvyat Mercedes Manor Haas Kérlek állítsátok vissza. Üdv: ywolui |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 16-March 15 Azonosító: 6,877 ![]() |
Sziasztok!
Daniil Kvyat és Max Verstappen helyet cserélnek. Az volna a kérdésem, hogy miként fogjátok megoldani, hogy akinél pl. Toro Rosso és Daniil Kvyat is van, ne legyen semmilyen anomália? Üdvözlettel: Vova |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2021 January 27th - 08:58 |