FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015, Barcelona, 2015. május 8-10. |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015, Barcelona, 2015. május 8-10. |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Alonso WDC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,371 Regisztrált: 20-July 08 Innen: Budapest Azonosító: 941 ![]() |
Az én tippem: Hamilton, 1, igen.
A futamon pedig unalmas vonatozás lesz. A pályának semmi keresnivalója nincs a naptárban, az egyetlen mentsége, hogy Európában van, és kevés az európai futam. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A szólásszabadság helyi élharcosa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 5,762 Regisztrált: 29-May 12 Innen: Alba Azonosító: 6,497 ![]() |
Vettel, 1, igen.
A német a tavalyi gyalázatos évében is itt ment először egy huszárosat, most is megrázza magát szerintem. Hamilton DNF-et orrontok, fogalmam sincs, miért. Ferrari 1-2, Räikkönen is megveri Rosberget. Button pedig hősiesen épp Alonso hazai versenyén szállítja a csapat első pontját ![]() -------------------- BBC: Mi villan át az ember agyán, ha elesik egy motorral?
Barry Sheene: A segge, ha elég gyorsan megy. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,496 Regisztrált: 2-February 09 Innen: Budafok Azonosító: 2,051 ![]() |
Vettel, 1, igen. A német a tavalyi gyalázatos évében is itt ment először egy huszárosat, most is megrázza magát szerintem. Hamilton DNF-et orrontok, fogalmam sincs, miért. Ferrari 1-2, Räikkönen is megveri Rosberget. Button pedig hősiesen épp Alonso hazai versenyén szállítja a csapat első pontját ![]() Már ne haragudj, de a Vettel győzelem esetén csak 2 lehet megoldás. ![]() -------------------- ![]() Autósport naptár és stream gyűjtőoldal egyben: racingblog.de! Ha vki lemaradt itt rengeteg mindent visszanézhet HD-ben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,496 Regisztrált: 2-February 09 Innen: Budafok Azonosító: 2,051 ![]() |
Vicc nélkül, Räikkönen, 2, igen.
-------------------- ![]() Autósport naptár és stream gyűjtőoldal egyben: racingblog.de! Ha vki lemaradt itt rengeteg mindent visszanézhet HD-ben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Már ne haragudj, de a Vettel győzelem esetén csak 2 lehet megoldás. ![]() Hamilton DNF-et orront, gondolom úgy jön ki az 1, hogy Vettel előtt éri a baj, így őt nem verte meg. -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
1. Hamilton
2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikkönen Pole: Hamilton FL: Hamilton A McLaren remélem nagyot ugrik előre. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 413 Regisztrált: 15-November 07 Azonosító: 321 ![]() |
Vettel, 1, igen. A német a tavalyi gyalázatos évében is itt ment először egy huszárosat, most is megrázza magát szerintem. Hamilton DNF-et orrontok, fogalmam sincs, miért. Ferrari 1-2, Räikkönen is megveri Rosberget. Button pedig hősiesen épp Alonso hazai versenyén szállítja a csapat első pontját ![]() Ez most azt jelenti, hogy nem gondoltad komolyan Vettel győzelmét, vagy azt, hogy az egyik merci kiesik, és az nem minősül vereségnek Vetteltől? Edit: Látom, nem egyedül jártam így. Az első sor annyira meglepett, hogy rögtön replikáztam, ahelyett, hogy tovább olvastam volna. A hozzászólást -hgj11- szerkesztette a következő időpontban: Apr 20 2015, 09:09 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hamilton DNF-et orront, gondolom úgy jön ki az 1, hogy Vettel előtt éri a baj, így őt nem verte meg. Ilyen logikához, már kocka agy kell, tudtommal Prof nem ilyen. ![]() -------------------- ![]() Autósport naptár és stream gyűjtőoldal egyben: racingblog.de! Ha vki lemaradt itt rengeteg mindent visszanézhet HD-ben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 872 Regisztrált: 18-November 12 Innen: Harrogate, UK Azonosító: 6,581 ![]() |
Kimi, 2, igen.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Hamilton
0 Nem -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Masszív ez a Lotus!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
-------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Alonso says his battery isn't charging, his engineer says it is. "Maybe there's a virus in your computer, it isn't charging anything!"
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Alonso WDC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,371 Regisztrált: 20-July 08 Innen: Budapest Azonosító: 941 ![]() |
Valaki tud egy táblázatot linkelni, ki hogyan áll a motorokkal?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
Eddig olyan nagy változás nem látható.
![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Speechless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,887 Regisztrált: 16-June 09 Innen: Hungary Azonosító: 3,808 ![]() |
Pedig a Ferrari 70%-ban új...
![]() -------------------- Memento Mori! Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig küzdeni fogok azért, hogy mondhasd! Hiszek a sárkányokban, boszorkányokban, becsületes politikusokban, és egyéb mesebeli lényekben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
Pedig a Ferrari 70%-ban új... ![]() Az sztem erős túlzás volt azért... -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Eddig olyan nagy változás nem látható. ![]() Hát nem, mondjuk én nem is számítottam rá. Igazából idén nem is várok ennél sokkal többet, talán párszor még nyerhetnek, de bízom benne, hogy jövőre már komolyabb esélyük lesz. És ez most nem olyan "majd jövőre" szöveg, mint eddig volt... ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát nem, mondjuk én nem is számítottam rá. Igazából idén nem is várok ennél sokkal többet, talán párszor még nyerhetnek, de bízom benne, hogy jövőre már komolyabb esélyük lesz. És ez most nem olyan "majd jövőre" szöveg, mint eddig volt... ![]() Igazából én is. Pontosabban arra számítottam pár futammal ezelőtt, hogy majd évvégére befogják a Mercit és jövőre abszolút VB matériaként csatáznak. Bár ez még lehetséges. ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2021 January 23rd - 08:31 |