Talmácsi Gábor, 125ccm-től a MotoGp-ig |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Talmácsi Gábor, 125ccm-től a MotoGp-ig |
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Scale 40 ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 207 Regisztrált: 29-June 07 Innen: Föld bolygó Azonosító: 16 ![]() |
Engedelmetekkel itt is megkezdem a missziómat
![]() A Warm Up nem sikerült rosszul, de egy esős futamnak jobban örülnék ![]() -------------------- "..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
1 DRAPAL, Janos HUN Yamaha 57' 43.500" 2 SZABO, Lazlo HUN Yamaha 58' 23.200" 3 SAARINEN, Jarno FIN Yamaha 59' 45.200" |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 300 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 10 ![]() |
A lényeg, hogy nyerjen Talma..
![]() -------------------- Schumi,világbajnokicímek:7 1994,1995,2000,2001,2002,2003,2004. .
Győzelmek:91 Dobogós helyek:154 Pole poziciók. 68 Első sor: 115 Leggyorsabb körök:76 Pontok: 1369 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Scale 40 ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 207 Regisztrált: 29-June 07 Innen: Föld bolygó Azonosító: 16 ![]() |
Ez a motor már kevés ha Assenbe se tuja megverni Faubelt.
-------------------- "..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
1 DRAPAL, Janos HUN Yamaha 57' 43.500" 2 SZABO, Lazlo HUN Yamaha 58' 23.200" 3 SAARINEN, Jarno FIN Yamaha 59' 45.200" |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Schumanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,870 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Orange Orange; Burbank Azonosító: 5 ![]() |
A másik variációt kellett volna választani.
![]() -------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
Jackie Stewart; 2006 "Az emberek könnyen elfelejtik, hogy a Ferrari mennyit köszönhet Michaelnek. Felépített maga köré egy csapatot. Motiválta az embereket. Egy nagy egésszé fűzte össze a részleteket. A Benetton is Michaelnek köszönhette a két világbajnoki címét. Amit Michael akkor tett az leírhatatlan." Flavio Briatore, 2005 ![]() 91 győzelem képekben; Nyilooooook!!!!!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Az öregnek a fia! ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 173 Regisztrált: 29-June 07 Azonosító: 15 ![]() |
Boldog vagyok, hogy a harmadik helyen végeztem – nyilatkozta Talmácsi Gábor a verseny után. – A motorom az egyenesekben nem volt a leggyorsabb, viszont a kanyarokban nagyon jól mentem. Tudtam, hogy Gadeát meg tudom előzni az utolsó körben, és nagyon későn fékeztem, így nem tudtam kettes fokozatban bevenni az utolsó kanyart, vissza kellett kapcsolnom egyesbe. Ettől a motor nagyon magas fordulatra pörgött fel, és nem tudtam időben újra felkapcsolni, ezért tudott a befutó előtt megelőzni Faubel.
Csak 7 pont a lemaradás, de kéne még pár Le ebbe az RSW motorba.Mert így nehéz lesz. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Schumanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,870 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Orange Orange; Burbank Azonosító: 5 ![]() |
Ez a befutó előtti dologamúgy jó nagy ostobaság volt Talmától. Csak magát hozta nehéz helyzetbe ill. magával szúr ki. Teljesen fölöslegesen.
