Daniil Kvyat, Az orosz fiatal tehetség! |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Daniil Kvyat, Az orosz fiatal tehetség! |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
Ennek mi köze hozzá, hogy milyen piac? Egyébként az egyik legnagyobb piac a világon, bármiben. Érthetően: valamelyest magára adó multicég most meggondolja, hogy mennyire nyomuljon az orosz piacon, mert fujjfujj, gonosz nácik, üldözik a buzikat. Namost, az lenne a 10/10, ha ez a Red Bullos kisgyerek nyomna egy coming outot. |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Azt eltudom olvasni h mit írnak róla wikin, de úgy értettem a kérdést hogy láta már vki vezetni, ismerte ezelőtt stb, nem az önéletrajzát kérdeztem konkrétan hanem hogy vki itt már ismerte ezelőtt is, hogy vezet, agressziv a stílusa, gumikímélő vagy Maldonados stílusú, mert erre nem kapok választ a wikiből. ![]() a topic nyitásról meg fogalmam sem volt itt mi a módi, egyet se nyitottam még, és egynél se voltam még itt mikor épp nyílt. Nem tudtam, de gondolom őrült nagy hiba volt. Akkor mielott cselekszel, akkor korbenezel. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Gyors és gépkocsivezető ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 13,628 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,443 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,440 Regisztrált: 17-May 13 Azonosító: 6,691 ![]() |
Akkor mielott cselekszel, akkor korbenezel. ![]() Lassíts papa, ekkora bűnt nem követtem el, de akkor bocs! Egyébként sztem a srác nem fog beválni, Gutierrez is besült, nem hiszem hogy ő pl. egy Guti szintnél egy kicsit is jobb lenne. Magnussent viszont simán beraknám a mekibe. Azért egy wsr 3.0 bajnoki cím csak többet ér egy GP3nál meg wsr 2.0 szereplésnél. Őt asszem hívta is a bull, de a meki hosszabb távra szerződtetné. -------------------- ![]() "Vettel egy igen komoly erőt képvisel, és ha ott van mögötte egy csapat, ami ennyire versenyképes, akkor az hihetetlen önbizalmat jelent számára. Ha azonban a legjobb 10 versenyző egy ilyen helyzetbe kerül, akkor legyőzhetetlenné válik.”-Kubica |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Lassíts papa, ekkora bűnt nem követtem el, de akkor bocs! Egyébként sztem a srác nem fog beválni, Gutierrez is besült, nem hiszem hogy ő pl. egy Guti szintnél egy kicsit is jobb lenne. Magnussent viszont simán beraknám a mekibe. Azért egy wsr 3.0 bajnoki cím csak többet ér egy GP3nál meg wsr 2.0 szereplésnél. Őt asszem hívta is a bull, de a meki hosszabb távra szerződtetné. Meg mindig javithatod, es fejlodhetsz! ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Érthetően: valamelyest magára adó multicég most meggondolja, hogy mennyire nyomuljon az orosz piacon, mert fujjfujj, gonosz nácik, üldözik a buzikat. Namost, az lenne a 10/10, ha ez a Red Bullos kisgyerek nyomna egy coming outot. Szerintem annyira nem válogatós egyik profitot termelni kivánó cég se hogy egy buzibotrány miatt ne szponzoráljon meg hogy kivonuljon... Mennének ők Eszak Koreába is ha beengednék őket! -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,440 Regisztrált: 17-May 13 Azonosító: 6,691 ![]() |
Meg mindig javithatod, es fejlodhetsz! ![]() Áh hagyom így, elviselem én a kritikát, legközelebb jobbat nyitok! ![]() -------------------- ![]() "Vettel egy igen komoly erőt képvisel, és ha ott van mögötte egy csapat, ami ennyire versenyképes, akkor az hihetetlen önbizalmat jelent számára. Ha azonban a legjobb 10 versenyző egy ilyen helyzetbe kerül, akkor legyőzhetetlenné válik.”-Kubica |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A felhasználó titulusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 971 Regisztrált: 29-November 12 Azonosító: 6,587 ![]() |
Egy versennyel a vége előtt behúzta a GP3 bajnoki címét.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Kvyat amúgy megdöntötte Vettel rekordját, már az orosz a legfiatalabb pontszerző.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A felhasználó titulusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 971 Regisztrált: 29-November 12 Azonosító: 6,587 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 85 Regisztrált: 30-June 15 Azonosító: 6,903 ![]() |
Hihetetlen, mennyire szétesett az ember a helycsere óta. Addig sem volt acélos (dobogót leszámítva), de azóta brutális.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Hihetetlen, mennyire szétesett az ember a helycsere óta. Addig sem volt acélos (dobogót leszámítva), de azóta brutális. Azért az nem mindegy ha top tízbe kvalizod magad de még akkor is gondjaid voltak majd a futam elején 60-nal körözöl két körön keresztül. Körhátrányból kezdte a futamot. Verstappen se érzi még az autót. Hülyeség volt az évközbeni váltás. -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018 April 21st - 05:06 |