Niki Lauda |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Niki Lauda |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Schumanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,870 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Orange Orange; Burbank Azonosító: 5 ![]() |
-------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
Jackie Stewart; 2006 "Az emberek könnyen elfelejtik, hogy a Ferrari mennyit köszönhet Michaelnek. Felépített maga köré egy csapatot. Motiválta az embereket. Egy nagy egésszé fűzte össze a részleteket. A Benetton is Michaelnek köszönhette a két világbajnoki címét. Amit Michael akkor tett az leírhatatlan." Flavio Briatore, 2005 ![]() 91 győzelem képekben; Nyilooooook!!!!!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Schumanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,870 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Orange Orange; Burbank Azonosító: 5 ![]() |
-------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
Jackie Stewart; 2006 "Az emberek könnyen elfelejtik, hogy a Ferrari mennyit köszönhet Michaelnek. Felépített maga köré egy csapatot. Motiválta az embereket. Egy nagy egésszé fűzte össze a részleteket. A Benetton is Michaelnek köszönhette a két világbajnoki címét. Amit Michael akkor tett az leírhatatlan." Flavio Briatore, 2005 ![]() 91 győzelem képekben; Nyilooooook!!!!!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
Grand Prix-The Golden Era
"When sex was safe, and motor racing was dangerous." Felkavaró összeállítás. 3:36-tól ahogy az összeégett arcú Lauda nézi a saját balesetét a tévében, az az arckifejezés... Hátborzongató. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Grand Prix-The Golden Era "When sex was safe, and motor racing was dangerous." Felkavaró összeállítás. 3:36-tól ahogy az összeégett arcú Lauda nézi a saját balesetét a tévében, az az arckifejezés... Hátborzongató. lol Jó kis idézet. -------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
Egy zseniális kép a Patkányról 2002-ből, a Jaguaros időszakból.
![]() Szuggessztív. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
Olyan, mintha lángokban állna a homloka éppen most.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
|
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tékozló fiú ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 6,762 Regisztrált: 24-March 09 Innen: Leeds (UK) Azonosító: 2,744 ![]() |
"motivation is the wednesday" hatalmas! ![]() A hozzászólást -Dankson- szerkesztette a következő időpontban: Nov 14 2011, 09:39 -------------------- "Jenson elképesztően nagy tehetség. Ő a Formula 1 David Beckhamje!... Biztos vagyok abban, hogy előtte még mindig nagy lehetőségek állnak. Ha megfelelőek lesznek a körülmények és megfelelő emberek veszik majd körül, biztosan sikeres lesz. Tehetségét nem szabad megkérdőjelezni. Pusztán annyira van szüksége, hogy fontos dolgok jó idõben valósuljanak meg" Dave Richards "Amíg itt van addig szerintem nagy hiba és ezért még NEM SZABAD JENSON BUTTONT LEÍRNI" Dankson (2009-03-09) "...biztos vagyok benne, hogy jövôre is számoln kell vele. Túl sokan egysíkuan látják az idei telejesítményét, ôk fognak jövôre meglepôdni" Dankson 2009.10.27 "...Fog ezzel idén Button futamot nyerni majd meglátod ;) " Dankson 2011.03.09 |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]() ![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/...atom_a_filmben/
Belam, mellesleg a from Niki to Triki-t igazan belinkelhetned a nepeknek. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/...atom_a_filmben/ Belam, mellesleg a from Niki to Triki-t igazan belinkelhetned a nepeknek. ![]() Berakom, csak valahová eltökítettem a lakásban ![]() Ebből jó kis filmet lehet egyébként csinálni, mert a valaha volt legütősebb f1-es sztoriról beszélünk. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() "Riki Böbi" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 3,796 Regisztrált: 30-December 09 Innen: Budapest Azonosító: 5,200 ![]() |
Berakom, csak valahová eltökítettem a lakásban ![]() Ebből jó kis filmet lehet egyébként csinálni, mert a valaha volt legütősebb f1-es sztoriról beszélünk. Ez A sztori. Már alig várom, kíváncsi leszek a minőségre, meg, hogy milyen gépeket használnak majd a filmben. Rajkó alakítja Huntot. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2007 legszebb pillanata: "Amikor Kimi Räikkönen mindössze öt körrel régóta áhított világbajnok győzelmének bebiztosítása előtt megfutotta a Brazil Nagydíj leggyorsabb körét. Milyen idegrendszer kell ahhoz, hogy valaki a sikertől karnyújtásnyira is ilyen rámenős maradjon? Felszabadult örömtánc volt ez Kimitől, aki ezzel is bizonyította, hogy gyorsnak lenni számára nem kockázat, hanem magától értetődő, természetes állapot." Farkas Péter „A világbajnoki cím nem első rangú számomra, hiszen mit ér a trófea, ha olyan nagyság sem szerezhette meg, mint Ronnie Peterson." Gille Villeneuve Enzo Ferrari talking about Gilles Villeneuve |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ez A sztori. Már alig várom, kíváncsi leszek a minőségre, meg, hogy milyen gépeket használnak majd a filmben. Rajkó alakítja Huntot. ![]() Mert egyszer ezen az álnéven indult el egy versenyen? Vagy mert hedonista életmódot folytat? Kevés. Hunt egy társasági ember volt, szellemes, mellesleg később remek tévékommentátor. Na emiatt nem lenne alkalmas Kimid erre a szerepre. |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Mert egyszer ezen az álnéven indult el egy versenyen? Vagy mert hedonista életmódot folytat? Kevés. Hunt egy társasági ember volt, szellemes, mellesleg később remek tévékommentátor. Na emiatt nem lenne alkalmas Kimid erre a szerepre. ... es a legendak szerint egyszer valami repulout alatt lekurta a komplett stewardess brigadot. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 448 Regisztrált: 2-September 11 Azonosító: 6,349 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
Mert egyszer ezen az álnéven indult el egy versenyen? Vagy mert hedonista életmódot folytat? Kevés. Hunt egy társasági ember volt, szellemes, mellesleg később remek tévékommentátor. Na emiatt nem lenne alkalmas Kimid erre a szerepre. Ebből egyedül a tévékommentátor nincs meg. Nyilatkozatokból az jön le, hogy a pilóták kifejezetten kedvelik Kimi társaságát, úgyhogy a többi jelző stimmelhet. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Miért, Kimi szerinted szellemes társasági ember? Nem tudom mit ittál, de azonnal kérek belőle! ![]() Mint utaltam rá, eléggé sok nyilatkozat lejött azzal kapcsolatban az évek során, hogy a pilóták zöme kurva jól elvan Rajkó társaságában, ebből következtettem. Meg ne tedd a szenilist, a "szarni voltam" dumát sem ejtené el egy fapofa, mikor az Isten éppen bejelenti a visszavonulását. ![]() Amúgy kávé tej, cukor nélkül, hidegen. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mint utaltam rá, eléggé sok nyilatkozat lejött azzal kapcsolatban az évek során, hogy a pilóták zöme kurva jól elvan Rajkó társaságában, ebből következtettem. Meg ne tedd a szenilist, a "szarni voltam" dumát sem ejtené el egy fapofa, mikor az Isten éppen bejelenti a visszavonulását. ![]() Amúgy kávé tej, cukor nélkül, hidegen. ![]() Az a beszólása tényleg adta, de ő akkor sem az a laza playboy, mint Hunt volt. |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 February 24th - 07:03 |