Segítség |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Segítség |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Bizony, ez nem BMW :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 12,619 Regisztrált: 31-January 08 Azonosító: 447 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Schumanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,870 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Orange Orange; Burbank Azonosító: 5 ![]() |
Mennyit perkál az Orange Orange ha nem titok? ![]() Ott csak törzsvendég vagyok ![]() 450 ezer Mondjuk ez Lidl, de gondolom az Aldi hasonló lehet. Köszi! -------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
Jackie Stewart; 2006 "Az emberek könnyen elfelejtik, hogy a Ferrari mennyit köszönhet Michaelnek. Felépített maga köré egy csapatot. Motiválta az embereket. Egy nagy egésszé fűzte össze a részleteket. A Benetton is Michaelnek köszönhette a két világbajnoki címét. Amit Michael akkor tett az leírhatatlan." Flavio Briatore, 2005 ![]() 91 győzelem képekben; Nyilooooook!!!!!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 9 Regisztrált: 13-May 10 Azonosító: 5,934 ![]() |
hello!hogy kell keresni live sreamet?:)lehet én vagyok a béna de,soha nem találok...mit kell beirni?eelöre is kössz!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 306 Regisztrált: 10-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 133 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLarenben bizakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,819 Regisztrált: 16-March 08 Azonosító: 585 ![]() |
hello!hogy kell keresni live sreamet?:)lehet én vagyok a béna de,soha nem találok...mit kell beirni?eelöre is kössz! Próbálj meg rákeresni a gugliban a free practice live stream-re. Lesz egy halom nem működő link is, de van 1-2 ami jó. Keresgélni kell! ![]() Ez most megy |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 92 Regisztrált: 4-July 07 Azonosító: 40 ![]() |
Kedves Angliában élő/dolgozó fórumtársak, azzal a kéréssel fordulnék hozzátok, hogy lehetséges lenne-e rajtatok keresztül vásárolni.
A Google Nexus 7 androidos tablet érdekelne, de nagyon. ![]() Sajnos az unióban csak Angliában kapható, hozzánk valószínűleg csak szürke importon keresztül fog eljutni. Részletek majd privátba, ha van önként jelentkező. Előre is köszi. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Kedves Angliában élő/dolgozó fórumtársak, azzal a kéréssel fordulnék hozzátok, hogy lehetséges lenne-e rajtatok keresztül vásárolni. A Google Nexus 7 androidos tablet érdekelne, de nagyon. ![]() Sajnos az unióban csak Angliában kapható, hozzánk valószínűleg csak szürke importon keresztül fog eljutni. Részletek majd privátba, ha van önként jelentkező. Előre is köszi. Nehogy megvegyed!!!! Képtelenség kibontani! ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 92 Regisztrált: 4-July 07 Azonosító: 40 ![]() |
Nehogy megvegyed!!!! Képtelenség kibontani! ![]() Ebből az egyik unboxing-ot láttam, ott is perceket tökölt mire ki tudta bontani. ![]() Idióta egy csomagolása van az biztos. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLarenben bizakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,819 Regisztrált: 16-March 08 Azonosító: 585 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedves Angliában élő/dolgozó fórumtársak, azzal a kéréssel fordulnék hozzátok, hogy lehetséges lenne-e rajtatok keresztül vásárolni. A Google Nexus 7 androidos tablet érdekelne, de nagyon. ![]() Sajnos az unióban csak Angliában kapható, hozzánk valószínűleg csak szürke importon keresztül fog eljutni. Részletek majd privátba, ha van önként jelentkező. Előre is köszi. Beszerzés megoldva. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 417 Regisztrált: 20-July 09 Azonosító: 3,982 ![]() |
A PC-s topikba nem hiszem, hogy illene a kérdés, ezért inkább itt teszem fel:
