F1világ fórum találkozó |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F1világ fórum találkozó |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tüzes cica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,136 Regisztrált: 22-January 08 Innen: Győr Azonosító: 426 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 4,269 Regisztrált: 30-July 08 Innen: Románia,Szatmárnémeti Azonosító: 989 ![]() |
nálam ugyanez a probléma Kimsterrel ![]() Még jó hogy nekem nincs ilyen problémám, igy legalább tudok csalni. ![]() -------------------- KOS-A vakmerő
Energikus.Vállalkozó szellemű és természetes.Magabiztos és lelkes.Vicces.Szereti a kihívást.Nagyon türelmetlen, néha önző.Lobbanékony(könnyű felmérgesíteni).Lendületes, szenvedélyes és éleseszű.Társaságkedvelő.Hamar elveszti az érdeklődését-könnyen unatkozik.Egoista.Bátor és rámenős. „Néha kellenek olyan kihívások az embernek, amik úgy tűnnek, hogy elképzelhetetlenek.” -Alain Prost |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
nálam ugyanez a probléma Kimsterrel ![]() Nálam volt ez gond már Zavánál, de valamit csinált azt jó lett... ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,984 Regisztrált: 23-March 08 Innen: Szolnok Azonosító: 640 ![]() |
Nálam meg Daffy-val. nah ha már ennyire offolunk ,akkor msn pls ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
Még jó hogy nekem nincs ilyen problémám, igy legalább tudok csalni. ![]() Neked is volt... Csak neked én nem tudtam írni... ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Pepe, te azért nem tudtál nekem üzenetet küldeni, mert hozzáadtalak a címlistához, utólag kiderült (számomra) hogy ez a tiltólista.
![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tüzes cica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,136 Regisztrált: 22-January 08 Innen: Győr Azonosító: 426 ![]() |
Pepe, te azért nem tudtál nekem üzenetet küldeni, mert hozzáadtalak a címlistához, utólag kiderült (számomra) hogy ez a tiltólista. ![]() Ezekszerint mindenki vegye ki a másikat a listáról, és meg van oldva a probléma. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Pepe, te azért nem tudtál nekem üzenetet küldeni, mert hozzáadtalak a címlistához, utólag kiderült (számomra) hogy ez a tiltólista. ![]() De ugyanezt írta ki nekem is... ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 4,269 Regisztrált: 30-July 08 Innen: Románia,Szatmárnémeti Azonosító: 989 ![]() |
Neked is volt... Csak neked én nem tudtam írni... ![]() bocsika de ez most nem neked szólt. ![]() -------------------- KOS-A vakmerő
Energikus.Vállalkozó szellemű és természetes.Magabiztos és lelkes.Vicces.Szereti a kihívást.Nagyon türelmetlen, néha önző.Lobbanékony(könnyű felmérgesíteni).Lendületes, szenvedélyes és éleseszű.Társaságkedvelő.Hamar elveszti az érdeklődését-könnyen unatkozik.Egoista.Bátor és rámenős. „Néha kellenek olyan kihívások az embernek, amik úgy tűnnek, hogy elképzelhetetlenek.” -Alain Prost |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bocsika de ez most nem neked szólt. ![]() Akkor bocs nem igazán tudtam kivenni mit akarsz kihozni belőle... ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Akkor bocs nem igazán tudtam kivenni mit akarsz kihozni belőle... ![]() Hadd legyen az az én titkom. ![]() -------------------- KOS-A vakmerő
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hadd legyen az az én titkom. ![]() A világért sem fosztanálak meg tőle... ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Alonso hasta la muerte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 8,982 Regisztrált: 23-October 07 Innen: Budapest Azonosító: 250 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A világért sem fosztanálak meg tőle... ![]() Pedig rossz hogy nem mondhatom el senkinek...... -------------------- KOS-A vakmerő
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Pedig rossz hogy nem mondhatom el senkinek...... Az nálam feszültséget generál. ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az nálam feszültséget generál. ![]() Na jó az egyik barátnőmnek elmondtam mert nem birtam a feszültséget. ![]() -------------------- KOS-A vakmerő
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Alonso hasta la muerte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 8,982 Regisztrált: 23-October 07 Innen: Budapest Azonosító: 250 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mennyi bajotok van mar komolyan... No, akkor vessetek fel Ti is valamit. Eddig Eulolalius es Befana STEX. Egyeb? Esküszöm,hogy nem vagyok (kórosan) fehérmájú és Freud minden kitételét sem hiszem vakon,de most ezt az Euloáliusra és rám vonatkozó sort nagyon másképp olvastam.Mondjuk egy betűt elsikkasztva. Kissé megijedtem,hogy mi lennénk a műsorszám és velem senki nem egyeztetett. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Civakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16,613 Regisztrált: 7-July 07 Innen: Alsó Rekettye Azonosító: 43 ![]() |
Esküszöm,hogy nem vagyok (kórosan) fehérmájú és Freud minden kitételét sem hiszem vakon,de most ezt az Euloáliusra és rám vonatkozó sort nagyon másképp olvastam.Mondjuk egy betűt elsikkasztva. Kissé megijedtem,hogy mi lennénk a műsorszám és velem senki nem egyeztetett. ![]() ![]() Ne ijedj meg, csak StEXelni akarnak veled. ![]() -------------------- ![]() ![]() Vannnak, akik megmásszák a Mount-Everestet... és vannak, akiket repülővel visznek fel oda. Mindegyik elmondhatja, hogy fenn volt a csúcson... de mégsem ugyanaz. 2007 "világbajnokáról" "He was sure that Benetton and Schumacher were cheating, that they were using forbidden electronical devices in the car" Alain Prost Hamilton például feltérképezi kifinomult érzékével a pályát és kipuhatolja a legjobb tapadással rendelkező felületeket. -hunnylander Ayrton Senna="Driving skills", Michael Schumacher="Driving aids" Miért pont kimi a rajongás tárgya? Hát nem tudom azért mert cuki... - alap kimis Prost intelligensen fúrta csapattársát, Ayrton Sennát. Senna sokkal jobb pilóta volt, amit Prost nem tudott feldolgozni, ezért rendkívül ravasz módon igyekezett a csapaton belül kivételezett helyzetbe kerülni. - Niki Lauda Kétféle autóversenyző létezik: az egyik mindent megtesz a pályán azért, hogy ő legyen a legjobb(Ayrton Senna), a másik, a politizáló fajta a bokszutcában harcol elszántan, minden lehetséges eszközzel igyekszik a csapattársát bemocskolni, lejáratni és így akar előnyhöz jutni(Alain Prost). -Niki Lauda |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 December 10th - 00:02 |