-------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
Jackie Stewart; 2006 "Az emberek könnyen elfelejtik, hogy a Ferrari mennyit köszönhet Michaelnek. Felépített maga köré egy csapatot. Motiválta az embereket. Egy nagy egésszé fűzte össze a részleteket. A Benetton is Michaelnek köszönhette a két világbajnoki címét. Amit Michael akkor tett az leírhatatlan." Flavio Briatore, 2005 ![]() 91 győzelem képekben; Nyilooooook!!!!!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Push the Button ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 492 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 9 ![]() |
Ez a befutó előtti dologamúgy jó nagy ostobaság volt Talmától. Csak magát hozta nehéz helyzetbe ill. magával szúr ki. Teljesen fölöslegesen. Feltehetően volt rá 3 tizede hogy ösztönösen eldöntse egyes vagy kettes és mivel máshogy érkezett a kanyarba mint a szokásos, így volt logikus. Utólag nyilván okosabban ki lehet elemezni, hogy a kettes jobban kihúzta volna a kanyarból vagy sem. -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Feltehetően volt rá 3 tizede hogy ösztönösen eldöntse egyes vagy kettes és mivel máshogy érkezett a kanyarba mint a szokásos, így volt logikus. Utólag nyilván okosabban ki lehet elemezni, hogy a kettes jobban kihúzta volna a kanyarból vagy sem. A hadonászásra gondoltam. ![]() az index fórumáról: luc72 válasz | megnéz | könyvjelző 2007.06.30 22:15:04 (86176) Na, helyzet van! Gabi aszongya van balhé most. Ugyanis valóban vissza akarta rántani. Azt hitte corsi jön. Faubel viszont vátig állítja, hogy Gábor a fékbe akart belenyulni neki. Ez most nagyon nem tett jót Gabinak. Gabinak nem a végsebességel van baja, hanem, hogy kanyarból kijövettkor az új Aprilia jobban tól. Vagyis alulrol is erősebb. -------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Az öregnek a fia! ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 173 Regisztrált: 29-June 07 Azonosító: 15 ![]() |
A hadonászásra gondoltam. ![]() az index fórumáról: luc72 válasz | megnéz | könyvjelző 2007.06.30 22:15:04 (86176) Na, helyzet van! Gabi aszongya van balhé most. Ugyanis valóban vissza akarta rántani. Azt hitte corsi jön. Faubel viszont vátig állítja, hogy Gábor a fékbe akart belenyulni neki. Ez most nagyon nem tett jót Gabinak. Gabinak nem a végsebességel van baja, hanem, hogy kanyarból kijövettkor az új Aprilia jobban tól. Vagyis alulrol is erősebb. Ez tényleg butaság volt Talmatol. Tudhatná, hogy milyen nagy pofáju ez a Faubel. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ez tényleg butaság volt Talmatol. Tudhatná, hogy milyen nagy pofáju ez a Faubel. Ráadásul most igaza is van. Talma megint maga alatt vágja a fát. Perszeez kisebb butaság, mint amit a KTM_nél csinált, de pont elég ahhoz, hogy esetleg megutálják. Akkor pedig nehéz lesz újra élcsapatba kerülni. Nagyon tehetséges Talma, megtudná nyerni a vb-t, de a 125-ben minden szezonban van még vagy 5-6 olyan versenyző, akinek szintén megvan hozzá a tudása. Ráadásul neki már egyre cikibb a 125ccm. ![]() -------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Láthattunk már több versenyzőtől ehhez hassonló sőt durvább mozdulatokat is.
Nem értem miért lenne neki ciki a 125ccm? Steve Jenkner is 28 éves koráig 125ccm-be ment. Én is szeretném ha jövőre már 250cmm-be menne mivel súlyához sokkal jobban passzolna egy 250-es vas. A legjobb az lenne ha a Team Tothba kapna egy gyári vasat ahogy azt Barbera kapja. Szvsz jövőre már a 250-ben láthatjuk Talmat. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szvsz jövőre már a 250-ben láthatjuk Talmat. Ámen. Bár ha a GP-ben ne mmegy, akkor menjen a Superbike-ba vagya Szupersportba. -------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Push the Button ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 492 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 9 ![]() |
A hadonászásra gondoltam. ![]() tény hogy fura volt.. ez van ebből is látszik hogy egy ilyen futam végére milyen ideg lesz egyegy pilóta -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 378 Regisztrált: 28-June 07 Azonosító: 12 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
tény hogy fura volt.. ez van ebből is látszik hogy egy ilyen futam végére milyen ideg lesz egyegy pilóta Szerintem egy sima reflex mozdulat volt. Úgy érezte, ohgy kívülről ráborítanak és kitette a kezét. Mint amikor elesel és önkéntelenül is teszed le a kezed. -------------------- "..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
tény hogy fura volt.. ez van ebből is látszik hogy egy ilyen futam végére milyen ideg lesz egyegy pilóta Akkor nézd meg! ![]() -------------------- "..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
nem akarja nekem ![]() de én láttam élőben is ![]() Jobbklikk és save as ![]() De ITT van minden Egyébként megőrülök az alsó vs felső gomboktól -------------------- "..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jobbklikk és save as ![]() De ITT van minden Egyébként megőrülök az alsó vs felső gomboktól Jah, kösz. Hát, még annyira se ért oda mint emlékeztem, éppencsak hozzáért reflexből. Valakik olyanokat is írtak, hogy bele akart nyúlni a fékjébe.. ![]() milyen gomboktól? -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
milyen gomboktól? A legtöbb fórumon a "REPLY" gomb a hsz felső részén van, itt meg alul. Pl az előbb is peet hsz-ára akartam válaszolni és a tiédre sikerült. ![]() -------------------- "..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 December 11th - 22:32 |