F1 Liga 2016 |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F1 Liga 2016 |
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 15-May 16 Azonosító: 6,967 ![]() |
Látom a felhasználóneveken, hogy vannak akik nem a tippelés izgalmára vágynak, hanem nagyon unatkoznak.
![]() El Capitano 001 től vannak regisztrációk El Capitano 130-ig, gondolom ugyanattól a felhasználótól. Persze lehet, hogy van neki még több is, csak az első pár oldalon ez volt a legmagasabb El Capitano szám amit láttam. A hozzászólást -Flashcash- szerkesztette a következő időpontban: May 15 2016, 05:28 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 16-May 16 Azonosító: 6,968 ![]() |
Üdv,
Gondoltam, ma felnézek, hogy a hét elején beállított csapatomnak mennyi pontot sikerült összeszednie. Ekkor viszont azt látom, hogy a rendszer önakaratából lecserélte (pedig ő nem Helmut Marko, személyesen) az egyik pilótámat, ráadásul ő rosszabb cserét is hajtott végre, amikor lecserélte Verstappen -t Kvyat-ra. Jófejségből nem a legelső gondolataimat írtam le ide, így, ha netán egy admin is olvassa ezt, jófejségből vissza is állíthatná a csapatomat, sőt a pontokat is kompenzálhatná. Kösz |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 17-May 16 Azonosító: 6,969 ![]() |
Kedves Adminok!
Miért lett kicserélve Verstappen, Kvyatra? Ez szerintem mélyütés... Múlt héten vettem meg, mert már lehetett hallani az átigazolásról... Sajna múlt hét közepén amikor a hivatalos bejelentés történt külföldön és sajna nem net közelben, viszont abban a nyugodt hitben voltam, hogy én megvettem Verstappent, nem is kell az összeállításokkal bajlódnom... Tavaly is volt egy fura megmozdulás az oldalnak, de ezzel a mostanival számomra a játék immár élvezetét veszítette... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,105 Regisztrált: 26-August 09 Innen: Veszprém Azonosító: 4,324 ![]() |
Kedves Adminok! Miért lett kicserélve Verstappen, Kvyatra? Ez szerintem mélyütés... Múlt héten vettem meg, mert már lehetett hallani az átigazolásról... Sajna múlt hét közepén amikor a hivatalos bejelentés történt külföldön és sajna nem net közelben, viszont abban a nyugodt hitben voltam, hogy én megvettem Verstappent, nem is kell az összeállításokkal bajlódnom... Tavaly is volt egy fura megmozdulás az oldalnak, de ezzel a mostanival számomra a játék immár élvezetét veszítette... ![]() ![]() Ugyanez a kérdésem. Nekem mákom volt mert később vettem meg Verstappent de egy haverom úgy járt mint te. Ő csak szimplán nem nyúlt hozzá mert abban a hitben volt hogy Verstappen van meg neki. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A felhasználó titulusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 971 Regisztrált: 29-November 12 Azonosító: 6,587 ![]() |
Bár nem admin vagyok, de ugye adott csapat versenyzőjéhez/nevezéséhez van kötve a választás, nem a versenyzőhöz - ha nem így lenne, akkor előfordulhat, hogy Red Bull motor mellett lenne egy Red Bull pilóta is lesz nálad, ami nyilván kizárná egymást. De ha mégy is így lenne, és pl. egy Hamilton-Wehrlein csere megtörténne, az nyilván nem lenne fair a többiekkel szemben, hogy valaki korábban megvesz egy Manoros versenyzőt, és kap cserébe egy Mercedesest. Gondolom itt most azért fájó sokaknak, mert szinte azonos szinten és árban voltak Kvyattal, de épp azért kell a versenyző neve alatt figyelni a csapatkiírást.