valaki otthon van programozásban? Visual Studio-ban, Console Application-nal kell megoldani a következő feladatokat: 1.) Írj egy programot, amely fogad 7 számot a felhasználótól és kiírja a számok összegét, amelyek nagyobbak 10-nél. 2.) Írj egy programot, amely fogad 5 számot a felhasználótól és kiírja a legkisebbet. 3.) Írj egy programot, amely fogad 5 számot a felhasználótól és kiírja hányszor vitt be a felhasználó páros számot. Tudom, hogy nem nehezek, de szerbül tanulok és a múlt héten nem tudtam bemenni előadásokra és lemaradtam. Ez a házi feladat és plusz pont jár érte... Valaki segítene? :S |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 417 Regisztrált: 20-July 09 Azonosító: 3,982 ![]() |
A PC-s topikba nem hiszem, hogy illene a kérdés, ezért inkább itt teszem fel: valaki otthon van programozásban? Visual Studio-ban, Console Application-nal kell megoldani a következő feladatokat: 1.) Írj egy programot, amely fogad 7 számot a felhasználótól és kiírja a számok összegét, amelyek nagyobbak 10-nél. 2.) Írj egy programot, amely fogad 5 számot a felhasználótól és kiírja a legkisebbet. 3.) Írj egy programot, amely fogad 5 számot a felhasználótól és kiírja hányszor vitt be a felhasználó páros számot. Tudom, hogy nem nehezek, de szerbül tanulok és a múlt héten nem tudtam bemenni előadásokra és lemaradtam. Ez a házi feladat és plusz pont jár érte... Valaki segítene? :S Tárgytalan, kaptam segítséget. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Speechless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,887 Regisztrált: 16-June 09 Innen: Hungary Azonosító: 3,808 ![]() |
Nem találtam megfelelőbb topikot, így ide írom be a kérésemet.
Kaptam emailt, amiben beágyazott gif van. Hogyan tudom kimenteni belőle? Köszönöm! -------------------- Memento Mori! Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig küzdeni fogok azért, hogy mondhasd! Hiszek a sárkányokban, boszorkányokban, becsületes politikusokban, és egyéb mesebeli lényekben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem találtam megfelelőbb topikot, így ide írom be a kérésemet. Kaptam emailt, amiben beágyazott gif van. Hogyan tudom kimenteni belőle? Köszönöm! Gmailben: Van egy lefele mutató nyíl jobb alsó sarokban, ha a képre viszed a kurzort Letöltés néven megtalálod vagy Jobb klikk->Kép mentése más néven... Gondolom a többiben is valami hasonló lehet. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Speechless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,887 Regisztrált: 16-June 09 Innen: Hungary Azonosító: 3,808 ![]() |
Nem megy, valami html fájlt ment el, amiből ugyanúgy nem tudom kiszedni
![]() -------------------- Memento Mori! Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig küzdeni fogok azért, hogy mondhasd! Hiszek a sárkányokban, boszorkányokban, becsületes politikusokban, és egyéb mesebeli lényekben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,979 Regisztrált: 21-July 08 Innen: NK Azonosító: 952 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
mit használsz? (opera, firefox,chrome,...)? Rókát Ha privátban ad valaki egy email címet, továbbküldöm neki a kérdéses levelet, én csak a jópofa gifet kérem. A hozzászólást -coyote55- szerkesztette a következő időpontban: Nov 9 2014, 10:51 -------------------- Memento Mori! Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig küzdeni fogok azért, hogy mondhasd! Hiszek a sárkányokban, boszorkányokban, becsületes politikusokban, és egyéb mesebeli lényekben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 973 Regisztrált: 10-July 08 Azonosító: 917 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem használok gmail-t, így nem tudom, hogy megjeleníti-e a képet, de ha igen, esetleg próbáltad már a képen a jobb klikket, és a kép mentése másként? Persze, erre elmentett egy html fájlt, amivel semmire sem megyek, mert a Róka sem nyitja meg Wow! A mentett html fájlt át kellett nevezni gifre, és lőn... A hozzászólást -coyote55- szerkesztette a következő időpontban: Nov 9 2014, 11:13 -------------------- Memento Mori! Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig küzdeni fogok azért, hogy mondhasd! Hiszek a sárkányokban, boszorkányokban, becsületes politikusokban, és egyéb mesebeli lényekben! |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 December 10th - 13:40 |