Showder Klub, a stand-up magyar királyai |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Showder Klub, a stand-up magyar királyai |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Red5 fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,584 Regisztrált: 29-June 07 Innen: é. sz. 47.42606° k. h. 17.23143° Azonosító: 18 ![]() |
Egy topikot szeretnék nyitni a magyar dumakirályokról!
![]() Kovács András Péter, Kiss Ádám, Beliczai Balázs, Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán és a többi dumás... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Porondmester vagyok a cirkuszban! :) Alonso és Kubica fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,409 Regisztrált: 2-April 09 Innen: Magyarország/Csorvás/Orosháza/Békéscsaba Azonosító: 2,903 ![]() |
A topic nyitásának ötletét díjazom, én is nagy rajongó vagyok: Kiss Ádám, KAP, Kőhalmi Zoltán a személyes kedvenceim
![]() -------------------- "Fernando furcsán vezet, és hatalmas tempóval megy a kanyarokba. Szingapúrban néhány körön keresztül mögötte voltam, és azt kérdeztem, hogy ő meg mit művel? Annyira tetszett, hogy legszívesebben tapsoltam volna."
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Red5 fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,584 Regisztrált: 29-June 07 Innen: é. sz. 47.42606° k. h. 17.23143° Azonosító: 18 ![]() |
A topic nyitásának ötletét díjazom, én is nagy rajongó vagyok: Kiss Ádám, KAP, Kőhalmi Zoltán a személyes kedvenceim ![]() Köszi! KAP a legjobb! Kiss Ádám is remek, de a csajok akik "túlsztárolják"! ![]() Hoppácska! Na még Bödöcs a király!!!! A hozzászólást -Kojima- szerkesztette a következő időpontban: Aug 17 2009, 02:43 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Porondmester vagyok a cirkuszban! :) Alonso és Kubica fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,409 Regisztrált: 2-April 09 Innen: Magyarország/Csorvás/Orosháza/Békéscsaba Azonosító: 2,903 ![]() |
Köszi! KAP a legjobb! Kiss Ádám is remek, de a csajok akik "túlsztárolják"! ![]() Hoppácska! Na még Bödöcs a király!!!! Akkor Trabarna se maradjon ki ![]() ![]() -------------------- "Fernando furcsán vezet, és hatalmas tempóval megy a kanyarokba. Szingapúrban néhány körön keresztül mögötte voltam, és azt kérdeztem, hogy ő meg mit művel? Annyira tetszett, hogy legszívesebben tapsoltam volna."
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Akkor Trabarna se maradjon ki ![]() ![]() Trabarni se rossz, de láttam már olyan hangutánzót aki Trabarna télleg egy picurit háta mögé bujhatna! ![]() Michael Winslow Jójó tudom, Ádámka is király! Van szövege az biztos! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Trabarni se rossz, de láttam már olyan hangutánzót aki Trabarna télleg egy picurit háta mögé bujhatna! ![]() Michael Winslow Jójó tudom, Ádámka is király! Van szövege az biztos! ![]() Ilyen alapon bármelyiküknél van külföldi jobb ![]() -------------------- "Fernando furcsán vezet, és hatalmas tempóval megy a kanyarokba. Szingapúrban néhány körön keresztül mögötte voltam, és azt kérdeztem, hogy ő meg mit művel? Annyira tetszett, hogy legszívesebben tapsoltam volna."
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ilyen alapon bármelyiküknél van külföldi jobb ![]() Dehogy akarom Trabarnát leszólni, isteni ahogy az IFA-t vagy a Rábát utánozza minden elismerésem! Hofi ma már egy fogalom! Kevés olyan humorista volt amig míg élt már legendává vált! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 398 Regisztrált: 29-December 08 Innen: Dunaszentmiklós Azonosító: 1,711 ![]() |
Szoktam nézni rendszeresen. Ebben a műfajban magasan ez a legjobb műsör jelenle. A Bödőcs-Kiss-Kőhalmi trió a kedvencem, náluk jobb szerintem nincs. Viszont olyanok is fellépnek néha, akiknek szerintem nem lenne ott helyük. Dombóvári például. Persze ő sem rossz, de vannak azért sokkal jobbak is.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szoktam nézni rendszeresen. Ebben a műfajban magasan ez a legjobb műsör jelenle. A Bödőcs-Kiss-Kőhalmi trió a kedvencem, náluk jobb szerintem nincs. Viszont olyanok is fellépnek néha, akiknek szerintem nem lenne ott helyük. Dombóvári például. Persze ő sem rossz, de vannak azért sokkal jobbak is. Szöllősy Csák Gergely is vendég szereplő szokott lenni, szerintem ő azért nagyon adja ![]() -------------------- "Fernando furcsán vezet, és hatalmas tempóval megy a kanyarokba. Szingapúrban néhány körön keresztül mögötte voltam, és azt kérdeztem, hogy ő meg mit művel? Annyira tetszett, hogy legszívesebben tapsoltam volna."