A hozzászólást -hunocsi- szerkesztette a következő időpontban: May 18 2016, 08:13 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 15-March 08 Azonosító: 566 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Alonso WDC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,371 Regisztrált: 20-July 08 Innen: Budapest Azonosító: 941 ![]() |
Értem én, hogy van egy fix séma, de elég fura nekem, hogy Button majdnem ugyannyiba kerül, mint Verstappen, és sokkal drágább a gyengébb eredmények ellenére is, mint Alonso.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 9 Regisztrált: 24-September 08 Azonosító: 1,174 ![]() |
Látom a felhasználóneveken, hogy vannak akik nem a tippelés izgalmára vágynak, hanem nagyon unatkoznak. ![]() El Capitano 001 től vannak regisztrációk El Capitano 130-ig, gondolom ugyanattól a felhasználótól. Persze lehet, hogy van neki még több is, csak az első pár oldalon ez volt a legmagasabb El Capitano szám amit láttam. Törölni kellene, ez nem fair play... ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 16-March 15 Azonosító: 6,877 ![]() |
Sziasztok!
Rio Haryanto már nem versenyez, helyette Esteban Ocon van; érdemes lenne átírni ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A felhasználó titulusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 971 Regisztrált: 29-November 12 Azonosító: 6,587 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 12-March 17 Azonosító: 6,988 ![]() |
üdv az idei f1liga mikor indul el mert meg bejelentkezni sem lehet
üdv imre |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 12-March 17 Azonosító: 6,988 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 12-March 17 Azonosító: 6,991 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2-October 09 Azonosító: 4,616 ![]() |
Kedves moderátorok!
Legalább annyi tisztesség lehetne bennetek hogy ideböfögtök két sort arról hogy lesz-e idén valami, vagy sem! 1 hét múlva indul a szezon és nem történt még semmi. Ha ennyire szartok rá akkor miért nem adjátok át olyannak a jogot akit érdekel a liga és szívesen csinálná? A hozzászólást -Motion_Blur- szerkesztette a következő időpontban: Mar 16 2017, 02:14 -------------------- "Racing Is Life. Anything That Happens Before or After is Just Waiting."
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2 Regisztrált: 22-May 14 Azonosító: 6,812 ![]() |
Most már tényleg benne vagyunk a hétben... ha nem lesz akkor tényleg csak annyit írjon már ki valaki, hogy ne várjatok rá!!!!
Azt mondjuk nem értem, ha ennyire ne érdekli az adminokat akkor miért nem csinálja olyan akit tényleg érdekel?? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 20-March 17 Azonosító: 6,993 ![]() |
vonTilaj csapata:
Nasr, 13 Haryanto, 10 Merci, 40 Haas, 15 Sauber 21 össz 99 Locci csapata Felipe Nasr 13 Jolyon Palmer 12 Ferrari 38 Toro Rosso 25 Manor 12 össz: 100M Skubica csapata: Palmer Haryanto Mercedes McLaren Haas asvo zoaso csapata: Nasr, 13 Haryanto, 10 Merci, 40 Haas, 15 Sauber 21 össz 99 Ferox csapata: Felipe Nasr 13 Jolyon Palmer 12 Ferrari 38 Toro Rosso 25 Manor 12 össz: 100M Köszönöm a segítséget! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 20-March 17 Azonosító: 6,994 ![]() |
A 2017-es F1Liga mikor kezdődik?
Legalább 2 héttel, minimum 10 nappal az első verseny előtt már nyitni kéne a piacot. ![]() A csapatoknál már köztudott hogy a Manor F1 nem indul már idén, mivel 2017 januárban csődbe ment a csapat. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 10 Regisztrált: 9-May 14 Azonosító: 6,803 ![]() |
Szarnak ezek nagyívbe az egészre. Mindig is így volt. Nem baj majd tiltakozásul nem olvasom soha többet az f1világot se.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2 Regisztrált: 22-May 14 Azonosító: 6,812 ![]() |
Eltűnt az az f1vilag.hu oldalról a LIGA 2016-os link. Reméljük akkor éppen készítik a LIGA 2017et. Vagy ami rosszabb, hogy nem lesz több és azért tűnt el.
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 7 Regisztrált: 18-March 12 Azonosító: 6,449 ![]() |
Remélem lesz liga idén. Bár már nem sok idejük van feltölteni.
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018 April 20th - 11:25 |