Remember, Végső búcsú! |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Remember, Végső búcsú! |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Praetor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 6,493 Regisztrált: 25-July 07 Azonosító: 83 ![]() |
![]() Hetvenkettedik életévében, elhunyt Luciano Pavarotti. Nagy művész és nagy egyéniség volt. Mondhatnám a béke és a kultúra elismert követe a nagyvilágban. Emberséget bőséggel tanulhatott és tanulhat tőle még halála után is bárki. Nyugodjék békében! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 378 Regisztrált: 28-June 07 Azonosító: 12 ![]() |
Isten nyugosztalja.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Schumanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,870 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Orange Orange; Burbank Azonosító: 5 ![]() |
Nyugodjon békében. Ő tényleg egy énekes, egy művész volt, szemben sok, énekesnek/művésznek nevezett műsztárocskával...
-------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
Jackie Stewart; 2006 "Az emberek könnyen elfelejtik, hogy a Ferrari mennyit köszönhet Michaelnek. Felépített maga köré egy csapatot. Motiválta az embereket. Egy nagy egésszé fűzte össze a részleteket. A Benetton is Michaelnek köszönhette a két világbajnoki címét. Amit Michael akkor tett az leírhatatlan." Flavio Briatore, 2005 ![]() 91 győzelem képekben; Nyilooooook!!!!!!!! |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Na igen... Ot, es a 3 Tenor-t meg en is elviseltem, pedig nem csipem a mufajt.
RIP |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Az öregnek a fia! ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 173 Regisztrált: 29-June 07 Azonosító: 15 ![]() |
Isten nyugosztalja!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 4,090 Regisztrált: 4-November 07 Innen: Borsod megye Azonosító: 293 ![]() |
Béke Poraira !
Maradandót alkotott . -------------------- Ne magyarázkodj. A barátodnak nem kell, az ellenséged meg úgysem hisz neked. [center]Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Praetor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 6,493 Regisztrált: 25-July 07 Azonosító: 83 ![]() |
![]() Életének 90. évében, tegnap, azaz 2007.november 19-én elhunyt Szabó Magda, a XX. századi magyar próza egyik óriása. Úgy gondolom halála pótolhatatlan vesztesége, a magyar irodalomnak, a magyarságnak. Nekem hihetetlen sok, mély kathartikus érzést adott műveivel. Hálás vagyok a sorsnak, hogy kortársa lehettem. Béke poraira! Nyugodjon békében! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Az öregnek a fia! ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 173 Regisztrált: 29-June 07 Azonosító: 15 ![]() |
Isten Nyugosztalja!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 4,090 Regisztrált: 4-November 07 Innen: Borsod megye Azonosító: 293 ![]() |
Ne felejtkezzünk el Körmendi János művész úrról sem,aki a múlt héten távozott .
Én speciel az ő kabaré előadásain nőttem fel. Köszönöm . :Béke Poraira -------------------- Ne magyarázkodj. A barátodnak nem kell, az ellenséged meg úgysem hisz neked. [center]Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
betérő ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 378 Regisztrált: 28-June 07 Azonosító: 12 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Schumanoid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,870 Regisztrált: 27-June 07 Innen: Orange Orange; Burbank Azonosító: 5 ![]() |
Kaszás Attila & Selmeczi Roland
http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search A hozzászólást -Tarzaan- szerkesztette a következő időpontban: Jan 31 2008, 12:41 -------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
Jackie Stewart; 2006 "Az emberek könnyen elfelejtik, hogy a Ferrari mennyit köszönhet Michaelnek. Felépített maga köré egy csapatot. Motiválta az embereket. Egy nagy egésszé fűzte össze a részleteket. A Benetton is Michaelnek köszönhette a két világbajnoki címét. Amit Michael akkor tett az leírhatatlan." Flavio Briatore, 2005 ![]() 91 győzelem képekben; Nyilooooook!!!!!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Nagyszerű munkát végzett, miközben kitűnő szakemberekkel vette körül magát a Ferrarinál, és olyan környezetet teremtett, ami lehetővé tette, hogy 2000-ben, huszonegy év után megnyerték. Higgyék el nekem, hogy ez az ő érdeme, és nem Jean Todté vagy Luca di Montezemolóé"
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Ha gagyi, ha nem en a SeaQuestben birtam. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Istenem! Nagyon sajnálom! Nagy színész volt. Nyugodjék békében! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Civakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16,613 Regisztrált: 7-July 07 Innen: Alsó Rekettye Azonosító: 43 ![]() |
A Ben Hur filmje a kedvenceim közé tartozik.
-------------------- ![]() ![]() Vannnak, akik megmásszák a Mount-Everestet... és vannak, akiket repülővel visznek fel oda. Mindegyik elmondhatja, hogy fenn volt a csúcson... de mégsem ugyanaz. 2007 "világbajnokáról" "He was sure that Benetton and Schumacher were cheating, that they were using forbidden electronical devices in the car" Alain Prost Hamilton például feltérképezi kifinomult érzékével a pályát és kipuhatolja a legjobb tapadással rendelkező felületeket. -hunnylander Ayrton Senna="Driving skills", Michael Schumacher="Driving aids" Miért pont kimi a rajongás tárgya? Hát nem tudom azért mert cuki... - alap kimis Prost intelligensen fúrta csapattársát, Ayrton Sennát. Senna sokkal jobb pilóta volt, amit Prost nem tudott feldolgozni, ezért rendkívül ravasz módon igyekezett a csapaton belül kivételezett helyzetbe kerülni. - Niki Lauda Kétféle autóversenyző létezik: az egyik mindent megtesz a pályán azért, hogy ő legyen a legjobb(Ayrton Senna), a másik, a politizáló fajta a bokszutcában harcol elszántan, minden lehetséges eszközzel igyekszik a csapattársát bemocskolni, lejáratni és így akar előnyhöz jutni(Alain Prost). -Niki Lauda |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nálam is. Meg a majmok bolygója is. Főleg az első rész.
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 11,541 Regisztrált: 27-June 07 Azonosító: 4 ![]() |
Nyugodjék békében. Őszintén szólva nem tetszett a botrányai miatt az utóbbi években, de ettől még... -------------------- "A jónép általában utálja az eminenseket és kedveli a renitenseket." (Peter_Cs)
- Mi a különbség a mókus és a patkány között? - ??? - Semmi, csak a mókusnak jobb a marketingje! |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2021 January 21st - 09:51 |