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szoktam nézni rendszeresen. Ebben a műfajban magasan ez a legjobb műsör jelenle. A Bödőcs-Kiss-Kőhalmi trió a kedvencem, náluk jobb szerintem nincs. Viszont olyanok is fellépnek néha, akiknek szerintem nem lenne ott helyük. Dombóvári például. Persze ő sem rossz, de vannak azért sokkal jobbak is. Egyetértek! Dombovárival nekem sincs gondom, de sztem pár haverom azt a szintet simán hozza! A hozzászólást -Kojima- szerkesztette a következő időpontban: Aug 17 2009, 03:21 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Szöllősy Csák Gergely is vendég szereplő szokott lenni, szerintem ő azért nagyon adja ![]() Ő a leggyengébb szerintem. KAP-tól a futós sztorija a kedvencem, Kőhalmitól meg talán a Pekingi Olimpia. Fábryt is szeretem még, igaz ő egy kicsit más műfaj. Fábry a celeb partyn I. rész II. rész És hát a még egy nagy kedvencem, bár ő nincs a Showder Klubban: Markos György. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A leggyengébbek szerintem: Szupkay Viktor, Szöllősy Csák Gergely, Felméri Péter.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A leggyengébbek szerintem: Szupkay Viktor, Szöllősy Csák Gergely, Felméri Péter. Szupkayval és Felmérivel egyetértek bár személy szerint én Hadházit se csípem ... -------------------- "Fernando furcsán vezet, és hatalmas tempóval megy a kanyarokba. Szingapúrban néhány körön keresztül mögötte voltam, és azt kérdeztem, hogy ő meg mit művel? Annyira tetszett, hogy legszívesebben tapsoltam volna."
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ő a leggyengébb szerintem. KAP-tól a futós sztorija a kedvencem, Kőhalmitól meg talán a Pekingi Olimpia. Fábryt is szeretem még, igaz ő egy kicsit más műfaj. Fábry a celeb partyn I. rész II. rész És hát a még egy nagy kedvencem, bár ő nincs a Showder Klubban: Markos György. ![]() KAP legjobb sztorija nekem a Rendőrösztorik! ![]() ![]() ![]() Markos-Nádas nálam is az örök kedvenc! Apámmal szét röhögtük magunkat, ha őket hallgattuk és imádtuk a Kabarécsütörtököt, csak kár hogy már nincsen! ![]() Bocs, de egy kis önreklámozás ![]() www.youtube.com/gamesofkoji Tettem fel pár vidit! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szupkayval és Felmérivel egyetértek bár személy szerint én Hadházit se csípem ... Hadházi pedig szerintem nagyon jó! Nekem speckó ezek a srácok nem jönnek be, na meg Dombovári, bár Kossuthon nyáron hallgattam őt is volt végre egy normális történetje! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
KAP legjobb sztorija nekem a Rendőrösztorik! ![]() ![]() ![]() Markos-Nádas nálam is az örök kedvenc! Apámmal szét röhögtük magunkat, ha őket hallgattuk és imádtuk a Kabarécsütörtököt, csak kár hogy már nincsen! ![]() Bocs, de egy kis önreklámozás ![]() www.youtube.com/gamesofkoji Tettem fel pár vidit! Az önigazoltatás a legjobb, ahogy előadja, hogy nyom egy satuféket... ![]() ![]() ![]() -------------------- "Fernando furcsán vezet, és hatalmas tempóval megy a kanyarokba. Szingapúrban néhány körön keresztül mögötte voltam, és azt kérdeztem, hogy ő meg mit művel? Annyira tetszett, hogy legszívesebben tapsoltam volna."
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az önigazoltatás a legjobb, ahogy előadja, hogy nyom egy satuféket... ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=vcwolPaSCAs...feature=related ![]() Nocsak-nocsak, mit látnak szemeik? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Fernando furcsán vezet, és hatalmas tempóval megy a kanyarokba. Szingapúrban néhány körön keresztül mögötte voltam, és azt kérdeztem, hogy ő meg mit művel? Annyira tetszett, hogy legszívesebben tapsoltam volna."
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az önigazoltatás a legjobb, ahogy előadja, hogy nyom egy satuféket... ![]() ![]() ![]() Jaja! - Jó estét kívánnok! Merre tart! - (Mondom) Haazzzaaaaa! - De merre! - Budapestre!!! - De merre!!! - Jójójójójó 63-as út, Simontornya, Székesfehérvár... - Na... Elvisz engem Sárbogárdig! (Pattanj be cica, mit mondasz hajnali 1kor egy rendőrnek) ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 February 20th - 07:16 |