2014 Formula 1 UBS Chinese Grand Prix, Shanghai International Circuit, április 20. |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
2014 Formula 1 UBS Chinese Grand Prix, Shanghai International Circuit, április 20. |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
Rosberg, Bottas.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() feka fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,961 Regisztrált: 7-July 08 Innen: Kolding, Denmark Azonosító: 905 ![]() |
Ham, Ricsi
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Borsodi fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 8,837 Regisztrált: 9-April 10 Innen: Edelény Azonosító: 5,892 ![]() |
Hamilton 4. győzelme gyön itten.
Dobogóért küzdre Hülk és Vettel között vacilláltam. Szerintem Vettel hozza azt, amit malájban. -------------------- Wéber Gábor Monaco GP 24.05.15 : " Ez inkább Hamiltoné!"
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Rosberg (babona) plusz végre Hülk is dobogóra áll.
![]() -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,979 Regisztrált: 21-July 08 Innen: NK Azonosító: 952 ![]() |
hami,hulk
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 580 Regisztrált: 8-July 13 Azonosító: 6,713 ![]() |
Szerintem Rosberg előző évei alapján itt talán jobb lehet. Szóval győztesként őt jelöltem meg. A dobogó legalsó fokára meg remélem a FI vagy a Williams versenyzői állhatnak majd fel. De szerintem Ricsi fog vagy Veddel.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
Ham, Vet
-------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Borsodi fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 8,837 Regisztrált: 9-April 10 Innen: Edelény Azonosító: 5,892 ![]() |
Szerintem Rosberg előző évei alapján itt talán jobb lehet. Szóval győztesként őt jelöltem meg. A dobogó legalsó fokára meg remélem a FI vagy a Williams versenyzői állhatnak majd fel. De szerintem Ricsi fog vagy Veddel. Előző évei alapján, mint pl a tavalyi? -------------------- Wéber Gábor Monaco GP 24.05.15 : " Ez inkább Hamiltoné!"
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Ezt most behúzza Rosberg!
A dobogóért remélem Hülk, vagy Bottas (Alonso úgyis esélytelen lesz), de Vettelt esélyesebbnek tartom. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A szólásszabadság helyi élharcosa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 5,762 Regisztrált: 29-May 12 Innen: Alba Azonosító: 6,497 ![]() |
Ez már Rosbergé lesz. Ricciardo megint oktatni fogja Vettelt és dobogón végez.
-------------------- BBC: Mi villan át az ember agyán, ha elesik egy motorral?
Barry Sheene: A segge, ha elég gyorsan megy. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 580 Regisztrált: 8-July 13 Azonosító: 6,713 ![]() |
Előző évei alapján, mint pl a tavalyi? Például akár a tavalyi. Ha jól emlékszem kikapott Lajostól időmérőn, futamon meg valami problémája volt, de gyengének nem mondanám . Viszont van itt győzelme gyengébb autóval meg dobogója is. A tegnapi futam alapján pedig toronymagas esélyese a kínai nagydíjnak. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Például akár a tavalyi. Ha jól emlékszem kikapott Lajostól időmérőn, futamon meg valami problémája volt, de gyengének nem mondanám . Viszont van itt győzelme gyengébb autóval meg dobogója is. A tegnapi futam alapján pedig toronymagas esélyese a kínai nagydíjnak. Futamon problémája volt ja, a 8.helyről adta fel kb valamiért. Hamilton dobogóra állt. Győzelme gyengébb autóval? Melyik? Ha Schumi nem esik ki, lehet befutnak 1-2-ben 12-ben. Az az autó minden volt azon a futamon csak nem gyenge. ![]() A tegnapi futam alapján toronymagas esélyese? Ezek szerint Hamilton Kínában gyenge lesz? Tavaly is eljátszották itt ugyanezt egyesek, hogy Rosberg ilyen erős, olyan erős Kínában, itt tuti, hogy nem lesz esélyes Lewisnak. Akkor is elmondtam: Hamilton a legeredményesebb Kínában , 3 győzelme mellett van 3 dobogója is( akkor még csak kettő volt) . És itt legalább olyan jó, mint Kanadában. Ezzel persze nem azt mondom, hogy most is ő fog nyerni. Csak az ilyen toronymagas esélyes, meg Rosberg itt jobban ment az előző évei alapján kijelentésektől a falra tudok mászni... ![]() -------------------- Wéber Gábor Monaco GP 24.05.15 : " Ez inkább Hamiltoné!"
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() TUSKÓ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,960 Regisztrált: 4-February 12 Azonosító: 6,406 ![]() |
Hamilton 4. győzelme gyön itten. Dobogóért küzdre Hülk és Vettel között vacilláltam. Szerintem Vettel hozza azt, amit malájban. Sajnos ez csak a 4. gyozelme lenne a nigganak :/ Igaz h ha nem esik ki akkor mar a 4. lenne. Am milyen jo mar egy egy Hamilton gyozelem sokkal jobb mint a Vertel gyoselem ![]() Vettel az elmult evek miatt jo messze kerult hamiltontol. 24-39. Iden tuti nem egyenlit lewis. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() TUSKÓ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,960 Regisztrált: 4-February 12 Azonosító: 6,406 ![]() |
Vettel visszavag
Button Rajko pedig makkal behozza dobogora igy alfonz majd szetpukkan |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Sajnos ez csak a 4. gyozelme lenne a nigganak :/ Igaz h ha nem esik ki akkor mar a 4. lenne. Am milyen jo mar egy egy Hamilton gyozelem sokkal jobb mint a Vertel gyoselem ![]() Vettel az elmult evek miatt jo messze kerult hamiltontol. 24-39. Iden tuti nem egyenlit lewis. Mármint Kínában a 4. győzelem, szerintem így érti. De az a 4. cak 3., eddig kétszer nyert itt. De azt adom, hogy a Ring, Kanada mellett ez a pálya még, ami jól fexik neki. -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Rozsi, Botlas
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 400 Regisztrált: 17-March 14 Azonosító: 6,786 ![]() |
Háááát, még ilyen szavazást .. Igaz, nem valószínű hogy mindkettő Mercedesnek lesz problémája, de akkor is van esély, hogy valaki harmadik győzzön.
Maradt volna a szokásos győztes "kínálat", a második kérdés meg lehetne: kit lök ki Maldonado ? ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Germanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,894 Regisztrált: 6-September 07 Innen: Budapest Azonosító: 144 ![]() |
Háááát, még ilyen szavazást .. Igaz, nem valószínű hogy mindkettő Mercedesnek lesz problémája, de akkor is van esély, hogy valaki harmadik győzzön. Maradt volna a szokásos győztes "kínálat", a második kérdés meg lehetne: kit lök ki Maldonado ? ![]() Miért lenne bárki másnak esélye ezen a pályán? Bahreinben 2 kör alatt 7 mp-t adtak a mezőnynek... szerinted van bárki másnak esélye? Csak akkor lesz más, ha kiütik egymást a futamon! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 884 Regisztrált: 3-April 10 Azonosító: 5,885 ![]() |
Hamilton behúzza
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 400 Regisztrált: 17-March 14 Azonosító: 6,786 ![]() |
Miért lenne bárki másnak esélye ezen a pályán? Bahreinben 2 kör alatt 7 mp-t adtak a mezőnynek... szerinted van bárki másnak esélye? Csak akkor lesz más, ha kiütik egymást a futamon! Sok minden baj történhet, így még az is hogy összeakadnak. De lehet eltolt kerékcsere, kicsúszás, megfordulás, defekt, mindenféle műszaki hiba. És ott van Maldonado is ! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018 April 19th - 21:58 |