FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2016, Május 26-29. |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2016, Május 26-29. |
![]()
Létrehozva:
|
|
A felhasználó titulusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 971 Regisztrált: 29-November 12 Azonosító: 6,587 ![]() |
Ricciardo elver mindenkit.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Eddig még egyszer sem jött be, remélem, most sem fog.
1. Hamilton 2. Vettel 3. Rosberg |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,275 Regisztrált: 21-June 14 Azonosító: 6,822 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tékozló fiú ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 6,766 Regisztrált: 24-March 09 Innen: Leeds (UK) Azonosító: 2,744 ![]() |
A hétvége időjárását elnézve vasérnapra izgalmas futam várható
![]() Asszem megteszem Button a dobogóra egy tízessel ![]() -------------------- "Jenson elképesztően nagy tehetség. Ő a Formula 1 David Beckhamje!... Biztos vagyok abban, hogy előtte még mindig nagy lehetőségek állnak. Ha megfelelőek lesznek a körülmények és megfelelő emberek veszik majd körül, biztosan sikeres lesz. Tehetségét nem szabad megkérdőjelezni. Pusztán annyira van szüksége, hogy fontos dolgok jó idõben valósuljanak meg" Dave Richards "Amíg itt van addig szerintem nagy hiba és ezért még NEM SZABAD JENSON BUTTONT LEÍRNI" Dankson (2009-03-09) "...biztos vagyok benne, hogy jövôre is számoln kell vele. Túl sokan egysíkuan látják az idei telejesítményét, ôk fognak jövôre meglepôdni" Dankson 2009.10.27 "...Fog ezzel idén Button futamot nyerni majd meglátod ;) " Dankson 2011.03.09 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLarenben bizakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,819 Regisztrált: 16-March 08 Azonosító: 585 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,105 Regisztrált: 26-August 09 Innen: Veszprém Azonosító: 4,324 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,105 Regisztrált: 26-August 09 Innen: Veszprém Azonosító: 4,324 ![]() |
Ezen a hétvégén talán 3 csapat is mehet a pole-ért. Nem lenne rossz ha lenne egy kis keveredés és nem egymás mellől indulnának a csapattársak.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Szépen ég most a Mclaren. Nem jönnek a köridők pedig az aero "rendben van", csak az fránya motor a szar. Nem vagy képben. Mostmár a motorerő is jó Boullier szerint. Ott vannak a Merci meg a Ferrari között. Mostmár minden jó. Ferrari nem fog veszélyt jelenteni rájuk ma. -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,275 Regisztrált: 21-June 14 Azonosító: 6,822 ![]() |
A legjobb, hogy még egyszer sem jött be, de most már csak azért is kitartok. 21-ből csak lesz egy ilyen befutó. ![]() Amúgy most majdnem változtattam, de végül úgy döntöttem, hogy maradok a nyerő tippemnél. Eddig sose volt ilyen befutó, direkt megnéztem... pedig ez a 3 tag elég régóta nyomja az élmezőnyben. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Megéreztem, hogy Max a falban végzi. Látszott már az alagútnál is.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLarenben bizakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,819 Regisztrált: 16-March 08 Azonosító: 585 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Megéreztem, hogy Max a falban végzi. Látszott már az alagútnál is. Meg hát. ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A redbull fejbe rúghatja magát amiért tönkretette az előző versenyét. Ez még sokba kerülhet nekik.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Borsodi fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 8,837 Regisztrált: 9-April 10 Innen: Edelény Azonosító: 5,892 ![]() |
Na most már azért kezd egy kicsit bosszantani azt, ami Hamiltonnal történik idén...
![]() Nevetséges, hogy mindig van valami. Most ezt a kört 3.ra mente. Talán kezdhetett volna valamit Ricciardoval, ha nem csúszik időben. Grat azért Riccinek. és az RB-nek ![]() -------------------- Wéber Gábor Monaco GP 24.05.15 : " Ez inkább Hamiltoné!"
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ricciardo ezt be kell hogy húzza holnap!!!
![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kár, hogy holnap nem fogom tudni élőben nézni a futamot. Az időmérőtől tettem függővé, hogy megnézzem-e, de ezek után már érdekel.
Remélem Ricsi nyer. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,496 Regisztrált: 2-February 09 Innen: Budafok Azonosító: 2,051 ![]() |
Szép volt Ricsi!
![]() Panis 20 éves évfordulója alkalmából jöhetne egy esős káosz. Nem lenne ellenemre. -------------------- ![]() Autósport naptár és stream gyűjtőoldal egyben: racingblog.de! Ha vki lemaradt itt rengeteg mindent visszanézhet HD-ben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2021 January 19th - 13:52 |