F-1 webshop |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
F-1 webshop |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 13 Regisztrált: 13-September 08 Innen: Érd Azonosító: 1,130 ![]() |
Ha szeretnéd megvásárolni kedvenc versenyautó márkád, vagy kedvenc pilótád hivatalos, eredeti termékeit, azt
ezen az oldalon megteheted: http://www.f1-bolt.hu Ha rám hivatkozol 5 % engedménnyel vásárolhatsz. A hozzászólást -Ferrari_Massa- szerkesztette a következő időpontban: Jul 31 2009, 12:54 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Forma1 rajongó (McLaren szúrkoló!) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 959 Regisztrált: 7-September 08 Innen: Bp Azonosító: 1,101 ![]() |
Ha szeretnéd megvásárolni kedvenc versenyautó márkád, vagy kedvenc pilótád hivatalos, eredeti termékeit, azt ezen az oldalon megteheted: http://www.f1-bolt.hu Ha rám hivatkozol 5 % engedménnyel vásárolhatsz. És ez bárkinek szól! Nem csak a Ferrárisoknak? ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tüzes cica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,136 Regisztrált: 22-January 08 Innen: Győr Azonosító: 426 ![]() |
Ha szeretnéd megvásárolni kedvenc versenyautó márkád, vagy kedvenc pilótád hivatalos, eredeti termékeit, azt ezen az oldalon megteheted: http://www.f1-bolt.hu Ha rám hivatkozol 5 % engedménnyel vásárolhatsz. Erről az oldalról nem vagyok hajlandó semmit sem rendelni, amíg nem írják át a Kimmi Raikonnent Kimi Raikkönenre. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 13 Regisztrált: 13-September 08 Innen: Érd Azonosító: 1,130 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tüzes cica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,136 Regisztrált: 22-January 08 Innen: Győr Azonosító: 426 ![]() |
Bocsi, Én nem tehetek róla. ![]() Oké, megértem én, csak olyan idegesítő, hogy mindig rosszul írják le a nevét... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Soldier of Fortune ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,560 Regisztrált: 12-March 09 Innen: BORSOD Azonosító: 2,498 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Úristen, ez komoly? ![]() ![]() Igen, komoly. Mert alapvető tisztelet, hogy egy embernek helyesen írják le a nevét. Főleg akkor, ha az oldal az adott pilóta nevével futó termékeket forgalmazza. De azt tudom, hogy Nálad az ilyenek nem számítanak, annyira már kiismertelek. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Soldier of Fortune ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,560 Regisztrált: 12-March 09 Innen: BORSOD Azonosító: 2,498 ![]() |
Igen, komoly. Mert alapvető tisztelet, hogy egy embernek helyesen írják le a nevét. Főleg akkor, ha az oldal az adott pilóta nevével futó termékeket forgalmazza. De azt tudom, hogy Nálad az ilyenek nem számítanak, annyira már kiismertelek. ![]() Oké, csak nyugodj meg. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 February 20th - 07:09 |